Камелия - Новини


  • Камелия - първата звезда с “виртуален” албум


В очакване на нов албум от Камелия, находчиви фенове решиха да я изненадат и създадоха виртуален албум с нейни песни.
“Продуктът”, който се разпространява единствено в интернет, съдържа хитове на певицата, излезли в последните две години.
Инициативата няма търговска цел, а по-скоро е подарък към изкушените от поп-фолка, които са нетърпеливи спрямо проектите на Камелия. Самата Камелия признава, че все още не е чула “виртуалния” си албум, но е щастлива, че той е избран от верните й фенове.

Звездата, която доскоро бе заета с концертите от турнето “Planeta Derby Plus” обещава, че започва работа по реален свой албум.
В края на септември изкусителната певица ще влезе в студиото на “Пайнер” в Димитровград и ще запише няколко нови песни.
Вероятно място в новото CD на Камелия ще намерят само песните, които се появиха след излизането на “Никотин”. Едно от парчетата, на които ще заложи изпълнителката в новия си проект е “Ще умра за теб”, което скоро ще има свой клип. Камелия обещава поредната изненада във видеото на песента, намерила своето заслужено място сред публиката на лятното турне.



  • Спират рекламите с Галена, Емилия, Мария, Камелия


АПВТСН е асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки, а нейните членове обещаха в специално писмо до медиите, че няма да възлагат, одобряват и изпълняват рекламни кампании, които съдържат сексистки обиди или унизителни образи на жените или мъжете. Писмото е написано по повод приетия от Европейския парламент на 3 септември доклад за влиянието на маркетинга и рекламите върху равенството между половете. От асоциацията заявяват, че до края на 2009 година най-малко 75 на сто от рекламите в бранша във всички комуникационни канали ще носят послание за отговорна консумация и нито една тяхна реклама няма да бъде адресирана към децата.

В писмото се посочва, че нито една реклама на фирмите от АПВТСН няма да съдържа елементи на промотиране на прекомерна употреба или злоупотреба с алкохолни напитки, употреба на алкохол от непълнолетни, управление на автомобил след употреба на алкохол, употреба на алкохол на работното място, употреба на алкохол от бременни жени.

Нашите реклами няма да свързват употребата на алкохол с постигането на успех в бизнеса, в обществото, или в сексуалните отношения, пише още в писмото.

Хората се наслаждават на алкохолните продукти от хилядолетия насам. Употребен в умерени количества, алкохолът е станал част от балансирания и здравословен начин на живот на българите, посочват от АПВТСН.



  • Камелия я тормози прическата


Фолк-дивата Камелия е всепризната с нестандартната, нова и различна визия, към която се стреми на всяко свое грандиозно участие. Както самата тя казва, една звезда не може да си позволи да е винаги една и съща на сцената, защото народът иска нещо повече от последното, което е получил.

За тазгодишното турне "Планета Пайнер 2008" русокосата красавица не заложи на спретнати букли като много свои колежки, а избра лесната за поддържане и забелязваща се отдалече с оригиналността си прическа тип "Рогчета".

На една от спирките по време на лятното турне, а именно в Пловдив, певицата за пореден път сподели, че прическата е удобна за поддръжка, но тормозът, който получава от нея по време на сън, а и не само, е неописуем.

И докато тя си разлафваше с феновете, нейната сянка Цветин се грижеше всеки сантиметър от визията й да изглежда перфектно.



  • Пайнер дава 533 лв. на концерт

533 лв. е хонорарът на концерт, срещу който се разписват примите на турнето на Пайнер, пише в. Стандарт. Срещу толкова се разписвали, по информация на вестника, Анелия, Преслава, Камелия и Есил Дюран, всяка от които се била навила за общ джакпот от 8000 лева за 15-те шоута. По-малка била сумата за останалите участници, а някои от младежката група били включени направо на доброволен принцип. Ако е вярно, това само потвърждава информацията, изнесена от СЛАВА в статията "Пайнер реже парите на звездите", че примите с достойнство са отказали да пеят, защото сумите за участие на турнето са с пъти по-ниски от обичайните им хонорари.



  • Камелия гадже със сервитьор ?


Най-изкусителната певица в поп-фолка - Камелия, отвори нова страница в любовта.

Скандалната дива обаче и този път не изневери на себе си и отново си хвана гадже с десет години по-младо от нея, съобщи в.”Експрес”. При това, за разлика от доста нейни колежки златотърсачки, новата изгора на Камелия е с доста по-ниски доходи от нея. И дори заработва прехраната си като сервитьор в САЩ.

Предишният приятел на Камелия – Цветин, е бил зарязан в началото на годината и вече не живее с певицата, нито изпълнява функциите на неин озвучител. Цветин също беше с десетина години по-млад от дивата и тя беше човекът с парите в „семейството”.

Край на 10-годишната му връзка с една от най-желаните жени у нас сложи не някой богаташ, а българският емигрант Пламен. Той е на 32 години и си изкарва парите, разнасяйки храна в ресторант във Флорида.

Той се запознал с изпълнителката на „Ти си” по време на едно от участията й в Щатите, където тя изкара целия месец януари. Пламен така се влюбил в красивата дама, че всеки месец летял до България, за да се вижда с нея.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар