Десислава - Новини


  • Деси Слава и "Катастрофа"

12.09.2008

Парчето "Катастрофа" е смесица от попфолк и хевиметъл. Самата изпълнителка залага на рокаджийска визия и мята китара пред камерите. Режисьор на видеото е Ники Нанков.
Разбира се, не липсват и провокативни сцени, показващи сексапила на Деси Слава. В клипа участва и сестрата на Азис - Матилда, както и балерините от балет "Нова".

Певицата издаде, че скоро ще представи рок баладата "My pleasure, my pain" по музика и аранжимент на продуцента Джон Темис, работил със звезди като Джордж Майкъл, Елтън Джон и Кайли Миноуг.

От средата на септември Деси Слава започва турне в САЩ и ще остане там месец и половина. Певицата ще обиколи Вашингтон, Ню Йорк, Маями, Сан Франциско, Атлантик Сити, Сиатъл и Бостън.


  • Деси Слава с ново гадже

11.09.2008

Фолкпевицата Деси Слава добави нова бройка към колекцията си от мъже.

Този път гласовитата блондинка се ориентирала към заможен бизнесмен от Благоевград. Новото увлечение на певицата е известно в родния си град като Васко Бахамата, пише в. "Експрес". Любовната история започнала преди няколко месеца и ДесиСлава често пътувала към Благоевград, уж на участия, но всъщност прекарвала нощите си у бизнесмена.

Напоследък Деси Слава е решила да изненада себе си и своите почитатели.

През последните два месеца певицата се скри от вниманието на медиите, но се оказа, че си има причина.

Деси реши да сложи край на битката с килограмите и се подложи на гладолечение с чай и плодове и вече се радва на нова фигура.


  • Деси Слава слабее ударно

22.08.2008

Напоследък Деси Слава е решила да изненада себе си и своите почитатели.

През последните два месеца певицата се скри от вниманието на медиите, но се оказа, че си има причина.

Деси реши да сложи край на битката с килограмите и се подложи на гладолечение с чай и плодове и вече се радва на нова фигура, съобщи в. ”Експрес”.

“Аз съм щастлива, че го направих. Не искам да се хваля, но за първи път от няколко години имам перфектните за мен мерки. Мерките ми са съвсем честно – 90-60-90. Е, липсват ми едни 15 см във височината, за да докарам манекенските мерки, но пък аз компенсирам с 15-сантиметрови токчета”, откровено сподели красавицата.

За първи път от доста дълго време миньончето намери време за почивка и заведе сина си на ваканция в Поморие, после тръгва на турне в Щатите, където ще радва българската общност в продължение на месец.

Деси ще направи бурно завръщане и с новите си две песни, на една от които засне и доста интересен клип. Най-новата песен се казва “Катастрофа”. Тя е модерно, ритмично, с доста китари, хардрок парче с гръцки попфолк елементи.
Деси е заложила основно на имиджови кадри, а феновете й могат да я видят като рокерка с китара. Режисьор на видеото е Ники Нанков, косата е дело на Чавдар Василев - Чочо, а за грима певицата отново се довери на Кирил Чалъков. Разбира се, не липсват изненадващи и провокативни сцени, пропити със сексапила на блондинката. Във видеото участва сестрата на Азис – Матилда, както и балерините от балет “Нова”.


  • Гонят Деси Слава в Мадрид

22.07.2008

Фолкзвездата Деси Слава отрече слуховете, че ще се мести да живее за постоянно в Мадрид, където има собствен апартамент, предаде в."Експрес".

Тръгнаха клюки и че красавицата ще спира с попфолк творчеството. Деси наистина работи върху поп албум, но не смята да се лишава от доходоносната си кариера на чалга дива.

“Вярно, там имам малък и хубав апартамент, но не смятам да живея там за дълъг период от време. Явно искат да ме изгонят”, със смях обясни Деси, която в момента е със сина си Майки на родното Черноморие. След това фолкфурията е запланувала да посети островите Миконос и Бали, където ще е с приятели. Когато е в Испания, певицата обожава да се глези с козметични процедури в петзвезден хотел в курортното градче Марина Д’ор.


  • Бъркат Деси Слава със слугиня

17.07.2008

Българи, живеещи в Испания, объркаха фолкпевицата Деси Слава със...слугиня.

Те се припознали в нея, след като случайно загледали поредния латиносериал “Los rios de la casa” по местната телевизия Теlе 5, съобщи в.”Експрес”.

Актрисата досущ приличала на нашата звезда – имала пищно деколте, била руса, физиономията й била подобна, а и акцентът бил като на чужденка. По сценарий в нея се влюбвал господарят на къщата, в която работи. Той, естествено, е млад и красив мачо.

„Не съм се снимала в никакъв сериал, иначе би било много хубаво. Най-вероятно са гледали моята приятелка Магдалена Санчес, която участва във филм”, коментира Деси. След като разбра каква точно е ролята, гласовитата красавица обясни: ”Не, едва ли става за нея въпрос. Може би с главната героиня да си приличаме много?!”


  • ДесиСлава в България заради “Пей с Мен”

26.03.2008

Многобройните ангажименти с репетиции и концерти за шоуто “Пей с мен” ограничиха пътуванията на ДесиСлава зад граница. Тя и дуетната й половинка Мелинда прекарват все повече време в подготовка на песни по темите, зададени от шоуто и се подготвят за все по-бляскаво представяне на сцената. Това налага Деси да пътува само по участия в страната и да отложи визитите в чужбина за края на месец юни. Две изключения – пътуване в Америка за студийни записи в Маями и предстоящо пътуване до Белгия са в графика на звездата. Иначе от началото на 2008 година до месец март ДесиСлава е летяла до Германия, Испания и Англия поради служебни ангажименти.
И тази година тя празнува рождения си ден далеч от дома си. След като миналата година избра Дубай, за да навърши там 28 заедно с малката си сестра Ния, сега певицата посрещна рождения си ден в Лас Вегас в компанията на другата си сестра – Ина. Завръщайки се България, Деси мечтае да се отдаде на новата си страст – модерните технологии. В малкото свободно време, което може да си позволи, тя и синът й Майки се забавляват с игри на PSP или чат с новите й приятели от Лондон и Маями.
От следващата седмица звездата подновява записи по новия си албум, който трябва да подготви и издаде в началото на лятото.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар