Дядо Коледа идва...за концерт на Веско Маринов

Един от най-обичаните певци на България-Веселин Маринов ще зарадва своите почитатели с грандиозен Коледен концертл пише 19 минути. Неуморния изпълнител ще пее в навечерието на Рождество Христово за седми пореден път. Шоуто ще се състои на 16 декември,от 19 ч.,в първа зала на НДК. Публиката ще може да се потопи в истинска приказна коледна атмосфера, специално подготвена от режисьора Ники Априлов.
Седем огромни коледни елхи ще украсяват сцената,на която ще се появи с приказна шейна самият Дядо Коледа.
Освен танцьорите от формациите"Модел" и Веселина" ,с които певецът работи от години, участие ще вземат още балетите "Веда Джуниър", "Вайя" и танцова формация "Чинари".Веселин Маринов е подготвил специално за своята публика няколко съвсем нови коледни песни, които ще прозвучат за първи път по време на концерта. Почитателите му ще се насладят и на много други изненади, подготвени от него и специалните му гости,които за сега се пазят в тайна.
На 10 декември шоуто ще гостува в град Пловдив - кино "Гео Милев",на 11декември ще бъде във Варна -Дворец на културата и спорта,а на 12 декември в Драматичния театър в Русе.
13.11.2008

Няма коментари:

Публикуване на коментар