Новини за Глория



Примата - студентка !?

17.10.2008

Кралицата на поп-фолка Глория ожесточено пази в тайна, че от тази година е студентка. По-интересна обаче е специалността,която изпълнителката на култовия хит "Присъда" изучава. Красавицата Гло учи поп и джаз пеене в консерваторията в класа на най-големия вокален педагог у нас - Алис Боварян.

Каква е причината студенството й да се крие, не е ясно. Според анонимния читател, изпратил ни тази новина, причината може би е в това, че "не й ходи на годините, пък и нали е прима, примата - студентка".

Алис Боварян участваше и в предаването "Star Academy". В тазгодишния й клас в консерваторията учат също така родните ни звезди Крум, Анелия, Йоанна от Deep Zone, Теодор Койчинов, Дамян Попов, Пламена от Music Idol 2 и други.


Глория откри шоурум

27.10.2008

Глория откри новия представителен шоурум на Ваня Червенкова и Рени Стоянова “Буржоа”, пише 19 минути. Фолкзвездата прие поканата им да стане рекламно лице на мебелите и бе специален гост на откриването.

Събитието уважиха още Евгени Минчева, Ивана Мулти, Анн Джи, Мистър културиста Наско Николаев, министри, депутати и представители на турското посолство.


Глория пуска своя марка парфюм

28.10.2008

До броени дни фолкзвездата Глория ще пусне на българския пазар свой собствен парфюм.

По него са работили швейцарски лаборатории, ако се вярва на мълвата. Така Гло ще стане конкуренция на Азис, Ивана и Слави Трифонов и в този бизнес. Ароматът ще носи името на песента й “Дяволска любов”. По телевизия Планета ще се завърти и новото видео към нея. В лентата певицата си партнира с Мистър България 2005 Румен Георгиев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар