Тони Стораро - Новини


  • Теодора и Стораро в болница

23.09.2008

В 100-годишна болница влезе Теодора заедно с Тони Стораро, за да заснемат видеото към дуетното си парче „Престъпление”.

Сградата е стара, изоставена и призрачна. Олющени стени, счупени прозорци, остатъци от някога съществувала мебилировка - всичко навява меланхолия, тъга и ностлагия по отминалото време.

Точно за това пеят Теодора и Тони Стораро. Те се превъплъщават в ролите на мъж и жена, които са искали да излъжат времето, да вземат назаем любовта си, но в крайна сметка - времето е победител. А те – две объркани души, които са обречени да се търсят и да се имат, дори и това да е “Престъпление”.

И двамата са на мнение, че атмосферата, витаеща на мястото, им е помогнала да влязат в роля много бързо и успешно. Разбира се, за това има заслуга и целият екип, който се погрижи видеото да стане така завладяващо и живо. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов, оператор – Румен Атанасов. Грим – Бони, коса – Стела, а стайлингът е дело на Диди.


  • Теодора и Тони Стораро записват дует

14.09.2008

За първи път в историята на попфолка двамата най-хитови изпълнители на DIAPASON RECORDS се впускат в музикално приключение. А именно – създаването на дуетно парче.

Теодора до момента има 2 дуета, единият от които е с Джони – песента „Вярвай ми”. Примата на Diapason Records е сигурна, че с Тони Стораро ще се сработят добре, защото „се познаваме отдавна и сме си помагали много пъти досега със съвети при записите на хитовите си парчета” – сподели Теодора.

Големият Тони пък е известен с множеството успешни дуети, които е реализирал с български и балкански звезди. Човекът-глас обаче също е на мнение, че този дует е специален, защото ще пее с Тодора. „Тя ми е колежка, но и много добра приятелка. Надявам се и в изпълнението на песента да си допаднем толкова добре, колкото като колеги и приятели ” – коментира Стораро.

Певецът и певицата на годината /според годишните награди на Фен ТВ/ ще запишат дуетното парче в студио до седмица.


  • Тони Стораро играе футбол

29.08.2008

Хитовият изпълнител на Diapason Records не се е отказал от пеенето, за да се преквалифицира във футболист.Тони обаче е решил да прекара уикенда далеч от клубове и дискотеки, които напоследък са се превърнали в негов втори дом. Този път Големият Тони ще разпусне с игра на футбол.

Стораро ще заведе съпругата си и двамата си сина на почивка в планината, където семейно да тичат след топката.

„Много отдавна бях обещал на момчетата да поиграем. Аз съм голям любител на футбола и двамата ми сина също, но не ни остава много време, за да ритаме заедно. Мисля, че е крайно време да им се реванширам. Макар и само за два дни” – сподели певецът.

Разбира се, в началото на следващата седмица Човекът-глас се връща към пеенето и многобройните си участията.


  • Престъплението на Теодора и Тони Стораро

19.09.2008

Вече е факт първото дуетно парче на Теодора и Тони Стораро. Примата на Diapason Records и Човекът-глас записаха „Престъпление”.

Песента е с невероятно романтично звучене. Тя е по музика на популярния гръцки композитор Сотис Воланис, който лично я предостави на двамата хитови изпълнители след няколкомесечно сътрудничество помежду им.
Текстът на парчето е изключително драматичен и оригинален. Той е дело на авторът, сътворил текстовете на много от хитовете на Теодора и Стораро - Росен Димитров. Аранжиментът е на Даниел Ганев.

Тони и Теодора са много доволни от съвместната си работа и единодушно обещават съвсем скоро „Престъпление” да има видеореализация.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар