Полина - Новини


  • Полина: Андреа и Галена не са интелигентни

12.09.2008

Разкажете повече за предстоящия Ви албум...

Вторият ми самостоятелен албум трябва да се появи на пазара скоро. Включени са 11 песни, някои от които имат заснети видеоклипове. Заглавието е Няма друга. Парчетата са с разнообразно звучене. Повечето са авторски.

Вие сте плевенчанка, но от 8 години сте в София. С кого живеете?

Абсолютно самостоятелна съм.

Как се озовахте в Пайнер?

Илия Загоров ме заведе през есента на 2004 година. Всичко стана случайно. Може би имах късмет. Запознахме се с Ильо в едно заведение, където пеех. Той реши да ме заведе на прослушване в Димитровград. Одобриха ме и така започна съвместната ни работа. Той направи първата ми песен, както и още 5 – 6 за първия ми самостоятелен албум. Трябваше да бъде мой музикален продуцент, но нещата се разминаха и аз продължих сама да подбирам песните си.

Заради Глория ли се разминаха нещата? Носеха се слухове, че сте имали връзка с бащата на детето й.

Не мога да знам със сигурност каква или кой е причината. Може би е така, както се говори, но е факт, че нещата се разпаднаха. Условията в нашата държава са такива, че всеки сам се бори и се оправя. В повечето случаи много хора му пречат – навсякъде е така. Относно слуховете за връзка между мен и Илия, предпочитам да не коментирам, защото всичко е минало. Искам да гледам напред и да се развивам.

Защо толкова време не Ви лансират, а певици като Галена и Андреа за нула време станаха звезди и даже отидоха на турне?

Защото това са хора, които много по-лесно се манипулират. Не искам да звуча грубо, но те са с по-слаби характери и не чак толкова интелигентни. Докато аз съм прекалено неотстъпчива и невероятен инат, което ми пречи. Това е нещото, което пречи на развитието на кариерата ми, но и други фактори влияят, както ти спомена една колежка... Може би и други колежки...

Защо решихте да се занимавате точно с попфолк?

Защото видях, че в този бизнес има повече финансови възможности. Аз търсех материална самостоятелност и именно с тази цел започнах.

Оправдаха ли се очакванията Ви?

За съжаление, нещата се оказаха доста по-различни от това, което си представях. Много хора ми пречат. Но това пък ме стимулира още повече!

Кои са тези хора?

Не мога да назовавам имена, но са много – както в професионален, така и в личен план. В личния ми живот също има доста злоба и завист към мен.

Има ли мъж до Вас в момента?

Не. Днешният мъж е много комплексиран. Това ми тежи! Идва момент, в който не мога да търпя поведението му – да ме мачка, да ме подтиска, да ми налага психически тормоз...

По-конкретно?

Той си мисли, че като дава някакви пари, аз съм му робиня! Искам да кажа на всички мъже, както и на бившия ми приятел: Моята цел е аз да бъда независима и спокойна. Защото, ако този човек е психопат и ме тормози, не мога да се отпусна и да си върша работата нормално! Например, единия ден ми дава кола, после си я взима. После пак така: „на ти това, дай ми онова...“. Този човек има проблем! Но аз не мога да го реша. Има специализирана медицинска помощ, хора, при които може да отиде и да се консултира.

Разкажете по-подробно за поведението на бившия Ви приятел...

Най-смешното е, че самият той кара скъпа кола - Мерцедес CL, а на моменти казваше, че няма пари и искаше да му платя сметката в ресторанта. Това ме хвърли в шок и ужас, защото той е зрял мъж на 40 години! Този човек е женен, а проявява свръх наглост спрямо мен. Опитва да ме стресира и да пречи на работата ми. Не искаше да продължа, казваше ми: „Още 1 – 2 години и си до там!“

В началото на връзката Ви, знаехте ли, че е женен?

Знаех, но ние се разбрахме като възрастни хора – той с какво може да ми помага и аз какво мога да дам от себе си. С течение на времето, нещата се промениха. Започна да проявява ревност, агресия, тиранство...

Имахте ли чувства към него?

Да, но през цялото време бях наясно, че не мога да имам бъдеще с него. И след като не мога да го имам, той няма право да спира развитието ми.

Майка Ви как реагира на тези Ваши драми?

Съветва ме до колкото може, но гледам да я държа на дистанция от моите проблеми, защото сама съм си ги забъркала и сама ще ги оправя. Относно работата – следи нещата, вълнува се... Понякога се дразни от това, че съм пренебрегната професионално.

Не е ли предприемала нещо по този въпрос?

Влиза често в интернет и пишеше някакви коментари. Но това е минало, не искам да се връщам.

Къде прекарахте лятото?

Бях два пъти на море – на Златни пясъци и в Слънчев бряг, където участвах в конкурса Мис Лято. След което останах на Елените сама да си почина.


  • Гаджето на Полина й подари Венеция

21.07.2008

С романтична почивка във Венеция отпразнува своя 26-ти рожден ден фолк дивата Полина. Едноседмичен релакс в италианския град беше подаръкът от половинката й, виден яхтен бизнесмен. Празника си певицата посрещна още докато беше на ферибота, с който се придвижваше до отправната точка. Още с пристигането им в града, кавалерът на Полина я отведе до бижутериен магазин, от който красавицата си тръгна с уникална гривна от злато и камъни. Скромността на брюнетката остави стойността на бижуто в тайна.

Освен местните забележителности, шопингът също беше почетен. ”Гледах да не прекалявам, защото по принцип съм практична в пазаруването. Но когато всичко ти харесва, е трудно да устоиш да не си го купиш”, сподели за шопинг вълненията си зеленооката плевенчанка. Все пак Поли не успя да устои на тоалет на Роберто Кавали в леопардов десен, който се зарече да не облича, защото иска той да види бял свят първо в следващия й видеоклип. За сметка на това певицата се сдоби с доста дрехи за сезона, като например оригинален марков гащеризон, летни роклички и няколко чифта обувки. В един от дните си във Венеция Поли тайничко си купи секси бельо, за да изненада половинката си след романтична вечеря в луксозен ресторант. Освен с нови дрехи, тя се прибра и с огромен плик със сувенири за подаръци на близки и приятели.

По време на почивката си изпълнителката, чийто последен хит е песента ”Обичах те до полуда”, не пропусна да се снима сред местните забележителности. Тя видя главните паметници, църкви и музеи на Венеция, обиколи и централния площад Сан Марко. Също така се качи на корабчето Vaporetto №1 и премина по Canalе Grande и след това се отдаде на разходки сред sestieri (квартали), за да усети колко красива и изкусителна е Венеция. Морските таксита и гондолите допринесоха ваканцията й да бъде още по-романтична.
„Разбрах, че през зимата тук се вихри карнавал с хора от цял свят, обичащи приключенията. Много бих искала да го видя с очите си и нищо чудно да повторим пътуването”, разкри певицата.

След музиката пътуванията са нещото, което доставя най-голямо удоволствие на Полина. Освен че обича да преоткрива нови забележителности, тя с удоволствие се връща и там, където вече е била. ”Едно от най-вълнуващите ми пътувания е това в Париж. Престоят там ми се стори толкова кратък, че задължително ще отида пак. Като цяло ме привличат островите. Много искам да видя отблизо Испания, както и да посетя космополитен град като Лондон”, със замечтан поглед крои следващите си пътешествия певицата на ”Пайнер”.


  • Полина сама на Златни пясъци

01.07.2008

Фолкдивата Полина е заминала сама на море, предаде в. "Експрес". Тези дни тя бе забелязана на Златни пясъци, и то без никаква компания.

Певицата е отседнала в частен апартамент в центъра на курорта. Освен това Полина е уловена да посещава казино, където се е разтоварила с игри на ротативки.

В края на седмицата красавицата ще прекъсне почивката си заради участие в Кюстендил, а веднага след това ще отпътува с половинката си до Италия, където ще празнува рождения си ден. Това е подаръкът от нейния приятел. На 8 юли фолк дивата ще навърши 26.


  • Полина с предизвикателно видео

11.04.2008

Точно в деня на лъжата, първи април, не на шега Полина засне клип по най-новата си песен „Обичах те до полуда”. Режисьор на видеото е Тенчо Янчев, с когото младото дарование реализира и предишния си хит „Не си отивай”.
Полина често се шегува, че всичките й планове за видеоклипове винаги се променят в последния момент. Така се получило и този път. Първоначално всичко било уговорено със студиото на „Балкантон” в София. Ден преди снимките обаче мястото било сменено с читалище „Стефан Караджа” в едноименния столичен квартал.
„Беше изключително студено в това читалище. Бяхме превърнали кабинета по рисуване там в гримьорна и направо не знам как децата държат четките в този студ. Имаше само един калорифер. Сприятелихме се двамата.”, шегува се Полина.
За нейна беда „Обичах те до полуда” е доста нахъсано и агресивно парче, за което режисьорът изисквал максимално секси визия. Така в студа Полина се оказала с два чифта бански, кафяв и син, на Роберто Кавали и с тъничка сребриста туника.
Компания в новото видео й правят пет момчета, които доста впечатлиха певицата с атрактивната си мускулатура.
„Клипът е изцяло имиджов. Искам да се покажа в една по-секси светлина, в каквато досега не съм била. За целта построихме и специални декори, като единият можете да го видите и на снимките. Много ми допада как се получи връзката между песента, декорите и моята визия. Всичко е предизвикателно, маниашко, запомнящо се.”, разказва Полина.
На снимачната площадка за малко се отби и Емилия, която имала уговорка с гримьора на продукцията Кирил Чалъков да я подготви за участието й в „Комиците”. На снимачната площадка Полина и Емилия се оказа, че не са се запознавали официално до този момент.
Певицата е решена през 2008 година да започне една нова посока в кариерата си, която да я открои от останалите доста певци от нейната генерация. „Обичах те до полуда” е първата крачка към постигането на тази цел. Песента е кавър от новия диск на Сека Алексич. Полина е сигурна в успеха му и точно затова е вложила доста средства, за да реализира един по-силен видеоклип.
Режисьорът Тенчо Янчев обеща, че ще е готов с монтажа за около две седмици, така че до края на април Полина ще е направила своята заявка за един от хитовете на сезона. Същевременно певицата готви и нещо специално, което се надява да успее да реализира до началото на лятото.


  • Полина на парти с Авантюра

29.01.2008

Партито на любовната игра "Авантюра - ела на среща", разтърси столичния клуб Амор на 25-ти януари. Специален гост беше чаровната изпълнителка на Пайнер Студио - Полина. С едни от най-горещите си хитове, тя вдигна на крака гостите на заведението, които показаха колко могат да се забавляват и да танцуват на сцената около нея.
Участниците в Авантюра отново бяха предизвкина да покажат разични умения в игрите. Някои размениха своите партньори, други пукаха балони с прегръдка, а трети доказаха, че могат да танцуват еротично. Очарователните момичета от Тантра цяла вечер раздваха еротичната напитка и подарък-презерватив за по-сигурно продължение на нощта! За радост на дамите сексапилните момчета от No Limit отново вдигнаха градусите с предизвикателни танци и оскъдно облекло. Следващото парти е на 14-ти февруари в клуб Амор, когато „Авантюра” ще отбележи 5-ия си рожден ден! За тези пет години факт са 6 сватби на авантюристи, повече от 3 000 събрани двойки и над 1 800 издания в ефира на Романтика – любовно радио №1.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар