Новини за Райна




  • Райна влезе в ролята на лоша полицайка


Райна се превъплъти в ролята на лоша полицайка по време на снимките на клипа към тоталния хит “Нежна полиция”. Песента бе включeна в микса на изпълнителката, с който участваше в Националното турне “Planeta Derby Plus 2008″. Песента “Нежна полиция” се наложи като хит много бързо и затова Райна реши, че ще снима клип точно на нея.
Главната мъжка роля във видеоклипа е поверена на Спас, участник в нашумяло реалити предаване. Снимките на видеоклипа към “Нежна полиция” продължиха два дни на различни снимачни площадки в София. По-голяма част от снимките на видеото са на Симеоновско шосе, което стана неволна причина за голямо задръстване. По време на снимките на новия си видеоклип талантливата певица смени осем различни визии.
Райна и Константин вече имат два ангажимента за Нова година – единият е в Дупница, а другият е в София. През януари красивата певица е планирала снимките на още един видеоклип, който ще бъде към баладата “От утре”.


25.11.2008



  • И Райна със скандален имидж


Фолкдивата Райна, която е от малкото певици без силикон, ще става скандална, подобно на останалите си колежки. Тя ще изненада феновете си с провокативна визия в клиповете от новия си албум “Както никоя друга”.
Скоро в ефира на “Планета” ще бъде пуснато видео към парчето “Нежна полиция”. За реализацията му Райна се довери на Люси Иларионов и оператора Йордан Петков.


20.11.2008



  • Райна - “Както никоя друга”


В ефира на телевизия “Планета” вече се излъчва промоцията на най-новия албум на Райна “Както друга никоя”. Телевизионната реализация на новия албум на певицата се състоя в “Планета Пайнер Клуб” – Димитровград. Райна засне 13 телевизионни версии на песните в албума, а останалите четири ще се сдобият с такива до края на годината.
Междувременно певицата не спира да работи по нови проекти, с които съвсем скоро ще зарадва феновете си. Преди няколко дни приключи първият снимачен ден на най-новия видеоклип на Райна към песента “Нежна полиция”. Хитовата песен бе сред най-харесваните, включени в микса, който Райна изпълняваше на турнето “Planeta Derby Plus 2008″. За реализацията на новото видео певицата се довери на екипа на режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Йордан Петков.
Райна обещава, че ще ни изненада с нова, нестандартна визия, която целенасочено ще контрастира с ритъма и звученето на песента. Певицата вече се подготвя и за предстоящия концерт по случай седмия рожден ден на “Планета” ТВ, в който ще вземе участие.


12.11.2008




  • Звездни любимци


Въпреки натоварения си график по-голямата част от звездите на “Планета” ТВ споделят живота си с домашни любимци. Предпочитана компания за повечето от тях са кучетата, определяни като най-добрия приятел на човека.
Райна и Константин, Камелия и Мария са стопани на четириноги от по-малки породи и затова те често ги съпровождат в пътуванията им. Минипинчерите Дракон и Карпузи, които са с унгарски произход, са неотменни спътници в живота на Райна и Константин. Дори по време на голямото лятно турне “Planeta Derby Plus 2008″ те неотменно следваха своите стопани.
Камелия пък често разпуска от напрежението в компанията на своите померански лисици - Елинор и Шанел. Четири кавказки овчарки всяват респект и пазят дома на певеца и общински съветник Борис Дали.
Мария от две години пък е горда собственичка на две кученца от породата чихуа-хуа, носещи имената Марая и Бижу.
В унисон с грациозността на Андреа пък е нейната чистокръвна персийска котка, даряваща й спокойствие и радост в делник и празник. Грациозната Парис има цяло оборудване в дома на гласовитата си стопанка – от креватче, до катерушка.


26.10.2008




  • Райна учи неоелинистика в НБУ


След като дълго време Райна пазеше в тайна каква специалност е приета в Нов Български Университет, днес получихме новина от нашия редовен читател Иван Истатков, в което той ни съобщава, че е разбрал върху какви уроци заляга фолкдивата.
"Тази вечер засякох Райна в НБУ и дочух от разговор, че е приета специалност неоелинистика. От колегите й чух, че е много земен човек."
Студентски емоции вълнуват голяма част от певиците на Пайнер. Освен красавицата Райна сред тях са и Магда, Анелия, Жулиета и Милица.


09.10.2008

Няма коментари:

Публикуване на коментар