Есил Дюран - Новини


  • Есил готви първо турне


Фолкпевицата Есил Дюран, която нашумя покрай участието си като жури в “Мюзик айдъл 2”, засне фотосесия за рекламната кампания на предстоящото турне “Планета Дерби Плюс”, съобщиха от музикалната компания “Пайнер мюзик”, цитирана от Труд.

Изпълнителката е демонстрирала отлична фигура, като по време на снимките е заложила на четири различни визии.

Преди няколко дни Есил отпразнува рождения си ден в спокойна домашна обстановка с най-близките си хора. Домакинята посрещнала гостите със собственоръчно приготвено филе от сьомга с броколи.

Есил Дюран ще дебютира тази година на петото поредно лятно турне, организирано от “Пайнер мюзик”. Въпреки че е една от звездите на музикалната компания, изпълнителката досега не беше викана на концертите из страната. Единственото изключение беше през 2005 г., когато на всеки концерт имаше специален допълнителен гост и тогава изпълнителката пя в родния си град Хасково.

Специално за излизанията на сцена през юли и август фолкпевицата си е купила сценични и стилни секси тоалети в бяло, бежово и черно. Нейните продуценти разкриха, че тя ще забавлява многохилядната публика във всеки град с микс от денс музика, която ще започва с един от най-големите й хитове – “Елмаз”.

Лятното турне започва на 17 юли във Видин и завършва на 15 август в Благоевград, като ще премине през 15 града в страната.



  • Есил раздава автографи полугола!


Кошмарна случка преследва певицата Есил Дюран, която нашумя покрай наскоро завършилия "Music Idol". Преди доста на брой години, точно в началото на кариерата й в музикалния гигант "Пайнер", славата навестила Есил по доста екстравагантен начин. Певицата отдъхвала блажено на плажа на роден морски курорт и решила да усъвършенства тена си, като се пече по монокини. Точно свалила горнището на банския си и се излегнала на пясъка, когато върху нея се отрупали цял клас третокласници, барабар с класния си ръководител. Докато дечицата писукали от възторг, че виждат пеещата кака на живо, и при това само по бикини, педагогическият кадър учтиво помолил Есил да им раздаде "само по един автограф". Днешната прима на фолка така се сащисала, че дори не се сетила да си метне отгоре някоя дреха. Така, в продължение на половин час, "гола, нахална и млада", кадърката от журито на "Music Idol" разписвала листчета с пожелания за малките палавници.

"Тази случка ми образува такъв стрес, че изобщо не знам дали някога ще се отърва от него", признава г-жа Дюран. "Гледката с малките дечица на плажа и аз по монокини в средата давам усърдно автографи - направо ми е в Топ 5 на кошмарите." Поради този фалстарт във ВИП-кариерата си Есил Дюран е намразила завинаги курортите. Тя си купила малка къщичка в диво място на Камчия и всяко лято прекарвали там по 2-3 седмици. Преди време певицата сподели, че се чувства напълно готова да напусне кариерата си и да се отдаде изцяло на семейните задължения.



  • Есил Дюран ще разпуска със семейството си


Есил Дюран, която доскоро се изявяваше като част от журито на второто издание на “Music Idol”, ще разпуска на лятната си къща на устието на Камчия, предаде в. “Експрес”. Певицата ще се отдаде на заслужена почивка в компанията на тригодишния си син Харис и съпруга си Борис.

“Там всички се чувстваме прекрасно, най-вече детето, което има възможност да играе наволя. Всяко лято ходим там. Едновременно с почивката правим и поробрения на къщата”, сподели Есил.



  • Есил разказва тайни пред Вили Сечкова

Днес в светското шоу „Градски легенди” ще видите уникално интервю с най-фината дама от журито на „Мюзик Айдъл” – Есил Дюран.
В разговор с Вили Сечкова Есил разкрива повече за работата си по хитовото риалити шоу, както и за новите си проекти. Пред камерата на „Градски легенди” изпълнителката на хитове като „Есемес” разказва за началото на кариерата си и как работата й в скандинавските страни я сближава след време с Димитър Ковачев – Фънки.
Есил Дюран разкрива и интересен момент от биографията си, свързан с т.нар. „шолички”. Какво означават те и по какъв начин са вплетени в житието на певицата ще стане ясно тази неделя от 21 часа.
Пред Вили Есил Дюран ще разкаже и за зверската катастрофа, в която е участвала преди години. Певицата разкрива за първи път в ефир как е била спасена и как е преживяла шока от тежкото събитие.
В неделя екипът на „Градски легенди” ще изненада зрителите си и с новите коментатори на звездните интервюта. От тази седмица с нелеката задача ще се заемат Любомир Милчев – Денди и Емануела.
Денди нашумя с участията си в няколко хитови тв шоута. Иначе Любомир Милчев е писател, фотограф и колекционер на антични предмети. Има собствена рубрика в интернет портал и е желан консултант по въпросите на добрия вкус.
Денди се характеризира с фини маниери, богата обща култура и доза ексцентричност. За свое мото е приел девиза на Фердинанд - „Вярност и постоянство”.
Емануела е една от най-прогресиращите попфолк певици в момента. Дебютната й песен е „Нищо мъжко”, но напоследък придоби популярност с хитове като „Мили мой, ангел мой” и „Да си плащал”. Наскоро Емануела реализира и първия си албум, озаглавен „Запознай я с мен”.



  • Есил Дюран: "Не съм бременна!"

Есил Дюран опроверга слуха, че е бременна – новина, която много медии приеха за чиста монета. “Много държа да го кажа, защото хората ужасно подозрително ме наблюдават, където и да отида, и това започва леко да ме дразни! Аз не съм бременна!”, обясни изпълнителката на Пайнер. Есил,която е част от журито на тазгодишния “Music Idol”, сподели, че с приятеля й, Бобо, не са работили в посока второ дете и не смятат да го правят в близко време. Двойката се радва на 3-годишния си син Харис.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар