Соня Немска срещна много приятели в Лондон

На 24-ти октомври Соня Немска за първи път посети Лондон, а вечерта пя на първия рожден на българската механа “Див петел”. Гостите на празника най-много аплодираха ремикса на “Ако ти се плаче” и безспорния хит от лятото “Онези, хубавките”.

На официалното откриване на механа “Див петел” преди една година специален гост бе Галена, която направи незабравим купон. В рамките на тази една година в музикалната мека на българите в Лондон са гостували най-големите звезди на “Планета”. Певицата, която бележи своеобразен рекорд с най-много гостувания за една година е Джена, с три концерта в българската механа.

Първото гостуване на Соня Немска в Лондон се превърна в безкрайни срещи с приятели от България. Пред Бъкингамския дворец певицата се натъкна на Ива Софиянска, с която се познават от София, където са тренирали заедно. По Оксфорд Стрийт Соня Немска се разходи със свои близки приятели от ученическите години в Панагюрище. Точно от Оксфорд Стрийт певицата купи рокля на Пепеляшка за своята прекрасна дъщеричка Рая.

Няма коментари:

Публикуване на коментар