Ивена - Новини


  • Фолкпевицата Ивена в „Часът на блондинките”

13.08.2008

Скандалният летен клип на фолкдивата Ивена "Женски номера", в който тя се разхожда чисто гола из центъра на Белград, я раздели с приятеля й след 3-годишна безоблачна любов. Това признава звездата на АРА Ивена в БГТВ-шоуто на Патриция Кирилова „Часът на блондинките”.


"Не очаквах, че той така ще реагира, защото никога не ме е ревнувал. Скарахме се сериозно и решихме, че вече няма смисъл да сме заедно", призна още певицата. Голият клип й донесе още един скандал - с колежката й от "Пайнер" Анелия, която седмица след нея също се снима гола в новото си видео. И започнаха задочни спорове за краденето на идея.


„Клипът на Анелия е пълно копие на клип на световноизвестна певица. А идеята за видеото на "Женски номера" е на сръбския режисьор Деан Миличевич, с когото работя през последните месеци”, допълва Ивена. Какви са интригите сред фолкпевиците, защо Ивена е близка само с колежката си Джина Стоева и още скандални признания от нашумялата певица ще видите в „Часът на блондинките”.


  • Ивена посети Милано

14.04.2008

Страстната Ивена посети столицата на модата - Милано. Красавицата се отдаде на почивка след интензивна работа и обиколи местните бутици. Певицата избра да „зареди” гардероба си с някои нови тоалети за пролетно-летния сезон.

„Днес Милано е съвременен икономически и финансов център в Италия и е известен и като средище на модата и изкуството”, разказва изпълнителката на хита „Няма да ти позволя”.

”Бях с приятелка там и се разходихме главно по магазините, но отделихме време и за забележителностите. В Милано модерната архитектура се преплита с отлично запазените и тачени от самите италианци исторически паметници. Най-голямо впечатление ми направи Миланската катедрала и небостъргачът "Пирели”, допълни червенокосата фурия.

Един от тоалетите, който певицата закупи от Италия, ще облече в най-новия си видеоклип, който ще бъде сниман скоро.


  • Ивена смени имиджа

07.02.2008

Ивена реши да направи тотална промяна в имиджа си, писа yellow. Певицата от каталога на "Ара Мюзик" смени прическата си и от къдриците й вече няма и помен. Изпълнителката заложи на идеално права коса и бретон.

От началото на своята кариера тя има своята запазена марка - огненочервената коса. Макар и понякога да е променяла малко нюансите, тя винаги е държала на този цвят, който я отличава от всички останали нейни колежки в попфолка. Освен това тя е естествено къдрава и досега е предпочела да носи косата си така.
Изправяла я е само един-два пъти.

Сега обаче си направила и бретон и решила, че си заслужава да запази тази визия.

"Преди като съм си изправяла косата, все нещо не се одобрявах. Може би защото не бях свикнала да се виждам така и не се възприемах. Сега обаче много се харесах. Може би и заради бретона, защото той придава съвсем различен вид", сподели Ивена.

Досега певицата не е експериментирала с визията си, но признава, че новият й имидж й доставя огромно удоволствие. Не само заради факта, че харесва как изглежда, а и защото промяната я зарежда с позитивно настроение.

"Не бях склонна да правя някакви драстични изменения, но сега се реших и мисля, че се получи много добре. А и наистина е вярно това, което казват, че като си промениш нещо в прическата, се чувстваш по-добре", смее се красавицата.

Промяната във визията на изпълнителката предшества появата на нейната нова песен "Няма да ти позволя", по музика на сръбския композитор Ромарио, текст на Снежана Григорова и аранжимент на Михаил Бургуджиев.



  • Ивена с уникален телефон

17.01.2008

Червенокосата фолкдива Ивена получи невероятна изненада по случай имения си ден - 7 януари. Приятелят на изпълнителката на Ара Мюзик я зарадвал със стилен мобилен телефон с марка Bang & Olufsen в черен цвят.
Марката телефони, които са популярни в цял свят, е дело на датската компания за бутикова електроника Bang & Olufsen. Цената на модела Serene Mobile, с който вече разполага Ивена, надхвърля 1000 евро. Приятелят на сексапилната певица го поръчал от Италия специално за нейния личен празник. Почитателите на привлекателната русенка знаят, че нейното истинско име е Ива и затова тя празнува на Ивановден. За съжаление доставката малко се забавила и изпълнителката на актуалния хит „Стаята” го получила с известно закъснение. „Не ми го дадоха точно на празника и честно казано дори не знаех какъв ми е подаръкът. Ето защо любопитството ми бе още по-силно. Но така или иначе аз бях в Кипър на имения си ден и дори да беше доставен навреме, нямаше как да го получа. Много се зарадвах, когато го видях. Веднага го харесах.”, разказва с усмивка Ивена.
Сега фолкфурията с огнени коси не спира да се радва на своето бижу и да разучава необятните му възможности. „Играя си с него като малко дете. Докато не го разуча напълно, няма да го оставя.”, смее се чаровницата.
Освен с новата си придобивка атрактивната Ивена разполага и с друг мобилен телефон - Nokia Sirocco в сребриста разцветка.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар