Алисия - Новини


  • Алисия с два удара под кръста за една седмица

04.10.2008

“Аз мога да докажа тя колко евтина проститутка е била - да си я викнеш и да си я поръчаш по телефона! Мене така никога не са ме поръчвали!...”

Не й върви на фолкдивата Алисия напоследък! За една седмица тя получи два удара под кръста. Единият е, че бе изгонена от Денсинг старс. Малко преди това българското общество, което решава с ес ем ес-и развоя на събитията в подобни предавания, бе скандализирано с рекламираните навсякъде обвинения на плейбойката Златка по адрес на певицата.

Общото между Златка и Алисия е не само това, че двете се карат заради мъжа на фолкпевицата – Валери Божинов. Но и по-печалното, че се наричат една друга проститутки!
Първа с атаката започна Алисия. Тя бе провокирана от слуховете, които тръгнаха неотдавна, че мъжът й кръшнал с плеймейтката. За отрицателно време тези слухове прераснаха в голям скандал между двете дами, който продължава с пълна сила и днес.
Българската Виктория Бекъм заяви: „Златка струва 500 лв.!“ и коментира ситуацията пред Експрес по следния начин: „Тя, Златка, май покрай Валери стана известна. Много добър пиар й направихме на тази девойка, но няма лошо. Все си мисля, че ако Валери е имал 500 излишни лева, ще ги даде на някои дом за деца, а не на бивша изкусителка!“
Преди няколко дена плейбойката, която навсякъде гордо признава, че работи „Златка“, отвърна на удара, но още по-дръзко и брутално.
В предаването Горещо, тя разкри пред водещата Венета Райкова своята истина за това как е започнала историята с Валери Божинов.
В интервюто, изкусителката призна, че фолкпевицата има причина да се ядосва, тъй като Валери Божинов действително е проявявал интерес към нея. Футболистът й се обадил през нощта, след което я поканил на среща в известен столичен клуб и я ухажвал.
После продължил да й пише вулгарни ес ем ес-и. Освен това, Златка за пореден път скандализира обществото, като безапелационно нападна чалгаджийката:

..„Алисия е едно джудже, което вече е заприличало на нищо!... Преди да е с Божинов и преди да сложи скъпите дрешки, не можеш да си представиш за какъв евтино облечен парцал става въпрос!”...
...„Аз ти казвам наистина – това момиче е било на повикване! Ама на хиляда процента!... Преди да стане г-жа Божинова е била просто една много евтина проститутка!...”
...„Знаеш ли какво ми иде – да я плювна! Ей това ми идва да й направя! Не да я бия, не да й острижа косата! Това ще е най-долното нещо, което мога да й направя!...”
...„Не знам дали знаеш – тя е от Вакарел и доста цигани е обслужила!... Аз специално мога много мъже да ти посоча, които са си поръчвали лично Алисия!... Аз мога да докажа тя колко евтина проститутка е била - да си я викнеш и да си я поръчаш по телефона! Мене така никога не са ме поръчвали!...”

Дали злобните изказвания на Златка по адрес на Алисия не са провокирани и от нещо друго?
Изпълнителката на Най-вървежен се показа в шоуто по бТВ Денсинг старс. Преди старта обаче, като една от участничките се спрягаше и плеймейтката. Според запознати, тя била на кръстопът, тъй като се чудела дали да приеме офертата от националната медия или да се захване със собствено предаване в кабеларка.
Вече е ясно, че горещата дама е избра второто. По този повод изникват следните въпроси: Дали Златка просто не завиждаше на изявата на съперницата си Алисия? Нападките й не са ли успешен опит да срине интересът към певицата?



  • Божинов не дойде да подкрепи Алисия

03.10.2008

Вчера в Dancing stars "Дуелът на честта" между Златка Райкова и Алисия приключи без победа. Съпруга на фолкдивата Алисия - Валери Божинов не дойде да подкрепи половинката си по време на шоуто. Футболистът се прибра в Манчестър, където вече е започнал възстановителни процедури.

Нешка Робева се размечта всички проблеми в държавата да се решават така и започна да си представя парламентарните герои как се впускат в танци, с цел решавана на проблема с боклука и прочие драми. Вторите елиминации в шоуто приключиха с изгонване на Коцето - Калки и Валентина. Андрей Баташов и Ана, и Божидар Искренов - Гиби и Лили бяха другите номинирани за елиминация двойки. В шоуто танго танцува водещата на новините на bTV Виктория Петрова.


  • "Ара мюзик" подкрепя Алисия


В ефира на Нова ТВ в телевизионния таблоид “Горещо” на 27.09.2008г. от 22,30ч. беше излъчено интервю с г-ца Златка Райкова, основна тема на което беше нашата топ изпълнителка Алисия. Пред водещата г-жа Венета Райкова въпросната жена квалифицира Алисия с непристойни и вулгарни изрази, които поради тяхната абсурдност не смятаме за нужно да цитираме.

В тази връзка бихме искали да изразим възмущението си от липсата на всякакви морални задръжки и етични норми в поведението на Златка Райкова и Венета Райкова. За нас е недопустимо и скандално излъчването в национален ефир на тези кадри с това невярно и подронващо авторитета съдържание.

Предаването “Горещо” се излъчва на запис и затова още повече ни учудва, че екипът му е допуснал излизането в публичното пространство на такива откровени лъжи. Явно не е сметнато за нужно да се спазва Етичния кодекс на българските медии, според който на обществото трябва да се предоставя проверена информация, всяка публикация трябва да се придържа към добър тон, благоприличие и да уважава неприкосновеността на личния живот на всеки. Съгласни сме, че медиите имат свобода и права, но те имат и отговорности, и задължения.
Ние питаме: редно и нормално ли е на многомилионната телевизионна аудитория да се предлагат недостоверни информации, поднесени от такива хора и по този начин?

“Ара мюзик” твърдо подкрепя Алисия и ще предприеме всички законови мерки, с които виновните за това нелепо нейно злепоставяне в публичното пространство да понесат необходимите последствия.

С уважение: Виктор Касъмов /управител “Ара мюзик”/


  • Алисия: „Алкохолът не прощава на никой!”

02.10.2008

Гост на „Вечерното шоу на Азис” на 1-ви октомври беше най-обсъжданата напоследък в публичното пространство фолк певица - Алисия. Екстраваганто облечената изпълнителка танцува румба заедно със своя партньор от Dancing Stars, Атанас Гендов. Освен това Алисия представи ексклузивно най-ново си парче „Скрий се”, чийто текст носи недвусмислени препратки към развихрилата се драма между нея, съпруга й Валери Божинов и плеймейтката Златка: „Скрий се, за Бога скрий се ... подари се на друга жена!”

„Много тежко ми беше, защото когато правя нещо, го правя със сърцето и душата си... много ми се искаше да танцувам и да продължа напред”, изповяда половинката на Божинов по повод отпадането си от Dancing Stars. След първоначалните коментари относно участието на Алисия в танцовото състезание, скандалният водещ и изпълнителката се впуснаха в горещ диалог по темата за медийната „войната” между нея и Златка. “Искам да ти задам един въпрос с какво е изтвестна Златка?”, се обърна към Васко танцуващата звезда. „Известна е с някакви цици, които са ги виждали и пипали доста хора”, констатира на свой ред Азис. На питането на Василка дали Алисия ще предприеме някакви действия срещу клеветите на плеймейтката, изсипани срещу нея в „Горещо”, тя отговори, че има много други неща, които я правят щастлива и изпълват живота й, за да обръща внимание на „такава ниска топка”. А по повод предаването и неговата водеща, певицата заяви: „Ето одрах Венета и си я закачих на врата!”. Сексапилната изпълнителка изрази мнение, че в България свободата на словото се е превърнала в анархия. „Алкохолът не прощава на никой”, коментира тя пошлите нападки на Златка, която видимо си беше пийнала в интервюто си пред Райкова. Според Алисия само човек, който не е получил нещо определено, може да злобее и реагира така. „За нейно съжаление това, което имам аз, тя и в най-смелите си мечти не може да си пожелае”, категорично заяви гласовитото миньонче.


  • За достойнството

01.10.2008

Един приятел обича да казва, когато някой започне да се излага: “Остави си малко достойнство...”
Едва ли българските звезди често се замислят по въпроса за достойнството. А той изниква около тях по всякакви поводи. Достатъчен пример е русата война между изкусителката Златка и певицата Алисия, подробно описана в новия брой на списание СЛАВА. Те едва ли са си задавали въпроса достойно ли е да участват в подобна кампания, какво печелят от нея и колко ще им струва всичко това в бъдеще?

Нещо по-жалко - те не могат да спрат.

В четвъртък танцуват в Дансинг старс, където драмата ще бъде допълнително разгласявана, после ще се видят и в съда.
На Мадона приписват фразата, че няма лоша реклама. То си е така. Проблемът обаче е дали всяка реклама си заслужава.
Същата работа важи и за Андрей Баташов. Не е ясно по какви причини се е съгласил да участва в Дансинг старс, където не му е мястото. Решението на Жоро Мамалев например е разбираемо: има нужда от реклама, а вероятно и финансовият въпрос не му е на последно място. Но човекът достойно и с много смях си изработва парите от шоуто до последния лев.
Достойна ли е обаче танцовата фиеста за един депутат? Какво би го накарало да се хване с толкова рисков експеримент, при положение, че едва ли са парите? И то депутат, който явно не се справя чак толкова добре с танците, а още по-малко - с привличането на народната любов.

Андрей Баташов плюс това не е просто един от народните представители, а има кариера на сцената, чиято слава проиграва просто хей така. Справка: последното му място в класацията.


  • Алисия: Златка не е заплаха за мен!

29.09.2008

Тази сутрин Алисия беше гост в сутрешния блок на bТВ по повод напускането й от шоуто "Dancing stars".

Водещата засегна и темата със Златка.

Алисия отговори относно изказванията й по следния начин:"С какво Златка е известна? Не смятам да я коментирам!Тя не заслужава вниманието ми!Аз имам кариера и семейство.Такива неща не знам защо се случват? Тук в България много се харесват. Златка не е заплаха за мен!"

Алисия се закани в ефир, че ще даде Златка под съд за клевета.


  • Алисия отпадна от Dancing Stars със сълзи

26.09.2008

На първата елиминация в Dancing Stars снощи в директен сблъсък влязоха двойките с най-нисък резултат до старта на шоуто. Аня Пенчева с Рангел Спиров и Божидар Искренов с Лили Величкова надделяха над двойките на Алисия и Жоро Сървайвъра.

Преди това четиримата дадоха всичко от себе си на дансинга, за да спечелят сърцата на зрителите. След шоуто Жоро Костадинов забеляза, че панталоните на смокинга му са сцепени. Аня Пенчева, на която медицинският екип сложи обезболяваща инжекция преди старта на шоуто, беше изключително изненадана от вота на зрителите и се разплака в прегръдките на съпруга си Ивайло Каранйотов, който беше дошъл, за да я подкрепя в публиката. Аня Пенчева и Илияна Раева са участничките с най-сериозни контузии на краката до момента.

След елиминациите фолк-дивата Алисия плака поне час зад кулисите. Тя трудно преживя загубата в шоуто, като сподели пред екипа, че е имала голямо желание да продължи да танцува и да сбъдне детската си мечта. Оказа се, че още в първи клас се е записала на курс, но не е продължила, защото не е имала партньор.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар