Силвия - Новини

  • Силвия възражда "Просякиня"

29.09.2008

Голямата победителка от "Пирин Фолк" 2007 - Силвия ще възроди един от
най-големите си хитове - "Просякиня". Певицата сподели в интервю за столично радио, че феновете й открай време я подстрекават да възроди тази
тяхна любима песен и поради тази причина поръчала на Ленко Драганов да направи ремикс. Той вече е готов и остава само песента да бъде записана.

Друг любопитен акцнет от гостуването на Силвия бе темата за еротичната
фотосесия. Апетитната хапка на поп-фолка бе първата поканена от Плейбой за подобни снимки, но категорично отказа. Напълно против е и да участва в реалити шоу.

Преди месец певицата се венча за приятел си Ники на Елените, където събраха над 200 гости.Църковната церемония протече между двата басейна на хотел, а първият младоженски танц бе под звуците на песента \"Светът е за двама\", изпълнена лично от Орлин Горанов.


  • Галена: "И преди съм копирала Силвия!"

01.09.2008

Скандалната фолк певица Галена съвсем спокойно призна, че и преди е взаимствала от по-опитната си колежка Силвия. "Да, не крия този факт. Съвсем случайно става" - отсече при последното си участие на Приморско Галена. Певицата признава, че преди 3 години е гледала видеоклипа на Силвия - "Изкушение", в който участва, непознатия за нея тогава, Данаил, с който по-късно ще снима порно.

"Още тогава си го набелязах - беше много секси. Казах си, че трябва и аз да го снимам във видеоклип и година по-късно се появи в "Душата ми крещи". - откровеннични Галена. На въпроса за кражбата на песента "След 12" фолк примата споделя, че е харесала заглавието на Силвия и е поръчала на текстописеца Росен Димитров да й текст, в който да участват тези две думички. "В поп-фолка има хиляди сходни заглавия. Е, вярно е, че След 12 не се е срещало досега, но какво пък толкова. Ще си ги премерим със Силвия ... песните" - с чувство за хумор коментира Галена. Новия й албум ще носи името "След 12" - нещо, което Силвия беше планувала.


  • Силвия се омъжи в червено

26.08.2008

Фолкдивата Силвия и вторият й съпруг Ники се стягат за сватбено пътешествие в Европа. Двамата заминават след седмица и ще обиколят над десетина столици, като най-много време ще се задържат в Париж.

Певицата и бизнесменът се венчаха през уикенда на Елените, където събраха над 200 гости. Църковната церемония протече между двата басейна на хотел, а първият младоженски танц бе под звуците на песента \"Светът е за двама\", изпълнена лично от Орлин Горанов.

Във веселбата по-късно се включиха още Криси Димитрова, квартет Славей, Луна и трима китаристи, които забиха любимите на Ники парчета на Металика. За изненада на всички булката Силвия се появи в червена рокля, но за да има все пак нещо от традициите, женихът и щерка й от първия брак Изабела бяха изтупани в бяло. Купонът завърши със заря и баня за младоженеца барабар с дрехите.


  • Силвия кореспондира с фенове?

29.07.2008

Апетитната хапка на поп-фолка, Силвия, отговаря на въпросите на свои почитатели. Певицата редовно посещава официалния форум към сайта си www.silvia-bg.com и комуникира със своите почитатели. Идеята за посещението е на фенове на изпълнителката. От екипа на форума се заричат да превърнат тези посещения в традиция.

Междувременно в ефира на телевизия "Планета" се завъртя клипът по песента "Тя - самотата". Автор на текста е Лиляна Димова, а музиката е общ проект между Силвия и Светослав Лобошки. Режисьор на клипа е Николай Скерлев, а кадрите са заснети в покрайнините на Пловдив и в легендарната "Захарна фабрика" в София. Съвсем скоро певицата ще заснеме още видеоклипове по песните от новия си, девети самостоятелен албум, който се очаква наесен.


  • Силвия: Бясна съм на Галена

20.07.2008

Преди броени дни СЛАВА получи информация, че скандалната фолкфурия Галена приватизирала заглавие на песен от завърналата се неотдавна в Пайнер певица Силвия. За да разберем какво се случва, веднага се свързахме с
ядосаната изпълнителка.

Разкажете какво се случва между Вас и Галена...
Нямам идея защо Галенчето е решила да изплагиатства героинята на песента ми, при положение, че 4 месеца преди това публично обявих, че имам песен След 12, която ще даде заглавие на деветия ми самостоятелен албум. Мисля, че е въпрос на морал, но аз не й се сърдя. Тя води по-интензивен начин на живот от мен. Заглавието на песента много й подхожда - всички знаем какво прави тя след 12...

И какво прави тя след 12?
Ами пее, разбира се. Вие какво си помислихте?!

Имали ли сте проблеми с Галена преди това да се случи?
Нямам никакви допирни точки с въпросната госпожица, а проблеми още по-малко.

Как възнамерявате да действате след неприятната случка?
Смятам да дам живот на моята песен След 12. Вие сами ще имате възможност да прецените кое парче е по-въздействащо.

Чувствате ли се изолирана от т. нар. голямо семейство на Пайнер, в което сте и Вие, и Галена?
Не се чувствам изолирана, защото нямам поводи за това. Веднага ще ви дам и примери: през зимата се снимах във всички празнични телевизионни програми на Планета и Планета Фолк. Заснех пет видеоверсии, а също така реализирах и музикалния видеофилм Наздравица от Силвия, който излезе на DVD и включва 10 нови видеоклипа по песните от албума ми Закъсняла
прошка. Месец преди това взех участие и на мегаконцерта Шест години Планета ТВ в зала 1 на НДК. Така че в никакъв случай не бих могла да се чувствам изолирана. Имам прекрасни отношения с моите продуценти от фирма Пайнер - Мария и Митко Димитрови.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар