Алисия: Циците на Златка са ги пипали всички!


Гост на "Вечерното шоу на Азис" на 1-ви октомври беше най-обсъжданата напоследък в публичното пространство фолк певица - Алисия. Екстраваганто облечената изпълнителка танцува румба заедно със своя партньор от Dancing Stars, Атанас Гендов.

Освен това Алисия представи ексклузивно най-ново си парче "Скрий се", чийто текст носи недвусмислени препратки към развихрилата се драма между нея, съпруга й Валери Божинов и плеймейтката Златка: "Скрий се, за Бога скрий се ... подари се на друга жена!"

"Много тежко ми беше, защото когато правя нещо, го правя със сърцето и душата си... много ми се искаше да танцувам и да продължа напред", изповяда половинката на Божинов по повод отпадането си от Dancing Stars.

След първоначалните коментари относно участието на Алисия в танцовото състезание, скандалният водещ и изпълнителката се впуснаха в горещ диалог по темата за медийната "войната" между нея и Златка.

"Искам да ти задам един въпрос с какво е изтвестна Златка?", се обърна към Васко танцуващата звезда.

"Известна е с някакви цици, които са ги виждали и пипали доста хора", констатира на свой ред Азис.

На питането на Василка дали Алисия ще предприеме някакви действия срещу клеветите на плеймейтката, изсипани срещу нея в "Горещо", тя отговори, че има много други неща, които я правят щастлива и изпълват живота й, за да обръща внимание на "такава ниска топка".

А по повод предаването и неговата водеща, певицата заяви: "Ето, одрах Венета и си я закачих на врата!".

Сексапилната изпълнителка изрази мнение, че в България свободата на словото се е превърнала в анархия.

"Алкохолът не прощава на никой", коментира тя пошлите нападки на Златка, която видимо си беше пийнала в интервюто си пред Райкова. Според Алисия само човек, който не е получил нещо определено, може да злобее и реагира така.

"За нейно съжаление това, което имам аз, тя и в най-смелите си мечти не може да си пожелае", категорично заяви гласовитото миньонче.

Няма коментари:

Публикуване на коментар