Андреа - Новини


  • Андреа с най-горещ летен хит

Според проучване на тв Планета за сега най-много гласове е събрала песента на Андреа и Кости - "Само мой". Това обаче може да се промени, защото на крачка от върха са изпълненията на конкуренцията.


  • Андреа взе участие в международен фестивал в Румъния

Една от 11-те звезди на лятното турне “Planeta Derby Plus 2008″, Андреа, участва в международен фестивал в Румъния. Заедно със своя дуетен партньор Кости, Андреа закри престижния музикален форум “Калатис” в град Мангаля. Двамата изпълнители взривиха публиката с тоталния си летен хит “Само мой”, но и изненадаха гостите с новата си песен. Андреа и Кости представиха песента “В мен”, която записаха само няколко часа след концерта от лятното турне в Стара Загора.

Десет минути преди да излезе на сцената в Мангаля, Андреа претърпя лек инцидент, който обаче не повлия на представянето й. Младата певица замалко да счупи своя крак, но помощта на верните й сценични парньори от балет “Веда Джуниър” предотврати опасността. Андреа се размина от злощастната случка само с уплах и загуба на своя нов телефон във водната основа на сцената.

Веднага след завръщането си от Румъния, звездата на “Планета” ТВ записа две нови песни, този път самостоятелни. Заредена с нови сили за работа след романтична почивка на остров Миконос, Андреа обеща да зарадва феновете си с нов клип.


  • Андреа вманиачена по Анн-Джи

Усилено налаганата певица на “Пайнер” Андреа е направо обсебена от своята колежка Анн-Джи, говори се в светските среди от известно време насам.

Още преди да излезе на музикалната сцена, бившата “Мис Туризъм България” и начинаеща чалга певица тайно се възхищавала на колежката си и мечтаела един ден да бъде на нейно място, съобщи в.”Експрес”.

След като баща й предложил да инвестира в музикалната й кариера, Андреа започнала да следва всяка стъпка на колежката си. Като се започне от прическата до студиото, в което записва, и дизайнерката, която прави сценичните й тоалети. Неотдавна тя наела личен пиар, на когото заръчала да я предлага във вестниците и списанията, където се появява и Анн-Джи. “За първи път чувам, че Андреа ме имитира, но това може само да ме ласкае”, коментира певицата с истински имена Ани Георгиева.

В средите се питат дали сега, когато идолката потъмни косата си в златисто, русото изкушение на “Пайнер’’ ще я последва.


  • Андреа и Кубрат отиват при крокодилите на о-в Пукет

Коронованите за “Най-секси двойка за 2008 година” Андреа и Кубрат Пулев ще предприемат доста екзотична дестинация през лятото. След като Кобрата се завърна от Олимпиадата в Пекин, реши да заведе любимата си при крокодилите. Двамата вече са си запазили самолетни билети за септември, а мястото е тайландският о-в Пукет. Така Андреа и Кубрат ще се отдадат на заслужена почивка. Най-интересната екскурзия, в която ще се включат, е посещение на най-голямата ферма за крокодили в света. Фолк звездата изпитва лека непоносимост към влечугите, но както се казва, “любовта е сляпа”. За сметка на това е много доволна от другата целодневна екскурзия – обиколка из градината на розите. В Тайланд най-секси двойката ще почива две седмици. Блондинката вече се сдоби с всичко необходимо за пътуването – плажно мляко с голяма защита, красива шапка и златен бански. От седмица Кубрат пък й преподава уроци по гмуркане, тъй като изпълнителката на “Хладна нежност” иска да разгледа всички красоти на Андаманово море. А едната вечер задължително ще им е романтична – ще отидат до най-южната точка на Пукет, наречена Носът на Брахма, откъдето ще наблюдават залеза.


Двамата не се притесняват от цунамита и на всяка цена искат да си побъбрят с някой будист. Преди дестинацията им до о-в Пукет, Андреа и Кубрат ще отмарят и на о-в Миконос в Гърция. В момента двамата са на Слънчев бряг, където фолк звездата е ангажирана по частни партита. 2008-а определено e годината на Андреа. Звездата издаде първия си албум, предизвика невиждан фурор, като откриваше турнето на “Пайнер” с готическото си шоу “Фантомът от операта”, записа два дуета с румънската мега-звезда Кости, а вече е на път да превземе и северната ни съседка. Преди броени дни Андреа се завърна от участие в мащабен концерт в Мангаля (град до Черно море). Там двамата с Кости закриха шоуто с песните “Само мой” и “В мен”, а 60 000 души избухнаха в аплаузи. Концертът се излъчи директно по националната румънска телевизия RTV. А цяла седмица Андреа и Кости даваха интервюта за медиите там. “Бяхме шашнати от организацията, сцената беше построена в морето, а до нея стигнахме с корабче. За съжаление телефонът ми падна във водата, но добре че беше малкият дявол и не си счупих крака” – споделя Андреа. Румънците, разбира се, най-много се впечатлили от външния вид на нашата изпълнителка и я третирали като богиня.


  • Кубрат иска ръката на Андреа

Кубрат пулев ще поиска ръката на изгората си Андреа на остров Пукет. Боксьорът ще падне на колене пред силиконовата фолк певица по време на екзотичен воаяж, предаде в."Стандарт". Коронованите за "Най-секси двойка" за 2008-а планират заслужена ваканция.

Както наскоро "Слава" съобщи, Красавицата и Звяра ще се дивят на уникалните крокодили в най-голямата ферма за страховитите влечуги в света. Дамата не крие, че изпитва непоносимост към тях, но за да достави удоволствие на любимия в типичните за него необикновени приключения, е готова на всичко. Андреа обаче е истински въодушевена от екскурзията до една от най-известните розови градини на планетата. Според добре информирани сватовници именно сред гюловете юначният мъж ще помоли Андреа да му се врече във вечна вярност.

В Тайланд влюбените пък ще разпускат в продължение на две седмици. Напоследък Кубрат учи годеницата си да се гмурка като истински шампион. А и изпълнителката на "Хладна нежност" искала да разгледа всички красоти на Андаманово море.


  • Кубрат учи Андреа да се гмурка

Кубрат Пулев неочаквано се провали в Пекин. В любовта обаче продължава да му връзва. Там му върви, за разлика от бокса.

Кобрата ще се опита да забрави трагичната Олимпиада в прегръдките на любимата си Андреа. Двамата ще се забавляват на тайландския остров Пукет. Той стана световноизвестен с две неща – филмът на Лео ди Каприо и цунамито отпреди три години.

Звездната двойка вече си е запазила самолетни билети за далечната дестинация в сърцето на Югоизточна Азия. Андреа и Кобрата планират да останат там две седмици. Влюбените гълъбчета ще посетят най-голямата ферма за крокодили в света. Певицата изпитвала ужас от влечуги и земноводни, но се съгласила да отиде при тях заради Кубрат. Но му поставила условие – да направят и обиколка из градината на розите.
Андреа и Кобрата вече се готвят за пътуването. Той й преподава уроци по гмуркане.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар