Теодора с нова песен и клип

Примата на Диапазон рекърдс ще зарадва феновете си с нова песен и видео към нея. Парчето, което е записано преди няколко месеца, тръгва от днес в ефира на Фен ТВ!
Интересното в случая е, че клипът на песента е заснет още лятото на морето. Теодора обаче реши да изчака най-подходящия момент за представянето на новия си проект. А именно – последния топъл и слънчев ден от годината!
Песента носи заглавието „Поиска всичко”. Текстът е на Росен Димитров, музика – Христодулос Сиганис, а аранжиментът е на Даниел Ганев.
„Песента е много хубава, аз харесвам по-драматични текстове. Когато я изпях, я усетих със сърцето и душата си – продължава с откровенията певицата – Незнам по каква причина, но на мен някак повече ми допадат тъжните неща...Сигурно затова съм толкова доволна от крайния резултат.”
Теодора сподели още, че е изчакала с представянето на песента по ред причини. „Заедно с продуцентите ми решихме „Поиска всичко” да излезе след дуета ни с Тони Стораро! А и мисля, че сега е точният момент за представянето на песен с по-драматичен и чувствен текст” – допълва изпълнителката.
Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, грим – Мис Бони, стилист – Данчо Христов. За прическите на Теодора пък се погрижи Стела.
Изпълнителката сменя няколко различни и много интересни визии, които още повече подчертават текста на песента.
06.11.2008

Няма коментари:

Публикуване на коментар