Емилия - Новини


  • Емилия: Иванина от ББ4 въобще не прилича на мен


Още в първия ден на Биг Брадър се заформи интрига. Забелязахме, че лъскавата русокоска Иванина поразително прилича на фолкдивата Емилия. Дали приликата е природна или е търсен ефект? Въпрос на интерпретация.

Освен двойничка, Ива май се оказа и баджаначка на Еми. В Малката сестра пред Венета Райкова хасковлийката сподели, че познава и дори е имала връзка с бившия мъж на изпълнителката на Пайнер – митничаря Красимир Георгиев.
Потърсихме за коментар фолкпевицата. “Гледахме с Коко Биг Брадър и не забелязахме въпросното момиче да прилича на мен. Може би само по цвета на косата. Нищо повече. Като всички руси жени е”, твърди Емилия.

И продължава: “Пожелавам й успех. Дано да спечели. Тогава всички ще говорят, че е победила втората Емилия. Не съм настроена негативно към нея. Дори и да ме имитира, не се обиждам. Ако това ще й донесе успех, да го прави”, казва още фолкфурията.
Естествено засегнахме и темата за бившия мъж на звездата Красимир. “Той ми се обади. Беше много ядосан. Недоумяваше как може тя да говори, че я е объркал с мен. Сторило му се прекалено. То прекалено си изглежда, наистина. Те, наистина се познават, но доколкото знам, е само това. Нищо повече. Не знам за връзка между тях и не вярвам да ме е бъркал с нея”.

Емилия каза още, че се чувства добре, вече ходи по участия, но намира време и за сина си Иван: “Щастливи сме с Коко. Детето е здраво и дебелее сериозно”.
Бившят й Краси пък подготвя втора сватба. Избраницата му не била известна и според клюката щели да се женят през този месец. Което отхвърля слухвете, че може да е Иванина – тя ще бъде в Биг Брадър по същото време.

Припомняме, че преди седмица къщата на митничаря в Свиленград бе обрана. Сред откраднатите предмети е и много ценна диамантена огърлица. Което означава, че в живота на Георгиев наистина има доста специална жена!



  • Иванина от Биг Брадър 4 - екс изгора на бившия на Емилия


Иванина Колева от Хасково вчера бе първата съквартирантка, която влезна в “къщата” на Биг Брадър. От самото начало всички я свързаха с фoлкдивата Емилия, поради поразителна им прилика. Двете наистина си приличат много и никой не може да го отрече.

Но общото между двете блондинки не се свежда само до лицата, но и до мъжете им. Самата Иванина призна вчера пред Венета Райкова, че е имала общо с бившия съпруг на Емилия – Красимир Гочев. Дали е било просто приятелство или е имало и нещо повече - не е много ясно, тъй като Иванина не пожела да сподели с Венета. Единственото, което сподели по въпроса е че тя и Краси са имали вземане даване преди той да срещне Емилия.

Поразителната прилика между двете красавици ни навява на мисълта, че Красимир се е влюбил в Емилия, поради предишното си познанство с Иванина. Дали госпожицата от Хасково не е пожелала да сподели живота си с него и затова той е решил да я замести с Еми не се знае... засега.



  • Емилия с нов хит и албум


Фолкзвездата, която неотдавна изкара хитът на месец август с "Ще рискувам" предлага на голямата аудитория нов хит.

Песента ще излезе в средата на месец октомври.Певицата сподели,че в края на идният месец ще излезе и нейният нов албум който ще носи заглавието "Родена съм да те обичам".

Бъдещият хит на Емилия е посветен на Иван и Коко Диневи - двамата най-важни мъже в нейния живот.

Новата песен на фолкзвездата се казва "Ти си луд".

Видеото към песента ще бъде заснето през октомври и ще се появи в ефир с появата на дългоочакваният албум.

Еми разказа с голяма усмивка и с блясък в очите за малкото си бебе.Тя сподели,че малкият бебок е доста пораснал и вече е почти на 5 месеца.



  • Обраха бившия съпруг на Емилия


Диамантена огърлица, три бижута със сребърен обков и 10 000 лева са откраднати от къща на улица "6 септември" в Свиленград. Собственик на къщата е 31-годишният Красимир Гочев-Бойса, бивш съпруг на фолк певицата Емилия.

Ценните бижута и парите са изчезнали в нощта на събота срещу неделя. Крадецът е влязъл през прозореца. Извършителят все още не е задържан. Работата по случая продължава.

Преди една седмица стана ясно, че Красимир ще вдигне за втори път пищна сватба.Този път избраницата на Краси е обикновенно момиче, но според него тя е жената на живота му.

Първата сватба на Красимир беше през 2004 година.На 13 юни той и фолкзвездата Емилия се врекоха във вечна вярност един на друг.Само две години по-късно обаче приказката между тях свърши и те се разведоха. В момента красивата блондинка живее с бизнесмена и бивш съпруг на Анелия - Коко Динев. На 11-ти май тази година Еми роди на Коко момченце, което кръсти Иван и се отдаде на най-прекрасното чудо в живота на една жена.



  • Бившият на Емилия под венчило


Бившият мъж на Емилия - Красимир Георгиев ще вдигне за втори път пищна сватба.Този път избраницата на Краси е обикновенно момиче,но според него тя е жената на живота му.

Двамата влюбени планират сватбата да е през месец октомври.

Близки на младоженеца коментират,че бъдещата съпруга на Краси ще го направи истински щастливец и ще забрави за Емилия.

Първата сватба на Красимир беше през 2004 година.На 13 юни той и фолкзвездата Емилия се врекоха във вечна вярност един на друг.Само две години по-късно обаче приказката между тях свърши и те се разведоха.

Краси си пожелава този брак да му последен и да е за цял живот.



  • Нов мъж между Емилия и Анелия


Каква е истината за отношенията Ви с Анелия и Емилия, за които толкова се говори в последно време?

Чух какви ли не версии напоследък. Явно темата е доста интересна. Всъщност, аз не се познавам с Емилия. Всичко, което се изписа, е някаква гадна интрига, породена от поредния медиен слух. Музикален дует между мен и нея няма да има. Никога не е ставало въпрос за такова нещо. Сега стартирам като изпълнител и подобни интриги не са добре дошли за мен.

Наистина ли Анелия е ревнувала от нея?

Това са глупости. Мисля, че вече на всички е ясно, че с нея сме много добри приятели от почти четири години. Запознанството ни датира от кандидат-студентските изпити в Музикалната академия.

Какво е мнението Ви за нея?

На първо място тя е страхотен човек. Радвам се, че имаме такова истинско приятелство. Като артист – изпълнител няма смисъл да говоря за нея. Тя се е доказала. Всеки, който я е слушал, знае за какво става въпрос.

А какво мислите за Емилия?

Казах вече – не я познавам. Няма какво повече да коментирам.

С кои други известни певци поддържате контакт?

С доста от тях имаме добри отношения – чисто колегиални. В графата приятели слагам Йоанна от Дийп Зоун Проджект и Крум.

Анелия Ви е супер приятелка...Как обаче се отнасяте към фолка?

Не съм от попизпълнителите, които по цял ден плюят по този или онзи жанр. Всичко зависи от авторите. Примерно Велислав Драганински е ужасно талантлив, истински творец. Спокойно може да пише и за поп, и за фолк. Колкото до фолкпевиците, има шест – седем, които имат невероятен глас. Правят хубави песни и клипове.

А мнението Ви за силикона?

Всеки трябва да изглежда така, както иска. В силикона няма нищо лошо, стига да е направен естетически добре и да не се залага основно на него. Знаем, че има доста такива случаи, но хубавото е, че хората вече го разбират.

Има ли интерес към Вас след Мюзик Айдъл, освен покрай Анелия?

В момента за мен всичко се завърта. В ефира вече е радио сингълът ми Тръгваш ли. Попадна в Топ 20 на най-излъчваните парчета по БГ радио. С Графа работим по новата ми песен. Предстои и заснемане на видео към нея. Там ще има големи изненади...

Какви?

Засега няма да издам. Само ще кажа за пореден път, че не става въпрос за дует с Емилия. Ще разберете за какво иде реч, когато му дойде времето. Скоро ще е. Важното е да се прави готина бг музика.

Виждате ли се с айдълите?

Няма как да се виждаме непрекъснато. Чувам се често с Шанел и Деница. С Нора и Ясен учим заедно и сме добри приятели. Елена пък ми обеща с Тома да ми готвят. Не знам как ще се справят. С Елена сме учили в един клас. Тогава беше гордостта на всички преподаватели, най-примерната. Най-голямото сладурче от Мюзик Айдъл е Шанел. Тя ми е най-голямата слабост от всички участници. Засякохме се в заведение във Варна и ми стана супер приятно.
Разкажете повече за личния си живот!
Нямам време напоследък. Предпочитам да работя. А пък хобито ми е професия.



  • Спират рекламите с Галена, Емилия, Мария, Камелия


АПВТСН е асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки, а нейните членове обещаха в специално писмо до медиите, че няма да възлагат, одобряват и изпълняват рекламни кампании, които съдържат сексистки обиди или унизителни образи на жените или мъжете. Писмото е написано по повод приетия от Европейския парламент на 3 септември доклад за влиянието на маркетинга и рекламите върху равенството между половете. От асоциацията заявяват, че до края на 2009 година най-малко 75 на сто от рекламите в бранша във всички комуникационни канали ще носят послание за отговорна консумация и нито една тяхна реклама няма да бъде адресирана към децата.

В писмото се посочва, че нито една реклама на фирмите от АПВТСН няма да съдържа елементи на промотиране на прекомерна употреба или злоупотреба с алкохолни напитки, употреба на алкохол от непълнолетни, управление на автомобил след употреба на алкохол, употреба на алкохол на работното място, употреба на алкохол от бременни жени.

Нашите реклами няма да свързват употребата на алкохол с постигането на успех в бизнеса, в обществото, или в сексуалните отношения, пише още в писмото.

Хората се наслаждават на алкохолните продукти от хилядолетия насам. Употребен в умерени количества, алкохолът е станал част от балансирания и здравословен начин на живот на българите, посочват от АПВТСН.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар