Тони Дачева - Новини


  • И Тони Дачева в Интернет

24.09.2008

Тони Дачева е поредната поп-фолк певица, която ще засвидетелства
уважението си към феновете в мрежата като ще отговаря на техните
въпроси. Певицата ще направи първото си официално посещение на форума
към сайта си www.Toni-Dacheva.com в средата на октомври, а от екипа на
сайта обещават посещенията на звездата да се превърнат в традиция.

Междувременно около Гранддамата на жанра усилено се шушука относно
новият й проект, който ще реализира съвместно с друга звезда на
музикална компания „Пайнер”. До броени дни те трябва да влязат на
записи в студиото на димитровградския гигант, но името на новата дуетна половинка остава забулено в тайна.


  • Тони Дачева: "Отвличането ми беше пиянска работа!"

04.08.2008

Тони Дачева e единствената жертва на отвличане в шоубизнеса. Пернишкият бизнесмен Стоян Кръстев – Драгановеца държал незаконно изпълнителката и нейната озвучителка в комплекса си Райски кът. След инцидента, похитителят получи лековата присъда. Сред екипа от защитници е титанът на правдата, хигиената и стилистиката М.Марковски. Във връзка със зачестилите напоследък отвличания на известни в други области личности, решихме да ви представим гледната точка на една жертва. Специално пред СЛАВА Тони Дачева разкри подробности от неприятната случка:

Преди време станахте жертва на отвличане. Какво се случи?
Моят случай беше задържане, което пияният собственик реши да предприеме, за да продължа да му пея и на следващия ден след участието ми. Нещо, което никъде не се случва! Той реши, че ще заключи вратите и няма да ни пусне да си ходим. Абсурдна история! Той беше с брат си и с майка си. Не си беше лягал въобще. Аз имах други планове за вечерта – трябваше да пътувам до Ямбол. Звъннах на приятеля ми Найден, който взе мерки и се обади където трябва(б.р. на тогавашния министър Румен Петков, иначе не е ясно как щеше да се развие историята). Дойдоха органите, пияният собственик си получи заслуженото и ни пуснаха. След това имаше съд. Естествено, повечето неща в България не са справедливи, така че и на него не му дадоха кой знае каква справедлива присъда. Но аз не търся отмъщение или нещо подобно. Важното е, че всичко се размина и се отървах невредима. Опитвам се да забравя случилото се.

Какво точно предприе приятелят Ви?
Обади се в полицията в Перник и в Радомир. Дойдоха две коли. Опитаха се да озаптят похитителя, но той естествено не се подчини. След което се обадиха на Румен Петков, който изпрати биячи – нямам представа как точно им викат – „каските” или нещо подобно. Нещата се развиха както трябва.

А какво се случи на съдебно ниво?
Осъдиха го на обществено полезен труд. Аз казах, че не искам да се занимавам и не искам да го съдя като гражданин, защото знаех накъде ще тръгнат нещата. Просто си спестих средствата.


  • Тони Дачева се завърна от САЩ

20.06.2008

След близо месец и половина, обичаната певица Тони Дачева се завърна от своето суперуспешно турне в САЩ. Гласовитата певица замина за САЩ на 23-ти април и до своето завръщане на 5-ти юни успя да посети десет щата. Тони Дачева за първи път пътува до Съединените Американски Щати,където изнесе поредица от успешни концерти. Легендарната изпълнителка бе в компанията на своя брат Петър Дачев, който е клавирист и й партнираше на сцената.

Тони Дачева е очарована от посрещането и гостоприемството на своите домакини – българи, които живеят и работят в САЩ. Концертното турне на обичаната българска звезда стартира в Атланта и финишира във Финикс. Певицата заяви, че никога няма да забрави това пътуване и невероятните срещи с почитателите си в Ню Йорк, Вашингтон и Чикаго. По време на концертите, българите в САЩ най-често искаха да чуят в оригинал тоталните хитове – “Бедни и богати”, “Липсваш ми”, “Губя те”. В Лас Вегас Тони Дачева се срещна със своята колежка Мая, която й показа местните забележителности.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар