Райна - Новини


  • Рожденичката Райна празнува в Гърция

01.10.2008

В последния ден на септември своя рожден ден отпразнува звездата на телевизия “Планета”, Райна. За своя празник красивата певица предприе романтично пътешествие със своя любим Константин. Няколко дни двамата влюбени се отдадоха на слънчевите ласки и красивите морски вълни в Гърция.

На 24-ти септември Райна направи промоция на новия си албум “Както друга никоя”, която мина само като телевизионни снимки.
Всяка песен бе заснета с различен тоалет, а на шест от песните певицата танцува професионално заедно с балета. След като се завърне от нашата южна съседка, певицата ще заляга над учебниците, защото от тази година е студентка. Райна ще бъде в първи курс в Нов български университет, но засега пази специалността в тайна. Наред с учението, певицата ще продължава да работи и много скоро ще снима клип към песента “Нежна полиция”. Райна ще заснеме клип точно на тази песен, защото по време на турнето “Planeta Derby Plus” тя предизвика истински фурор.


  • Коцето и Райна се глезят в Испания

27.09.2008

Наградата, която първият победител във Вип Брадър Константин спечели, бе най-скромна. Той взе 50 000 лева, които признава, че доста бързо са изчезнали. Веднага след победата си, Коцето заведе любимата Райна на почивка в Марбея. Там двамата се отдали на всякакакъв род забавления и глезотии. Както е известно, лютата македонка е доста капризна и не е лесно да й се угоди. Тя по цял ден висяла на СПА процедури. Така след екскурзията в южната страна, голяма част от сумата вече била в историята.

“Лесно дошли пари, лесно си отиват”, смята изпълнителят. Пък и той, и Райна изкарват достатъчно от участия и вече дори не си спомнят за 50-те бона.

Освен материалните блага, Коцето спечели и други дивиденти от участието си в риалити шоуто. Той си тръгна като победител, хареса се на хората с небрежното си поведение. Докато Райна бе на другия полюс. След като не спря да мрънка през цялото време, докато бе в къщата, тя бе първата и единствена изгонена от зрителите.

Години по-късно обаче и двамата си спомнят със смях за това предизвикателство. И двамата не съжаляват, че са участвали и смятат, че им е било от полза.
Коцето дори бе обявен за най-търпеливия мъж в България. Заради това, че успява да изтърпи опърничавата си приятелка. Той обаче бе категоричен, че тя в живота не се държи съвсем така. Просто там била прекалено напрегната. Не сме склонни много да му вярваме, но той си знае.
В момента двамата живеят в апартамент в Слатина, който е собственост на Райна. Говори се, че когато е ядосана, тя го пъди от там. Певецът обаче отрича верността на тази мълва и заявява, че се разбират чудесно. Имат дребни спречквания, но както се пее в едно тяхно парче “полза от скандалите винаги има, после си ми по-любим, а ти по-любима”.

Неотдавна Коцето подарил на любимата си BMW Z4 кабриолет за 30 хилядарки. Освен това, влюбените не пропускат да отскочат до Испания, когато имат време. И двамата са единодушни, че там си почиват най-добре.


  • Райна ще направи промоция на “Както друга никоя” на 24 септември

19.09.2008

Райна избра датата 24-ти септември за промоцията на новия си самостоятелен албум “Както друга никоя”. Празничното събитие ще се проведе в най-новото култово място в Димитровград – “Планета Пайнер Клуб”. Промоцията на албума “Както друга никоя” ще премине само като телевизионни снимки без публика.

Скоро след промоцията на новия си албум, Райна ще заснеме и видеоклип към песента “Нежна полиция”. Певицата ще заснеме клип точно на тази песен, защото по време на турнето “Planeta Derby Plus” тя предизвика истински фурор.

За промоцията на новите си песни красивата певица е поканила два балета – “Ню Екс” и мъжката част от “Магия”. За своето представяне талантливата певица е подготвила шест танца, които е разучила за две седмици. Райна и Светльо от “Експоуз” ще представят двете си песни, “Ти дали видя” и “Късно е”, с нови оригинални хореографии. Всяка песен от албума “Както друга никоя” ще бъде заснета с различен тоалет на дизайнерката Даниела Арнаут.


  • Райна реве, дала три бона за песен

16.09.2008

Фолкдивата Райна е силно притеснена от големите суми, които вече се давали за музика, пише 19 минути.

Певицата се оплака, че всичките й хонорари отивали за авторски права и песни. Едното от новите й парчета струвало над 3000 лева. Отделно, тя трябвало да бръкне дълбоко в джоба си и за клип.

“Преди с тези пари можех цял албум да направя”, ядосва се Райна.


  • Райна студентка

04.09.2008

Гласовитото пиле Райна от 1 октомври започва лекции в НБУ, но упорито крие студентската си специалност.

Пайнерката почти цяла година ходи на уроци по английски, а мечтата й бе да следва психология.

Междувременно лепата македонка се стяга за грандиозна промоция в Димитровград на 24 септември, където ще представи парчетата от новия си албум. Всяка песен ще е съпроводена с различен тоалет, а дрешките за шоуто са изработени от бившата любовница на Бербатов Даниела Арнаут.


  • Райна на изпит

19.07.2008

Днес и утре са официалнитe кандидат – студентски изпити в Нов български университет. Малко преди началото на изпита днес сутринта, на входа на университета, бе забелязяна фолкдивата Райна.

Чаровната изпълнителка на “Пайнер” беше видимо притеснена и изнервена, но дали защото не се е подготвила достатъчно добре за общообразователния тест, или защото не бе придружена от нейното “пиле” Константин не е известно.

В сградата на университета, тичайки влезна и рап звездата Мечока, който закъсняваше за изпита, но за разлика от Райна на него май не му беше особено притеснено. Рапъра беше придружен от негов приятел.


  • Райна пъди Коцето от новия апартамент

08.07.2008

В средите на поп-фолка напоследък все по-често се коментира раздялата на лютата македонка Райна и гаджето й Константин. Според осведомени хубавата брюнетка си купила нов апартамент в София, за да бъде независима и ако реши, без да се притеснява да бие шута на Коцето. При всеки скандал между влюбените Пилето, както остана прякора на Райна след "ВИП-брадър", посочвала вратата на гаджето си и го пращала да спи при техните.

Преди дни буйният Константин се понапил и ступал съсед, което дало нов повод на Райна да пренасочи нощувките му.


  • Райна крие бременност, но праща кучетата на хотел

01.07.2008

Повод за тази мисъл станал фактът, че двойката внезапно се разделила с толкова обичаните си домашни любимци. Певците са изпратили кучетата си за неограничено време в един от най-елитните кучешки хотели в София. Престой на четириного в пансиона за един ден струва 24 лева, като в цената се включват пълни грижи за животното - качествена храна, разходка и топла постеля. Коцето предплатил за един месец напред престоя на кучетата в хотела. От персонала на кучешкият пансион споделиха, че най-честата практика, била любимци да се оставят за големи периоди именно по време на бременност и от стопани с бебета

Райна няколко пъти вече отрече новината за бременността си поради несигурната напоследък връзка, а и желанието на Константин за повече самостоятелни изяви.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар