Димана - Новини


  • И Димана бременна


Фолкдивата Димана скоро ще става майка, предаде в. "Експрес". Певицата от Добрич е в четвъртия месец и има доста проблемна бременност, издадоха запознати.

Изпълнителката, която е от няколко години на голямата сцена, ще направи баща 25-годишния Стефан Киров, който е син на собственика на най-голямата фирма за професионална техника "Киров".

Пайнерката все още не иска да коментира новината, но близки до нея не пропуснаха да я потвърдят.

На 30-ти юли Димана отпразнува своя рожден ден в известен пловдивски ресторант.Гости на бременната изпълнителка бяха неиния приятел Стефан и и още четирима приятели.



  • Романтични емоции преживя Димана


Лятото на 2008 година донесе много хубави мигове на Димана, която е в трепетно очакване на първата си рожба. Гласовитата певица и нейният приятел Стефан все още не знаят пола на бебето, което ще се появи на бял свят в края на декември. Тъмнокосата изпълнителка не бърза с приготовленията и покупките, а предпочита спокойствието и разходките сред природата.

Димана, която от години живее в Пловдив, често може да бъде забелязана да се разхожда край Гребната база в Града под тепетата.
Романтично пътешествие до слънчева Гърция допринесе за положителните емоции, които изпита звездата на “Планета” ТВ.

В продължение на седмица плажните емоции и морски релакс изпълваха ежедневието на Димана край полуостров Халкидики.
За да запази топлите спомени от ваканцията в южната ни съседка за по-дълго, Димана отнесе със себе си няколко традиционни сувенири. След завръщането си в България певицата, която е любител на пътешествията, реши да прекара няколко дни и в полите на Родопите. В компанията на своята колежка и приятелка Елена тя посети Велинград, където заедно се отдадоха на разходки и СПА-процедури.



  • Димана не иска да знае пола на бебето


Пайнерската фолкфурия Димана разходи бременното си коремче по райските плажове на полуостров Халкидики. Бъдещата майка бе на романтична почивка заедно с приятеля си Стефан.

Димана вече е купила дрешки и аксесоари за бебето, което се очаква да види бял свят към края на декември. Всички те обаче са в неутрални цветове, тъй като младата майка не желае да узнае какъв ще е полът на детето.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар