Константин - Новини


  • Коцето и Райна се глезят в Испания


Наградата, която първият победител във Вип Брадър Константин спечели, бе най-скромна. Той взе 50 000 лева, които признава, че доста бързо са изчезнали. Веднага след победата си, Коцето заведе любимата Райна на почивка в Марбея. Там двамата се отдали на всякакакъв род забавления и глезотии. Както е известно, лютата македонка е доста капризна и не е лесно да й се угоди. Тя по цял ден висяла на СПА процедури. Така след екскурзията в южната страна, голяма част от сумата вече била в историята.

“Лесно дошли пари, лесно си отиват”, смята изпълнителят. Пък и той, и Райна изкарват достатъчно от участия и вече дори не си спомнят за 50-те бона.

Освен материалните блага, Коцето спечели и други дивиденти от участието си в риалити шоуто. Той си тръгна като победител, хареса се на хората с небрежното си поведение. Докато Райна бе на другия полюс. След като не спря да мрънка през цялото време, докато бе в къщата, тя бе първата и единствена изгонена от зрителите.

Години по-късно обаче и двамата си спомнят със смях за това предизвикателство. И двамата не съжаляват, че са участвали и смятат, че им е било от полза.
Коцето дори бе обявен за най-търпеливия мъж в България. Заради това, че успява да изтърпи опърничавата си приятелка. Той обаче бе категоричен, че тя в живота не се държи съвсем така. Просто там била прекалено напрегната. Не сме склонни много да му вярваме, но той си знае.
В момента двамата живеят в апартамент в Слатина, който е собственост на Райна. Говори се, че когато е ядосана, тя го пъди от там. Певецът обаче отрича верността на тази мълва и заявява, че се разбират чудесно. Имат дребни спречквания, но както се пее в едно тяхно парче “полза от скандалите винаги има, после си ми по-любим, а ти по-любима”.

Неотдавна Коцето подарил на любимата си BMW Z4 кабриолет за 30 хилядарки. Освен това, влюбените не пропускат да отскочат до Испания, когато имат време. И двамата са единодушни, че там си почиват най-добре.



  • Райна пъди Коцето от новия апартамент


В средите на поп-фолка напоследък все по-често се коментира раздялата на лютата македонка Райна и гаджето й Константин. Според осведомени хубавата брюнетка си купила нов апартамент в София, за да бъде независима и ако реши, без да се притеснява да бие шута на Коцето. При всеки скандал между влюбените Пилето, както остана прякора на Райна след "ВИП-брадър", посочвала вратата на гаджето си и го пращала да спи при техните.

Преди дни буйният Константин се понапил и ступал съсед, което дало нов повод на Райна да пренасочи нощувките му.


  • Райна и Константин разделени?


Райна и Константин са разделени, но крият усърдно клюката от феновете си, за да не се отрази това на кариерата им. Това се шушука упорито във фолк гилдията в последните седмици.
Според мълвата санданската красавица хванала Пилето си на местопрестъплението и се убедила, че постоянните й съмнения, че Коцето кръшка, са самата истина, а не параноични изблици, в които половин България я обвини по време на любовните драми на двамата в първия ВИП брадър.
От няколко месеца любовната двойка на поп-фолка минавала през низ кризи. Първо Райна включвала на скорост македонския си нрав, за да убеди половинката си да миряса за общото им благо. После прилагала женски хитрини, за да върне омаята във връзката им, но накрая прощавала благородно на Коцето.

Явно обаче той не заслужавал такова отношение и без да осъзнава, че ще загуби една от най-желаните жени в България, потеглял към поредния гуляй.
Според близки на двамата, Райна вече е толкова отчаяна и уморена от опитите да превъзпита любимия си, че е сложила край на любовната им история. Певците в момента не живеят заедно. Въпреки това и двамата отричат, тъй като продължават да ходят съвместно по участия.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар