Гергана - Новини



  • Гергана ще пее в Испания


На 4-ти октомври звездата на телевизия “Планета”, Гергана, ще пее за своите почитатели в Испания. Певицата ще се възползва от последните топли слънчеви лъчи, за да се порадва на красотите на Сеговия, който е известен като града на старините и легендите, създаващ усещане за друга реалност. Гергана за втори път ще бъде в Сеговия и вече е успяла да посети прочутия Аквадукт, който се издига в центъра на града. Сред основните забележителности, които остава да види са замъка Алказар и великолепната готическа катедрала.

Красивата изпълнителка е страшно развълнувана от срещата със своите многобройни почитатели в Испания. Все пак тя заминава с мъничко тъга, защото няма да може да присъства на рождения ден на своята племенничка Елена, но смята да я зарадва с хубав подарък от слънчева Испания.

Гергана ще снима клип към най-новата си песен “Раздялата не боли”, която е с безспорен хитов потенциал.




  • Фърги отряза Гергана


Няколко дена след концерта на Мадона, Гергана сподели емоциите си от него: "Бях във Вип ложата, но на доста далечно от сцената място. Все пак се виждаше перфектно".

На концерта родната фолк дива видяла Фърги от известната група "Black Eyed Peas".

За жалост Гергана не могла да се снима с нея, тъй като по думите й тамошните звезди не разрешават на феновете си да се снимат с тях. А може би това е

Певицата обаче се завърна с куп други фотоси от посещението й в Лондон. Сега тя подготвя нови песни и албум.

От днес Гергана започва снимки по новия си клип. Певицата обаче все още пази в тайна към кое парче ще е видеото.



  • Дани Кики в клип на Гергана


Роля в нов клип на Барбито на фолка Гергана ще получи полузащитникът на Локомотив (Пловдив) Дани Кики.

И естествено пръст в това има първият братовчед на родената в Димитровград певица - Стойко Сакалиев. Бургазлията, който сега защитава екипа на варненския Спартак, „сводничил" на Кики, като лично изпратил негови снимки на гласовитата си братовчедка.

„Ех, какви сте хиени. Всичко сте научили. Още не е съвсем на 100% сигурно, че ще се снимам в клипа. Но много ще се радвам, ако стане", призна Дани.



  • Гергана купува апартаменти за мезонет


Едрогърдестото попфолк миньонче Гергана заделя от нескромните си хонорари, за да изплаща два еднакви апартамента в новостроящ се блок в елитен димитровградски квартал, наричан от местните Новият Ориндж каунти.

Четириетажната сграда, която е с модерна архитектура, е само на 50 м от офиса на Пайнер, което едва ли е случайно. Певицата, която родом е от с. Говедарци, открай време има слабост към Димитровград - в началото на кариерата си Гергана си купи панелно жилище на оживен булевард в града.

Сега блондинката изплаща два съвсем еднакви апартамента на съседни етажи, които има намерение да обедини в мезонет. Общата площ на двете жилища е над 200 кв.м, а сумата, която пайнерската звезда ще трябва да внесе, е малко над сто хиляди евро.



  • Мария и Гергана гостуват на Мадона


Фолкдивите Гергана и Мария ще загърбят временно ангажиментите си у нас и ще посетят концерти от световното турне на Мадона, съобщи агенция Профайл.

Гергана заминава в края на септември за Лондон, за да види и чуе на живо кралицата на поп музиката.

"Винаги съм искал да пея и да танцувам като нея. Тя е моят идол", коментира развълнуваната изпълнителка, която определят като "Барбито на попфолка".

Носкоро родилата Мария пък ще остави дъщеричката си Марая на грижите на бабите, за да отиде до Рим. Певицата ще слуша Мадона в италианската столица в компанията на съпруга си Димитър.



  • Гергана гостува в Лондон навръх рождения ден на Мадона


Сексапилната певица на телевизия “Планета” Гергана пътува до Лондон за своя четвърти самостоятелен концерт на Острова. Изявата на певицата бе в култовата механа “Див петел”, превърнала се в притегателен център за всички българи в английската столица. Лятното “Будилник парти” събра нашите сънародници, избрали да останат във Великобритания в най-горещия месец от годината. Гергана представи пред българската общност своите най-големи хитове, превърнали я в истинска сензация на музикалната сцена. Тя изпя и съвсем нови песни, които е подбрала да включи в своя предстоящ албум.

Гостуването на Гергана в Англия съвпадна и с рождения ден на нейния кумир – Мадона, от което певицата бе особено щастлива. Поп - иконата Мадона, която от години живее в Лондон, навърши половин век на 16 август. За своя 50-ти юбилей госпожа Луиз Вероника Чиконе-Ричи, както е истинското име на Мадона, бе планирала грандиозно парти, но го отложи в последния момент. На една от репетициите за турнето си “Sticky And Sweet tour”, което стартира на 23 август от Кардиф, поп - дивата стъпила на криво и изкълчила своя глезен. Затова ВИП-партито, което ще се вихри в английското имение на Мадона и Гай Ричи в Уилтшир, се отлага за края на месеца. На него ще присъстват 50 отбрани гости, чиито имена се пазят в дълбока тайна. Използвайки шанса си в Лондон, Гергана успя да си осигури и билет за шоуто на Мадона в английската столица в края на септември. Русокосата фурия отсега се кани да се позиционира възможно най-близо до сцената, за да проследи с подробности спектакъла на своя идол.



  • Гергана: "Няма да пея за "Пайнер"!"


Популярната поп-фолк изпълнителка от Димитровград Гергана няма да пее за "Пайнер". "Нека други да се изявяват на лятното турне тази година, има толкова желаещи колежки, нека отидат те", изцепи се изрусеното създание. "Аз съм пяла 4 години на тези турнета, сега ще пея другаде", добави Гери.

Певицата, която напусна откривателя си Тодор Димитров - Токича, ще извисява глас това лято за голямата компания "Булсатком" заедно с изгонената айдълка Шанел и Дичо. „Концертите ми започват от 19 юни", сподели радостно певицата. На въпроса вярно ли, че ще се маха от "Пайнер", тя отвърна: „Е, как ще е вярно, нали ме поканиха да пея на откриването на мултиплекса им на 5 юни в Димитровград. Важното е да има ядене и пиене". Според вътрешен човек, Митко Пайнера раздал много покани, но коктейл щяло да има само за избрани.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар