Малина - Новини


  • Малина с купища маркови дрехи

22.09.2008

През август Малина се отдаде на заслужена почивка на полуостров Халкидики в слънчева Гърция. За седем дни атрактивната певица попадна в плен на морските изкушения, които сподели с приятна компания. В най-горещия летен месец Малина се отдаде и на задгранична шопинг-мания, която я отведе в Италия и Унгария. Певицата се завърна от своята обиколка в марковите бутици в Милано, Венеция и Будапеща с обновен гардероб.

В момента звездата на телевизия “Планета” подготвя четири нови самостоятелни песни. След повече от година Малина най-накрая ще зарадва своите почитатели със самостоятелна песен. Певицата смята, че именно заради дългото очакване феновете заслужават нещо наистина впечатляващо. Преди месец Малина засне много секси екзотична фотосесия, в която отново демонстрира перфектната си форма. Изпълнителката на “Пайнер” много скоро ще заснеме видеоклипове към две от новите си песни.


  • Малинка на тортата на Динко Динев

29.08.2008

За разлика от пищните купони, които традиционно организират всяка година, един от братята Диневи – Динко, отпразнува тези дни рождения си ден в най-тесен кръг, само с отбрани приятели и близки. Строителният предприемач, който навърши 43 години, бил категорично против празника му да бъде под прицел на медиите и затова журналисти не били поканени, съобщи в. “Експрес”.

Гвоздеят на програмата в хотел “Адмирал” в Свети Влас беше кръшната фолк звезда Малина, която вдигна градуса на настроението и беше черешката на тортата. Не случайно певицата подбра тоалет в малинов цвят и с гол гръб, всичко комбинирано с ефектни бижута. Модните спецове веднага познаха марковите произведения на Vesrace и Chanel, които певицата купила специално за участието си. По – наблюдателните отбелязаха, че изпълнителката на “Пайнер” е и видимо по-свежа и подмладена. Близки до Малина потвърдиха, че звездата си е направила лифтинг в края на пролетта. Опъването на бръчките е дало доста добър резултат и сега перфектната танцьорка е по – секси от всякога, коментираха гости на купона.

Освен попфолк в лицето на Малина и колежката и Андреа пя на партито, както и Васил Найденов. Естрададжията винаги е бил против актуалния жанр, но това не му попречи да уважи празника на Динев. От бизнесмена не се отделяше и неговата съпруга Соня, която отново се беше погрижила да бъде стилна и бляскава.


  • Малина се скара с фризьор

20.08.2008

Фолкпевицата Малина се отказа от услугите на досегашния си коафьор Чочо, който обслужва една камара звезди от гилдията, сред които Лили Иванова, ДесиСлава и Глория, пише "Експрес".

Клиенти на салона му "Фетиш" станали свидетели на грандиозен скандал между него и изпълнителката с име на плод. Причината е, че тя не била съгласна младите фризьорчета, работещи за него, да се учат върху косата й. В същото време той обръщал внимание на други персони.

"Веднъж, два пъти да се случи, да го разбера, но това е системно", оплакала се пред приятелки кръшната фолкдива. Това обаче не притеснило коафьора на бг звездите, който винаги намирал оправдание пред Малина, когато я оставял в ръцете на колегите си.

Дуетната половинка на Азис не се сдържала и повдигнала въпроса, че за нейни колежки е на режим стендбай, а когато тя иска да й обърне внимание, не намирал време. Певицата на "Пайнер" обаче е взела кардинално решение да смени коафьора си в най-скоро време.



  • И синът на Малина вкара гол

28.07.2008

Славия победи със 7:1 словенския третодивизионен Ганчане. Контролата се игра вчера в словенския курорт Мурска Субота. В двубоя за Славия участие взеха повечето резерви, които ще играят в дублиращия тим на „белите“ през новия сезон. Отборът бе воден от наставника на дубъла и помощник-треньор на мъжкия тим Радое Смилянич.

С четири гола за разгромната победа се отлични македонският младежки национал Зоран Златковски. По едно попадение добавиха Орлин Орлинов, синът на фолкзвездата Малина Симеон Мечев, и чакащият трансфер в друг клуб албанец Енцо Малинди. Почетното попадение за домакините бе дело на Петрович.

Неотдавна в интервю за списание "Слава" Малина сподели, че синът й се развива отлично и се чувства много добре в отбора, в който играе.


  • Малина: Никой не може да ме замести!

28.07.2008

Защо голяма звезда като Вас няма да участва в турнето на Планета тази година?
Тази година реших да не взимам участие на Турнето поради няколко причини, които не са свързани с липса на песни или идеи, напротив. Искам да отделя необходимото време за представянето на новите ми проекти, което не би било възможно, ако не съм концентрирана само върху тях. Освен това мисля, че липсата ми на Турнето тази година, ще предизвика екстаз на „Турне 2009”. И не на последно място, с години отлагам летни ангажименти, които съм решила това лято да поема и искам да бъда точна към хората, с които сме се договорили. Това че няма да участвам на Турнето не означава, че ще се отделя от моите почитатели, защото то е само част от многото сцени, на които ние се изявяваме.

Вярно ли е, че хонорарите за концертите са по-малко?
Не бих могла да знам, а и не се интересувам от парите, които получават моите колеги. Хонорарите са въпрос на лични договорки между изпълнителите и продуцента.

Вярно ли е, че има слаба продажба на билети за концерти?
Нямам представа.

Има ли криза в Пайнер?
Ако се базираме на факта, че излизат всеки месец десетки нови клипове и все по-добри албуми не можем да говорим за криза, а за възход.

Вие сте най-атрактивната изпълнителка и правите най-ефектното шоу... Има ли от тазгодишните участнички такава, която да ви замести?
Благодаря за оценката! Не се боя от конкуренция! Ще приветствам всяка добра сценична изява, но не мисля, че някой може да ме замести, защото се отличавам със собствен стил и индивидуалност, изградени през годините.

Какво смятате за новоизгряващите Андреа, Джена и Елена?
Имам положително мнение за тях и им желая успех.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар