Азис - Новини


  • Азис съпричастен към проблемите на болните от СПИН

30.09.2008

Гости на „Вечерното шоу на Азис” в сряда вечер ще бъдат двама американски професори – Родерик Фъргюсън и Грейс Хонг, които се борят срещу дискриминацията на болните от ХИФ и СПИН.

Двамата изтъкнати учени са на посещение в България по покана на Министерството на здравеопазването, Съвета за електронни медии и Фондация „Куиър България”. Те ще изнесат серия лекции пред българските журналистите за това как политиката на отделните държави, засягаща СПИН-а, не трябва да дискриминира определени социални групи. Хубавото в случая е, че СЕМ горещо се вълнува от подобни злободневни проблеми и се опитва по някакъв начин да обогати информационно българските медии, които да се противопоставят на дискриминационното отношение към болните от СПИН. Оказва се, че заразените от вируса на СПИН се сблъскват не само със самия здравословен проблем, но и се изправят срещу консервативното общество и срещу държавата, която често единствено симулира загриженост.

Заедно със скандалния водещ двамата професори ще дискутират въпроси, касаещи големия бич на нашето съвремие – СПИН-ът, и неговото лечение. Професор Хонг ще разкаже за южноафриканския активист Заки Ахмат, който отказва лечение от СПИН, докато това лечение не стане универсално, т.е. достъпно за всички. Като един истински борец активист срещу социалното неравенство заедно със своите гости Васко ще разнищи въпросите предпазва ли реално използването на презерватив от вируса на СПИН и не е ли тази болест изкуствен начин за намаляване броя на населението по света.

Втори специален гост във Вечерното шоу на Азис” ще бъде двойката, отпаднала при елеминациите на Dancing Stars от миналата седмица – Алисия и Атанас Гендов. Очаква се фолк дивата да коментира злъчните нападки на Златка и да сподели своята позиция в публичния конфликт.


  • Изгориха косата на Азис

29.09.2008

Заради безупречността на външния си вид Васко от Костинброд, по-известен като Азис, се вапца с перхидрол и блонд всяка седмица, за да не му се виждат прораслите корени, пише БГНЕС.

От прекомерното използване на такива продукти обаче косата му е напълно изтощена, а малко по-дълъг престой под каската преди дни буквално е изгорила космите върху главата му и сега те се чупят на поразия. Коафьорът предупредил ВИП клиента си, че е крайно време да спре поне за малко с боядисването, ако не иска да тръгне с перука трайно. Междувременно Василка обяви, че отново се е събрал с Китаеца.

Само преди 2 седмици Николай заяви, че се е разделил с Азис и този път едва ли щял да се върне. Очевидно раздялата им и сега е била от ден до пладне, а дали някой от двамата лъже за семейния им статут в момента не е ясно.


  • Азис праща дъщеря си в Испания

17.09.2008

Азис ще изпрати дъщеря си Рая и майка й Галя в чужбина, пише 19 минути.

Певецът се притеснява, че детето ще отнесе много подигравки, когато порасне и съучениците му разберат, че е негова щерка. Затова смята да я спаси от жестокостта на хлапетата, като я отведе извън пределите на родината. Естествено, с детето ще замине и майката Галя.

Азис имал намерение да купи къща в Испания и да прати там двете си любими деца. Той вече се оглеждал за имоти в южната страна.


  • Азис си показва достойнството

07.09.2008

Тази седмица в светското шоу на ТВ 2 „Градски легенди” на гости ще дойде най-голямата звезда в родния шоубизнес – Азис.
В разговор с Вили Сечкова Васил Троянов Боянов разказва защо реши да смени участията по кръчми с лъскавото студио на собственото си шоу.

Вили не пропусна да разпита Азис и за някои слухове, които се предават от ухо на ухо в столицата. Зрителите на „Градски легенди” ще виядт как с половин уста певецът отрече да е имал интимни връзки с Митьо Крика и сервитьор от столично заведение. Освен това ще стане ясно и дали костинбродския славей е разменял SMS-и с Благой Георгиев и купувал ли е наистина „Майбах”.

В ефира на „Градски легенди” Азис прави скандалното признание, че от време на време яде бой от Китаеца. Въпреки това водещият на Вечерното шоу на ТВ 2 разказва, че не спира да го обича и не би се разделил с него за нищо на света.

По време на снимките водещата бе твърдо решена да подложи на проверка всички митове за Азис, затова той реши да й покаже точно колко голямо е мъжкото му достойнство. Как го направи и каква беше реакцията на Вили – ще видите тази неделя от 21 часа.

Въпросите на Сечкова изпотиха сериозно звездата. Въпреки притеснението си от Вили и антуража, с който пристигна на снимки, Азис отговори дори и на най-неудобните въпроси. Традиционните коментатори на светското шоу – Денди и Лиляна, пък не спестиха пиперливите си коментари за Василка.
Разбира се, този брой на „Градски легенди” няма да мине без традиционния обзор на Станислав Дочев и рубриката „Звездна карта”. В последната тази седмица ще бъдат представени някои известни личности, подходящи за съзвездието „Бик”.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар