Магда - Новини


  • Магда и Милко – рожденици в един ден

28.09.2008


На 23-ти септември Магда и Милко Калайджиев отпразнуваха рождените си дни в компанията на най-близките си хора. Магда покани своите гости в известен сръбски ресторант в столицата и всички заедно се наслаждаваха на вкусната сръбска скара. Любимият на певицата я изненада с дизайнерски, ръчно изработен, мобилен телефон и бутиков букет от 25 червени рози.

Милко Калайджиев, неговата съпруга Маргарита, Пепи Христозова и Стоян от “Стоки бенд”, както и неколцина роднини, отпразнуваха заедно рождения ден на свиленградския чаровник в ресторанта на парк–хотел “Романтика” в Свиленград. Веселата компания се наслаждаваше на отбрани френски специалитети, приготвени от 23-годишния главен готвач на ресторанта, който се е учил на тънкостите в занаята във Франция.


  • Магда се изнесе на хотел

19.09.2008

Една от звездите на “Планета”, Магда, напусна дома си в Бургас и се пренесе в елитен столичен хотел. Верни фенове на певицата все още се чудят защо тяхната любимка замени луксозното си крайморско жилище с хотелска стая. Причината не се крие в пристрастието на Магда към хотелските комплекси, а в това, че от есента тя ще бъде новодомка. Гласовитата бургазлийка ще замени окончателно крясъка на чайките с динамиката на столичния град.

Заедно със своя приятел Красимир, Магда ще заживее в ново жилище в София, което ремонтираха през изминалото лято. За обзавеждането Магда залага на професионалните съвети на две свои приятелки, занимаващи се с интериорен дизайн. Певицата издаде,че всичко ще бъде съобразено с модните тенденции и цветове, като ще преобладават зелените, кафяви и бели краски.



  • Магда с нов дом

04.07.2008

В средата на юни фолкдивата Магда се захвана заедно с приятеля си Краси с обзавеждането на семейното им жилище, предаде в.”Експрес”.

Влюбените са си купили апартамент в луксозна сграда на бул. „България” в столицата.

Дизайнерите, които са наели за оформянето на интериора са приятелки на красавицата. Обзавеждането ще е в модернистичен стил. Магда и Краси обмислят заедно всяка идея за жилището им. Тъй като апартаментът е доста голям, изпълнителката на хита „Хронична липса на любов” още отсега обмисля как ще се почиства. От цялата кострукция най-много и допадат баните, защото в тях ще има много глезотии, като например джакузи.
Двойката планира да се нанесе до края на лятото.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар