Емануела - Новини


  • Емануела: Въобще не обичам секса

22.08.2008

Защо се насочихте към попфолка? Откога се занимавате с музика?
От малка – то си ми е в кръвта. Когато забременях, се отказах да ставам примерна съпруга и станах примерна попфолк певица. Този жанр се продава най-добре в България. Моята музика е поп с ориенталско звучене, не е от гадните чалгии.

Като майсторка на хитове, ще кажете ли каква е формулата на Вашия успех?
Нямам формула. Просто работя с голямо желание и от душа. Не ме интересува дали ще ме показват по телевизията, или не, аз искам да си пея! Не искам да съм известна, това е много гадно. Където и да отида, нямам никакво спокойствие. Българите сме комплексирана нация, не се оценява изкуството. Хората се интересуват от това с какво си облечен, с кого се виждаш, къде ходиш. Това ме дразни!

Вашето парче Да си плащал се превърна в тотален хит. В бранша завиждат ли Ви?
Много! Всички! Ужас! Това е още по-неприятно, защото такива интриги се създават... Но аз гледам да бягам от тях.

Смятате ли се за скандална личност?
Около мен винаги има някакви скандали! Все се забърквам в някакви неща и всеки път излизам виновна.

Не мога да не Ви попитам за клюката, че сте била компаньонка на повикване в столичен стриптийз бар...
Глупости! Този слух тръгна, когато направих клип, в който танцувам като стриптийзьорка. Никога не съм била на поръчка, никога не съм работила в клуб. За мен това е много долнопробно и ужасно. Не бих се продала! Е, на Бил Гейтс бих се продала, даже бих се оженила за него!


  • Емануела на яхтата на братя Диневи

22.07.2008

Фолкдивата Емануела стана единствената изпълнителка в бранша, която е снимала кадри от свой клип на частната яхта на братя Диневи, съобщи в.”Екпрес”.

Синеоката певица засне видеото към песента си “Запознай я с мен” именно на шикозното превозно средство, а собствениците отделиха време да дойдат да се запознаят с красавицата.

Малко след това певицата стана част и от звездното парти за петия рожден ден на столично казино, като там изпя част от репертоара си с тематични заглавия като “Да си плащал”.


  • Емануела на горещия стол

07.06.2008

Днес в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е наистина много горещо, защото гост е една от най-сексапилните и коментирани напоследък поп-фолк изпълнителки – Емануела.
Всички помним филма „Емануела” и още в началото на разговора поп-фолк дивата признава, че псевдонимът й идва именно от този филм и че всъщност има прилика между нея и Силвия Кристъл.
Оказва се, че личната история на Емануела може да бъде основа за латино сериал. Едва 16-годишна тя среща голямата си любов Виктор, който произлиза от богато семейство с традиции и потекло. На 17 години Емануела разбира, че е бременна. Двамата решават да се оженят. Но майката на Виктор е абсолютно против синът й да вземе за жена момиче, което не е от тяхната среда. В деня на сватбата, облечена в мечтаната рокля, Емануела, заедно с всички гости, очаква Виктор да дойде да я вземе от дома й и да се оженят. Но Виктор не идва...
След време Емануела разбира, че майка му го е заключила, за да провали сватбата и си обещава, че един ден ще се омъжи за този човек напук на всички. Една зимна вечер, по домашен панталон и съседска двойка за свидетели Емануела се омъжва за Виктор. След година те вече не са семейство. „Това беше болната тема на моя бивш съпруг, „ – споделя Емануела по повод кариерата й на поп-фолк певица. – „Той каза, че в момента, в който стана фолк певица или някаква си вид певица, той ще спре всякакви контакти с мен и детето. Така и стана!”
Емануела признава, че е била гадже със Стойчо Младенов младши и че са се разделили съвсем наскоро.


  • Емануела с подарък CLK

10.04.2008

Певицата с изумрудените очи Емануела се сдоби с чисто нов мерцедес – модел CLK, черен кабриолет. Колата е с бял кожен салон и много подхожда на хубавицата. Лъскавият автомобил е подарък от скъп за нея човек по случай издаването на първия й самостоятелен албум, който ще се появи на музикалния пазар до броени дни. Така чаровницата се радва на два страхотни подаръка- нова кола и нов албум.
„Запознай я мен” е предизвикателното заглавие на дебютния албум на Емануела. В него са включени 10 парчета, като някои от тях вече са познати- хитовете: „Мили мой, ангел мой”, „Аз”, „Нищо мъжко” и „Дълго, сладко”. Този албум е сбъдната мечта за певицата.
Красивата Емануела снима невероятен клип преди седмица. Във видеото певицата получава скъпи подаръци, един от които е уникалният черен мерцедес.
„Толкова много го харесах това „бижу” и явно съм си го пожелала от сърце! Съдбата си знае работата и вече е мое”, не можеше да скрие вълнението си изпълнителката на парчето „Да си плащал”.
Емануела си „пада” по атрактивните автомобили. Преди няколко седмици певицата караше невероятно ферари, сега „лудува” из софийските улици с мерцедес CLK.


  • Емануела снима с приятели

08.04.2008

Новото видео на чаровницата Емануела започва със снимки в столичния ресторант „Барбадос”. Тя влиза в заведението в компанията на своя приятелка и забелязва на съседната маса симпатичен мъж. Тайнственият господин е заедно със съпругата си, но провокативната Емануела си позволява да изпрати телефонния си номер чрез сервитьорката. Едва ли някой мъж може да устои на настоичивите очи на изпълнителката и скоро тя е потърсена. Започва романтична любовна история, през която певицата получава много подаръци- дори кола и апартамент. Мъжът, когото си е избрала хубавицата, не може да бъде верен на една жена и скоро любовта му се изпарява. Той си иска обратно всички скъпи подаръци, но отговора на Емануела е: „От сълзите стават ли пари- тях ти връщам!
Идеята за страхотното видео е дело на самата Емануела. Тя сподели, че не е преживявала такава любовна история, а се е вдъхновила от текста на песента.
В новия клип участват много от приятелите на звездата начело с нейната сестра- Силвия, която играе приятелка на Митьо Крика, а пък Нина Николова (жената на Митко) е мамената съпруга на любимия на Емануела. Родните вестници побързаха да „разтръбят”, че Митьо и Нина се развеждат…но това е само за клипа на красавицата. Главният герой на клипа е близък приятел на изпълнителката.


  • ДесиСлава копира Емануела

29.01.2008

През ноември Емануела засне видео към своята песен „Мили мой, ангел мой” и в една от визиите си влезе в ролята на красавица от Далечния Изток. След няколко месеца в списание съвсем същото направи и фолкдивата ДесиСлава.
Целият видеоклип на Емануела „Мили мой, ангел мой” прилича на приказка от страната на изгряващото слънце. Всичко е решено в тази стилистика – грима, костюмите, прическата. Сексапиланата изпълнителка никога не е имала пристрастия към Япония или друга страна от този регион и за първи път експериментира с такава визия по идея на топрежисьора Деян Миличевич. Въпреки това певицата от каталога на Ара Мюзик бе изключително доволна от постигнатия резултат и не скри задоволството си от различния си външен вид. Песента „Мили мой, ангел мой” се превърна в една от най-желаните за сезона, а видеото продължава да се върти с голям успех по Фен ТВ и Балканика МТВ. За разлика от атрактивната брюнетка, ДесиСлава заявява в интервюто в списание, че винаги е мечтала да посети Япония и много харесва тази държава.
Разбира се, приликата между двете фолкдиви се ограничава само до превъплъщенията им пред обектива. ДесиСлава не е виновна за идеята на стилистите и получилото се дублиране. В реалния живот стилът и външният вид на двете певици е тотално противоположен. Емануела е естествена блондинка, но от години поддържа катраненочерна коса, защото тя подчертава магнетичния й изумруден поглед. ДесиСлава пък от естествена брюнетка, която всички помнят от зората на кариерата й, се присъедини към лагера на блондинките преди няколко години.
Емануела приема ситуацията с подобаващо чувство за хумор. „Като видях корицата с ДесиСлава, се почувствах много странно в първия момент. Хем виждах себе си, хем гледах друг човек. Веднага си купих списанието и всички откриха поразителна прилика.”, сподели Емануела. „Това значи край на далекозиточните ми роли и визии.”, смее се дамата с изумрудени очи. „Обещавам, че няма да съм като японка в следващия си клип, но със сигурност ще изненадам почитателите си с нещо оригинално. Вече имам няколко идеи и ще ги споделя с екипа.”, разказа още тя.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар