Виолета - Новини



  • Виолета в „Открит микрофон” по радио „Сигнал плюс”

26.09.2008

Горещото бейби на попфолка – Виолета, ще бъде специален гост на предаването „Открит микрофон” по радио „Сигнал +” на 29 септември /понеделник/ от 16.30ч.

Виолета ще сподели пред водещата Емилия Стоянова и слушателите на радио „Сигнал+” подробности около издаването на дебютния си албум „Зона за любов”.

Почитателите на сексапилната певица могат да задават въпросите си към нея на ефирния телефон или във форума на Интернет сайта на радиото.

Не пропускайте Виолета в „Открит микрофон” по радио „Сигнал+”. На 29 септември /понеделник/ от 16.30ч


  • Виолета с дебютен албум

10.09.2008

Горещото бейби на поп-фолка - Виолета вече може да се похвали с реализацията на дебютния си албум „Зона за любов”.

В него място са намерили някои от най-големите хитове на певицата - „Зона за любов”, „Бейбе”, „Сега или никога”. Новите разбиващи парчета са „Сърцето ми вземи”, която вече има и видеореализация, типичният попфолк кючек „Знаем се” и чувствената балада „Щом те няма”.


Виолета и дебютният й албум са вече на пазара и покоряват сърцата на фолк-любителите.


  • Виолета: Не съм скандалджийка

20.08.2008

"Не съм скандалджийка" - това заяви горещото бейби на попфолка по повод слуховете, че „налитала на бой” на Цвети Разложка в столичен клуб.

Изпълнителката на „Сърцето ми вземи” наистина е била в компанията на тв водещата в заведение в София, но не е била инициаторът на възникналите разногласия.

Очевидци твърдят, че двете дами са си разменили жлъчни реплики, но не се е стигнало до саморазправа. Съществуват и други слухове, според които разправията е започнала заради мъж, който Разложка е искала да отнеме от попфолк фурията.

„Не съм скандалджийка, но отстоявам позицията си” – категорична е Виолета.

Тя допълни, че не е напуснала клуба от гузна съвест, още по-малко от страх. Просто е решила тази вечер да се забавлява и да не позволява на нищо и никой да развали доброто й настроение.


  • Виолета хвърлена от кон

18.07.2008

Изпепеляващата изпълнителка от каталога на Diapason Records Виолета претърпя опасен инцидент по време на снимките на последния си видеоклип. Красавицата бе хвърлена от коня, който участва във видеото.

Скоро Виолета получи като подарък хитова песен на гръцкия композитор Кириакос Пападополус. Още тогава чаровницата се зарече да включи това парче с предизвикателното заглавие „Сърцето ми вземи” в дебютния си албум и да го клипира.

Клипът е вече факт, но по време на снимките талантливата изпълнителка претърпяла опасен инцидент. Във видеото участвала красива кобила, която Виолета трябвало да язди. В началото всичко започнало добре, но в един момент животното станало неспокойно. Виолета се опитала да го овладее, ала буйната кобила я хвърлила от гърба си. Целият екип бил много загрижен за състоянието на певицата. Тя обаче се изправила и отново се качила на гърба на коня, за да довършат снимките.

„Не мога да кажа, че не ме беше страх втория път, когато трябваше да яздя коня. Не бях тежко ранена от падането, но определено имаше психологическа бариера. Аз обаче не се отказах. Много държа на тази песен и на клипа към нея.” – сподели Виолета.

Въпреки неприятния инцидент, клипът бил завършен и резултатът си заслужава. Видеото е със сюжет и визия, наподобяващи древна приказка на Шехеразада. А самата Виолета удивително напомня на обаятелната разказвачка на приказки от 1001 нощ.

В клипа на очарователната певица партнира чернокож младеж и две изкусителни танцьорки. Кадрите са наистина вълшебни и завладяващи. Носят настроението на топла лятна вечер и екзотиката на Ориента.

Видеото е заснето в Слънчев бряг. Режисьор и оператор на лентата са Румен Атанасов и Лъчо Костов. А за перфектната визия на Виолета се погрижиха Силвия Стойчева – грим, Стайко – коса и Теди Велинова –стайлинг.


  • Виолета с песен-подарък

08.07.2008

Горещото „Бейбе” на поп-фолка изобщо не е спряла да работи все по-усилено. Плановете й се промениха, но явно ще е за добро, защото съвсем изненадващо Виолета получи подарък под формата на нова песен.
Авторът на изненадата е известният гръцки хитмейкър Кириакос Пападополус. Композиторът е известен с това, че пише много от песните на изпълнителки от компания, конкурентна на Diapason Records. Но каква ли е причината за това негово кръшване? Вероятно неустоимият чар и талант на Виолета. Парчето вече си има име - „Сърцето ми вземи” и с него изпълнителката на Diapason Records възнамерява да атакува лятото.

„Много приятно съм изненадана от този подарък. Бях готова със записите на песните за албума и тогава разбрах, че самият гръцки музикален ас Кириакос Пападополус ми подарява тази песен. Бях шокирана и изключително доволна. Разбира се - реших на 100 процента да я включа в албума. В момента още работя по нея. Много ми харесва. Парчето е страхотно – надявам се и феновете да я харесат също” – развълнувана споделя Виолета.

„Сърцето ми вземи” е по музика на хитмейкъра Кириакос Пападополус, аранжимент на Даниел Ганев и текст на Пламена Славова. Сексапиланата Виолета вече се замисля и за клип на невероятното парче.


  • Виолета с фотосесия след дебютния албум

17.06.2008

Чаровната изпълнителка от каталога на Diapason Records - Виолета засне изключително стилна фотосесия. След като приключи със записите на песните, певицата прави и следваща стъпка към завършването на дебютния си албум – професионалната фотосесия.

Виолета отново застана пред обектива на фотографа Костадин Кръстев, за грима се погрижи Бони, а за прическите – Жоро Петков. „Харесва ми да работя с този екип. Всеки път правим различни и все по-добри кадри. Очарована съм от подхода на Костадин Кръстев. Той винаги знае как да ме предразположи, за да дам най-доброто от себе си пред фотообектива”, сподели звездата.

Виолета е известна със своя чар и сексапил, както и с изключителната си фотогеничност. Камерата наистина я обича. Но в тази фотосесия има и нещо друго – нещо различно от горещата сексапилност – очарование, романтика и много изискан стил. Онова което остава да очакват феновете на русокосата красавица е дебютният й албум. Самата Виолета обещава той да е готов до края на месец юни.


  • Виолета подготвя албум

06.06.2008

Горещото „бейбе” на поп-фолка готви изненада за всички свои фенове, а именно – излизането на дебютния й албум.

Днес изпълнителката от каталога на Diapason Records приключва записите на последната песен, която ще бъде включена в албума. Предстои й заснемането на фотосесия. Тези, които вече са виждали снимките на Виолета със сигурност знаят, че от нея могат да се очакват много сексапилни и стилни кадри. Виолета планира да реализира и видеоклип към последното си парче.

„Лято е. Време е за хитове. Време е за забавления. Свършвам със записите на песните и се подготвям за снимките на клипа. Повече подробности за парчето, което възнамерявам да клипирам, ще станат ясни след снимките. Засега предпочитам да не говоря много, а да действам” – категорична е русокосата красавица.

В дебютния албум на Виолета ще бъдат включени няколко нови парчета, за които тепърва има да се пише и говори. Разбира се, че в този музикален проект ще имат своето място най-големите хитове на горещата певица – „Зона за любов” и „Бейбе”.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар