Галена - Новини


  • Галена и Галин се местят в Пловдив


Галена се оглежда за апартамент в Пловдив. Фолк дивата и гаджето й Галин дойдоха под тепетата за откриването на нов жилищен комплекс в квартал "Хр. Смирненски".

Повелителката на дините даде да се разбере, че има идея да инвестира в недвижим имот в Пловдив, по препоръки на колежките си Ивана и Преслава, които вече имат собствени жилища в града. По време на рязането на лентата на комплекс "Райски кът" Галена събра информация за малкото останали непродадени апартаменти.

Не е тайна, че повечето от фолкзвездите имат намерение да купуват имоти в Пловдив, тъй като им е близо до Центъра на чалгата Димитровград и Хасково, на час и малко път е от столицата и е сравнително близо до морето. "Да купиш апартамент в Пловдив е стратегическа инвестиция за представителките на жанра, които обикновено действат на стадния принцип, за по-лесно.
Идеята уж била най-търсените певици да пестят време от пътувания от едно участие до друго", коментират хора от "Пайнер". И припомниха, че Преслава има жилище в Кючук Париж, а Ивана живее с щерка си в огромен апартамент на пъпа на града на ул. "Гладстон".

След церемонията по откриването на комплекса, организирана от фабрика за забавления "Сафо", беше открит и новият бар на DJ Дамян. Заведението се казва "Никано", а варненският плейбой твърди, че амбициите му са марката да се превърне в национална верига. Дамян целува дълго и напоително ръката на Галена, преди да я настани на едно от сепаретата в клуба.



  • Галена: "И преди съм копирала Силвия!"


Скандалната фолк певица Галена съвсем спокойно призна, че и преди е взаимствала от по-опитната си колежка Силвия. "Да, не крия този факт. Съвсем случайно става" - отсече при последното си участие на Приморско Галена. Певицата признава, че преди 3 години е гледала видеоклипа на Силвия - "Изкушение", в който участва, непознатия за нея тогава, Данаил, с който по-късно ще снима порно.

"Още тогава си го набелязах - беше много секси. Казах си, че трябва и аз да го снимам във видеоклип и година по-късно се появи в "Душата ми крещи". - откровеннични Галена. На въпроса за кражбата на песента "След 12" фолк примата споделя, че е харесала заглавието на Силвия и е поръчала на текстописеца Росен Димитров да й текст, в който да участват тези две думички. "В поп-фолка има хиляди сходни заглавия. Е, вярно е, че След 12 не се е срещало досега, но какво пък толкова. Ще си ги премерим със Силвия ... песните" - с чувство за хумор коментира Галена. Новия й албум ще носи името "След 12" - нещо, което Силвия беше планувала.



  • Бюстът на Галена се смалил с 10 см!


Пищни девойки премериха прелести на традиционния фестивал на динята в шуменското село Салманово, предаде в. "Стандарт".

Водещи на шоуто бяха фолк-дивата Галена, Гъмов от "Сблъсък" и Наката от "Аламинут". Призът за най-голяма диня взе 24,5-килограмовоточудо на Димитър Костадинов. Освен дини Гъмов и Галена измериха женските прелести на две 15-годишни ученички от село Сава Доброплодни. Ирина и Стефани с гордост се снимаха с фолк-звездата, тъй като и тя е възпитаничка на тяхното училище. Цели 127 и 117 см. гръдна обиколка демонстрираха момичетата пред публиката, но при измерването бюста на Галена се оказа, че той се е стопил с цели 10 см. - от 105 на 95! Това обаче надали притеснява особено певицата...



  • Спират рекламите с Галена, Емилия, Мария, Камелия


АПВТСН е асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки, а нейните членове обещаха в специално писмо до медиите, че няма да възлагат, одобряват и изпълняват рекламни кампании, които съдържат сексистки обиди или унизителни образи на жените или мъжете. Писмото е написано по повод приетия от Европейския парламент на 3 септември доклад за влиянието на маркетинга и рекламите върху равенството между половете. От асоциацията заявяват, че до края на 2009 година най-малко 75 на сто от рекламите в бранша във всички комуникационни канали ще носят послание за отговорна консумация и нито една тяхна реклама няма да бъде адресирана към децата.

В писмото се посочва, че нито една реклама на фирмите от АПВТСН няма да съдържа елементи на промотиране на прекомерна употреба или злоупотреба с алкохолни напитки, употреба на алкохол от непълнолетни, управление на автомобил след употреба на алкохол, употреба на алкохол на работното място, употреба на алкохол от бременни жени.

Нашите реклами няма да свързват употребата на алкохол с постигането на успех в бизнеса, в обществото, или в сексуалните отношения, пише още в писмото.

Хората се наслаждават на алкохолните продукти от хилядолетия насам. Употребен в умерени количества, алкохолът е станал част от балансирания и здравословен начин на живот на българите, посочват от АПВТСН.



  • Андреа и Галена в опасна близост


Две от най-атрактивните певици на лятното турне на Пайнер демонстрираха спираща мъжкия дъх близост зад кулисите. Дори свикналия на какво ли не екип, не остана безразличен, когато Андреа доближи устни до деколтето на Галена. “Емоциите и летните горещини явно са ги разпалили”, коментираха присъстващите на ласките.

Андреа и Галена не остават незабелязани и на сцената – едната е като Ледената кралица в оскъден сребърен тоалет, а другата царствена като Клеопатра в златната си рокля. Освен с тоалети, обаче радват публиката и с шоу и песни. Дуетът на Андреа с Кости “Само мой” вече се превърна в хит и в съседна Румъния. Двамата изпълнители дори вече обмислят следващия си съвместен проект.

Въпреки натоварената си с участия седмица, блондинката си откъсна ден и успя да си почине, разхождайки секси тяло по морето. Звездата обаче въобще не се интересува от летни флиртове, а час по час звъни на любимия си Кубрат, който вече замина за Олимпиадата в Пекин. Андреа му изпраща и окуражаващи смс-и, като се надява боксьорът да се завърне със злато.



  • Галена става Галка!


Край на дългите коси на една от най-желаните фолк-певици! Галена се появи със съвсем нов имидж, като акцентът бе видимо поставен на прическата.

На въпроса на СЛАВА дали прическата и цялостният изглед на звездата са неин опит да имитира Мерилин Монро, тя отговори: "Не! Аз съм Галка!" Най-вероятно фолк-фурията има предвид именно певицата от разпадналия се дует Каризма. Дали обаче с копирането на визията на Галка звездата ще направи промяна и в музикалния стил?


  • Галена иска дете от Галин

Галена харчи с огромен размах парите на настоящото си гадже Галин, известен повече като бившия мъж на Деси Слава.

Богаташът решил да заведе на романтична екскурзия своята любима, гласи съсловната клюка. Певицата, от своя страна, не пропуснала да се наслади както на забележителностите на Италия, така и на портфейла на мъжа до себе си. Галин нямал нищо против да купува всичко онова, на което погледът на изпълнителката на "Нищо общо" се спирал. Така след едноседмичния воаяж брюнетката се върнала с покупки за около 5 хиляди евро, сред които лачени ботуши, очила и обувки на "Ferre", няколко чифта дънки с камъни, за които се предполага, че са скъпоценни, и т.н.

Според запознати голямата цел на сексапилната брюнетка била да забременее от Галин, за да може цял живот да разполага със солидната му финансова сметка. "Деси Слава сглупи - коментира Галена. - А можеше да си живее като кралица с този мъж!"


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар