Преслава - Новини


  • Преслава се запали по моторите

26.09.2008

Певицата на 2007 г. Преслава признава, че птиченцето на любовта не е кацнало на рамото й през изминалото лято. Изпълнителката на хита “Не съм ангел” споделя, че все още не бърза с обвързването, защото за нея кариерата е на първо място.

Лятото на 2008 година бе изключително динамично за звездата, така че почивка за нея бяха многобройните й участия по Черноморието. Преслава не крие, че срещата с верните й фенове я зарежда с енергия, която я кара да твори все нови и нови песни. Съвсем скоро в ефира на “Планета” ТВ ще се завърти видеото на песента “Новата ти”, която се превърна в хит още преди официалната си видеопремиера.

Преслава е известна с предпочитанията си към екстремните преживявания и го доказа, качвайки се на мотора на DJ Джери. Известният дисководещ разходи гласовитата певица със своя чисто нов мотор и успя да я запали по този спорт . Досега певицата малко се страхуваше да се вози с безразсъдна скорост и въпреки новото си увлечение не препоръчва да се шофира бясно. Както е тръгнало, Преслава може да си купи и свой мотор, с който разумно да се разхожда по улиците на Пловдив.



  • Преси като Бритни

20.09.2008

Преслава заприлича на Бритни Спиърс! Но не визуална прилика долавяме, а емоционална. Даже, за разлика от Бритни, която напълня заради личните си проблеми, които я докараха до тотален психологически срив, пайнерката стопи няколко килограма, май поради същата причина. Дано само да не стигне до дереджето на американската си колежка!
Какво се случва с певица номер 1 на годината Преслава?
Защо, след като в момента е на върха на кариерата си, тя започна да се държи неадекватно? Дали славата й тежи, или пък това, че бившето й гадже Пепи Димитров я заряза, заради факта, че не може да се задоволи само с една жена?! А върнал ли се е обратно при нея?
Възможно ли е Преси да е станала като Бритни?
Съсипан ли е животът на звездата, заради лични драми и стрес?
Всички тези тревожни въпроси си задават напоследък не само медиите, но и близки до обкръжението на изпълнителката хора...

ПОДВИЗИТЕ:
Преслава се оказа доста палава и го удари на разврат, откакто е соло!
Първо, на турнето на Планета, тя се появи със супер разголен кожен тоалет, в стил садо-мазо. По този начин отбеляза падение в имиджа си.
Последва не по-малко шокиращото й поведение. На откриването на Най клуб тя и Андреа се държаха доста разкрепостено... За половинката на боксьора Кубрат Пулев това е нормално, но за Преслава, която познаваме като уравновесена изпълнителка, залагаща предимно на гласови данни... Останахме скандализирани!
Освен че нонстоп поздравяваше Андреа с новите си хитове, Преси изпълни неприлични танци с нея. Двете привлякоха вниманието най-вече на мъжката част от посетителите, които също бяха потресени!
Помислихме си, че това е част от шоуто на певицата, тъй като тя взе участие в програмата на заведението, но уви. Според очевидци, по-късно през нощта певицата се присъединила към компанията на Бързия, даже седяла в скута му докато му пяла на ушенце.
За капак, докато вървеше фестивала Пирин Фолк в Сандански, Преслава се вихри в компанията на група мъже в тамошния Син Сити. Според очевидци се държала изключително скандално и провокативно. Очевидци, сред които и човек на СЛАВА предположиха, че май била прекалила с алкохола. А дали не е посегнала към по-сериозни стимуланти? Не вярваме...
Чалгаджийката, която направи баджанаци кръчмарските босове Пепи Димитров и Коко Динев, които отбелязаха рождения ден на Джина Стоева по време на Пирин фолк на една маса, демонстрирала завидни умения в кючеците, и то в качеството си на обикновена клиентка, а не като певица на участие.
Танцувала по масите и столовете, натискала се с жени и мъже. Останали до по-късно клиенти пък я видели дори леко да поляга на земята!
„Когато се появи колегата й Борис Дали, Преслава взе да имитира танцьорка от еротичен клуб и извиваше пищния си бюст около него. После се заопипва с по-закръглена от нея дама на сцената, а малко по-късно си сложи шише, като първо го навря между гърдите си, а след това го пъхна в дюкяна и взе да пръска с него мъжката компания. Младеж й пъхна цигара в бюста, а друг я извади оттам с език. Преслава се засили и взе да се въргаля на пода заедно с певеца Илиян“, писа Стандарт от мястото на събитието.
„В началото не я познахме! Видяхме някаква жена по дънки, която въртеше гюбеци пред група мъже и дори позволяваше да я пипат от кръста нагоре! Оказа се, че е Преслава.“, споделят за СЛАВА други очевидци.

ЛЮБОВНАТА ДРАМА
Говори се, че пълната промяна в темперамента на Преслава се дължи на шока от раздялата с Петко Димитров. Причината за разлъката и до ден днешен не е съвсем ясна, но някои твърдят, че като виден столичен плейбой е възможно той да е погледнал друга. И край!
Злите езици заради любовните му завоевания дори тайно го наричали „Пепи, който ходи с 5“. Според клюката бизнесменът уж се бил виждал с една сервитьорка и на плеймейтката Мария Цветкова, докато ходел с пайнерката, което едва ли е вярно.
Тия дни тръгна слух, че въпросният мъжкар отново омайвал Преси. Звънял й нон стоп с оправданието, че иска само да побъбрят. Очевидно, играта на „иди ми – дойди ми“ не само че обърква, но и видимо почти побърква певицата.


  • Преслава хвана Петко на калъп със сервитьорка

16.09.2008

Преслава се е разделила с един от собствениците на Син Сити Петко Димитров заради сервитьорка, пише 19 минути. Според мълвата топзвездата на Пайнер изловила неверника почти на калъп с момиче от персонала на хитовата дискотека. От тогава Преси тотално изтрещяла и почнала да прави какви ли не лудории. Включително да се среща с вездесъщият Коко Динев за отмъщение. Както и да лази по пода в дискотеки.

Едрогърдата добричлийка заявила на Петко, че трудно би му повярвала след тази случка. Ядът й бил още по-голям, понеже благоверният й кръшнал не с някоя известна красавица, а със сервитьорка. Преслава вече била убедена, че той е способен да легне с всяка, просто ей така, за спорта.

Говори се, че Петко съжалявал за забежката и искал да си върне гаджето. Кълнял се, че вече няма нищо общо с госпожицата, станала причина за раздялата.

Певицата от една страна имала желание да продължи връзката си с него, но от друга се страхувала случката с мацката от Син Сити да не се повтори. Коко Динев пък нямал нищо против сърдечните драми между двамата, тъй като играел ролята на третия в поговорката “Двама се карат, трети печели”.


  • Преслава засне клип на “Новата ти”

13.09.2008

Преслава засне клип към последната си песен “Новата ти”, която се превърна в тотален хит и превзе класациите това лято. “Новата ти” е първата песен, която певицата записа след издаването на албума “Не съм ангел”, който се превърна в “златен”.

Невероятната популярност, с която “Новата ти” се сдоби за кратко време, е неочаквана и за самата певица. Преслава не е снимала нов клип от юни, когато в ефира на телевизия “Планета” с огромен успех се излъчи видеото на “Последен адрес”. Снимките на новото горещо видео на певицата продължиха два дни в София и бяха придружени и от ексклузивна фотосесия.

Във видеоклипа към “Новата ти” участват три актриси, а мъжката роля е поверена на Стилиян Златарев. Стилиян Златарев е познат от участието си във видеото към тоталния хит на Преслава – “Дяволско желание”. По време на снимките Преслава заложи на женствени и много елегантни тоалети в синьо, розово и черно. Първият снимачен ден личната коафьорка на певицата й направи стилна къса прическа със сини кичури.


  • Преслава и Петко пак заедно?

09.09.2008

Слухове за подновената любов между Преслава и съсобственика на Син Сити Петко Димитров натрапчиво обикалят бранша от близо седмица. Според запознати Петко редовно звънкал на Преси уж да си побъбрят, а всъщност мераклисвал да приласкае пак бившата си изгора. Двамата се разделиха внезапно в началото на годината след бурен, но краткотраен романс, който демонстрираха публично. Причината за разлъката така и не бе изяснена, но клюката носи, че пръст в това имат забежките на Петко с неизвестна сервитьорка и с актуалната в момента плеймейтка Мария Цветкова.

Дали за отмъщение пък името на пайнерката се свърза с това на бизнесмена Коко Динев. Независимо от всичко обаче Преси и Петко явно са стопили ледовете, след като певицата покани бившия си за снимките на новия си клип на песента "Новата ти". И той аха да приеме, но в последния момент се дръпна, като че ли уплашен от шумотевицата, която пак ще се вдигне около латино-връзката им.


  • Ивана: Глория и Преслава ми направиха магия

04.09.2008

Фолкзвездата Ивана е обсебена от мисълта, че черна магия погубва живота и професията й. Хитовата певица си е наумила, че кариерата й върви стремглаво надолу заради зла намеса в енергийното й пространство.

Хитмейкърката в бранша била луднала през последните месеци да обикаля врачки и ходжи с единствена цел да разбере кой й изпраща негативни енергийни атаки. Изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи" била слисана, когато екстрасенсите й казвали имена на нейни колежки, които й поръчвали магии.

Пред близки Ваня Калудова, както всъщност е светското име на звездата, споделяла, че никога досега не е вярвала на феномени и гадатели, но като че ли с напредващата си възраст тя все повече започвала да се доверява на магове. Врачките най-често споделяли на Ивана, че пръст в застоя на кариерата й имат Глория и Преслава - първата поръчвала черни магии, задето Ивана я избутала от първото място, а втората съсипвала айтослийката, за да стане №1 тя.

Не е тайна за никой как през последните години Глория бе изместена от Ивана, а тя пък от Преслава. Залязващата изпълнителка на хита „Нещо нетипично", заедно с няколко шамана, извършила ритуал за разваляне на магии, но засега нищо не помагало.


  • Най клуб откри сезона на купона

04.09.2008

Първото за сезона светско събитие се състоя в сряда вечер в столицата. Култовото чалга заведение Най клуб отвори врати след освежителен ремонт и посрещна многобройни гости, сред които журналисти, звезди и приятели на собственика Петър Лашов. Естествено, купонът не мина без Андреа, която май трябваше да е на почивка в Тайланд. Макар и късно, на партито дойде все още неомъжената Софи Маринова, придружена от вечно бъдещия си съпруг Дачо. Евгени Минчев се появи с непозната дама. Купонът продължи до зори с изпълнения на фолкзвездата Преслава.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар