Софи Маринова - Новини


Софи пак отлага сватбата?

04.08.2008

Софи Маринова може пак да се размине с венчилото, съобщи в."Стандарт". Според упоритата мълва тя щяла да отложи сватбата с доведения си син Дачо.

Миналата година ромската перла отмени датата за 9 август 2008-а и покани 150 души. Неотдавна даже ви съобщихме, че певицата се е влюбила в хитовия филм “Сексът и градът” дотолкова, че е решила на сватбата си на 9 август да размени брачни клетви с любимия си Дачо точно като в любимия си филм. Но дали това ще се случи, или за пореден път тържеството ще бъде отменено, ще се разбере съвсем скоро.


Софи влюбена в "Сексът и градът"

08.07.2008

Ромската перла Софи Маринова се е влюбила в хитовия филм “Сексът и градът” дотолкова, че е решила на сватбата и на 9 август да размени брачни клетви с любимия си Дачо точно като в любимия и филм, предаде в. “Стандарт”.

Софи на няколко пъти гледала филма и се впечатлила как Кари и Тузара се вричат във вечна вярност. Софи отлагаше сватбата си на няколко пъти, но този пут изглеьда твърдо решена да свърже живота си с любимия.


Софи Маринова и Устата отново заедно!

03.06.2008

Устата и Софи Маринова са вече част от екипа от известни личности, които застават зад каузата на фондация “Face To Face” и казват „Не” на трафика на хора. Въпреки творческата пауза, която звездите си дадоха преди половин година, Устата и Софи се събраха отново за съвместен, социално отговорен проект. По покана на фондацията, и в частност председателката й Маги Вълчанова, изпълнителите записаха новата си песен “Чужди устни” и я посветиха на кампанията срещу трафика на хора. Чрез своята музика, изпълнителите изразяват съпричастността си към проблема и неговите настоящи и потенциални жертви. Въпреки многобройните си ангажименти, Устата и Софи не са безразлични към социалните проблеми на обществото ни. С новото си парче “Чужди устни”, лицата на кампанията имат за своя мисия да събудят отговорно отношение на младите хора към проблема.

През последните няколко години “Face To Face” създадава кампании, които информират обществото за един сериозно разрастващ се проблем - трафик на хора и насилствена проституция. Целта на кампаниите и проектите на фондацията е да ограничат трафика на хора и насилвената проституция, като активират защитните механизми на обществото и като научат младите хора да се предпазват.

Съвсем скоро ще се завърти и видеото към новата песен на Устата и Софи “Чужди устни”. Оригиналната арт визия на клипа, е дело на режисьора Николай Нанков.


Софи Маринова влиза в киното

26.05.2008

Софи Маринова влиза в света на киното. Популярната фолк-изпълнителка ще влезе в главната роля във филм на Александър Талмански, шефът на руското MTV. Героинята на Софи е бедно момиче, което обожава да пее и танцува. Превръщането на героинята в звезда донякъде повтаря и истинската история на певицата.

Съвсем скоро пък пристигат момчетата от руската хитова група “Чай по двоем”, с които Софи Маринова ще запише песен, клипът на която ще се върти както по български, така и по руски телевизионни канали.


Софи Маринова и Лияна омагьосаха руски топпродуцент

30.04.2008

Гласовитите фолкзвезди на Сънни мюзик Софи Маринова и Лияна плениха с гласа си руския топ продуцент Александър Талмански по време на купон по случай рождения ден на колегата му Иво Маринов в московския "Арк клуб". Цяла вечер изпълнителките пяха хитове от репертоарите си. С тях беше и музикантът Ицо Бухала, който нагорещи партито до червено.
Всички над 60 гости на рожденика - известни олигарси, продуценти и политици, се разтанцуваха на ориенталските ритми и пяха заедно с нашите певици. Талмански, който е собственик на най-големия клуб в Русия и мастит ар енд би продуцент, а освен това държи правата на руското MTV, толкова харесал гласа и песните на ромската перла Софи Маринова, че загатнал пред продуцента на Сънни мюзик Крум Крумов, че им предстои съвместна работа.
Освен Софи и Лияна купона огласили и певците от руския топ 7 - "Чай в двоем". Те се снимаха и с българските си колежки и ги обсипаха с комплименти. Всички обаче единодушно обявиха нашите певици, освен за красиви жени и за добри изпълнителки. Софи и Лияна обаче не успяха да си напазаруват от руските магазини, защото трябваше веднага да летят за България.


Швейцарец прави портрет на Софи Маринова

30.04.2008

Координаторът в раздел музика към швейцарското министерство на културата и водещ журналист Тиери Сараторети бе в София, за да интервюира Софи Маринова . Той я разпита обстойно за цялото й творчество и не скри възхищението си от новия й албум Време спри.
Тиери сподели, че подготвя музикален портрет на Софи и Иво Папазов – Ибряма за списанията, в които работи - Les Inrocks, Vibrations и Le Temps. Двамата са му били препоръчани от Джони Илиев, с когото се засекли в Букурещ.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар