Мария - Новини


  • Мария получи Мерцедес от мъжа си

25.09.2008

Съпругът на фолкпевицата Мария – Димитър отново демонстрира щедростта си, пише 19 минути.

От както са заедно той не спира да я обсипва с подаръци. След като роди дъщеричката им Марая, чаровната брюнетка се радва на още по-голямо внимание от страна на любимия си. Последните армагани, които щастливата майка получи от мъжа си са последен модел Мерцедес и телефон Верту с 18-каратово златно покритие.

Във Вечерното шоу на Азис обаче Мария бе категорична, че въпреки че Димитър се отнася с нея като с принцеса, никога не би му простила изневяра. Фолкдивата се чувства достатъчно силна и независима и би отгледала детето си сама, ако й се наложи.


  • Мария: „Достатъчно упорита съм, за да отгледам детето си сама”

23.09.2008

Гост в днешното издание на „Вечерното шоу на Азис” ще бъде поп-фолк изпълнителката Мария.

Поп-фолк дивата ще даде първото си интервю след раждането на своята дъщеричка пред Васко. Още по-красива и женствена, в отлична форма, Мария разказва за майчинството и за отдръпването си от фолк средите. „Когато се омъжих, имаше някои хора, които се опитаха да ме накарат да се почувствам треторазрядна с жалки коментари и подмятания” – споделя разочарованието си от колегите шармантното миньонче. Според Мария творците в България не са достатъчно уважавани от своята публика и дали един изпълнител е добър не се определя от неговото семейно положение.

Фолк певицата ще разкаже пред Василка за промените, настъпили с нея след раждането. „Раждането ме направи истинска жена”, категорична е тя, затова и е избрала да роди по естествен път, а не чрез секцио. За момента Мария и съпругът й не планират второ бебе, вероятно след 5 години, за да може и малката Марая да помага.

Последен модел Mercedes и телефон Vertu с 18 каратово златно покритие е получила чаровната майка от бащата на детето си в знак на признателност след раждането. Тя се чувства уверена с мъжа до себе си, но никога не би простила изневяра. „Митко знае, че с мен право на втори дубъл няма. Достатъчно упорита съм, за да отгледам детето си сама” – коментира евентуална измяна Мария.


  • Две години щастлив семеен живот за Мария

12.09.2008

Една от най-изисканите и запомнящи се сватби през 2006-та година бе тази на певицата Мария и нейният избранник Митко.

Две години по-късно певицата и нейният съпруг продължават да са все така влюбени и щастливи. Красивите им съвместни мигове са още по-силни, тъй като през юли двамата получиха най-хубавия си подарък. На 28 юли, точно в 12.40 съдбата дари Мария и Митко с първородна дъщеричка, която изпълни с радостна глъч техния дом. Певицата не издава подробности, за това как ще бъде отбелязана годишнината от сватбата, но е категорична, че ще бъде нещо романтично. Почитателите на звездата се чудят дали пък пътуването й до Италия, за концерта на Мадона, не е част от изненадите. Макар и за кратко обаче, Мария и Митко ще трябва да се отделят от своята принцеса Марая, тъй като тя е твърде малка, за да пътува. За нея ще се грижата майката и сестрата на Мария, които всекидневно и безрезервно й помагат в отглеждането на Марая.
Гласовитата певица се зарича, че по-голяма част от покупките, които ще направи в Милано ще бъдат за нейната красива дъщеричка.


  • Спират рекламите с Галена, Емилия, Мария, Камелия

12.09.2008

АПВТСН е асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки, а нейните членове обещаха в специално писмо до медиите, че няма да възлагат, одобряват и изпълняват рекламни кампании, които съдържат сексистки обиди или унизителни образи на жените или мъжете. Писмото е написано по повод приетия от Европейския парламент на 3 септември доклад за влиянието на маркетинга и рекламите върху равенството между половете. От асоциацията заявяват, че до края на 2009 година най-малко 75 на сто от рекламите в бранша във всички комуникационни канали ще носят послание за отговорна консумация и нито една тяхна реклама няма да бъде адресирана към децата.

В писмото се посочва, че нито една реклама на фирмите от АПВТСН няма да съдържа елементи на промотиране на прекомерна употреба или злоупотреба с алкохолни напитки, употреба на алкохол от непълнолетни, управление на автомобил след употреба на алкохол, употреба на алкохол на работното място, употреба на алкохол от бременни жени.

Нашите реклами няма да свързват употребата на алкохол с постигането на успех в бизнеса, в обществото, или в сексуалните отношения, пише още в писмото.

Хората се наслаждават на алкохолните продукти от хилядолетия насам. Употребен в умерени количества, алкохолът е станал част от балансирания и здравословен начин на живот на българите, посочват от АПВТСН.


  • Мария се завръща на сцената

08.09.2008

Мария, която стана майка само преди месец и половина вече е възстановила своята форма и се завръща на сцената. През септември звездата на “Планета” ТВ ще запише в студио и последните две песни от предстоящия си нов албум. На 10-ти септември чаровната певица стартира и своите видео-изяви със заснемането на нов видеоклип.

Гласовитата изпълнителка не издава подробности около новото видео, но обещава много изненади и нови провокации. Два дни по-късно, на 12-ти септември, Мария ще направи първата си фотосесия след раждането на своята първородна дъщеричка. Няма как и малката принцеса Марая да не бъде включена във фотосеанс, затова Мария е подготвила и още една ексклузивна сесия.

Мария е категорична, че раждането е било най-силното усещане в нейния живот и може би няма да има друго такова, освен второто раждане. За радост на своите многобройни фенове Мария не планира подобно събитие през следващата календарна година.


  • Мария и Гергана гостуват на Мадона

03.09.2008

Фолкдивите Гергана и Мария ще загърбят временно ангажиментите си у нас и ще посетят концерти от световното турне на Мадона, съобщи агенция Профайл.

Гергана заминава в края на септември за Лондон, за да види и чуе на живо кралицата на поп музиката.

"Винаги съм искал да пея и да танцувам като нея. Тя е моят идол", коментира развълнуваната изпълнителка, която определят като "Барбито на попфолка".

Носкоро родилата Мария пък ще остави дъщеричката си Марая на грижите на бабите, за да отиде до Рим. Певицата ще слуша Мадона в италианската столица в компанията на съпруга си Димитър.


  • Мария оставя бебето си заради Мадона

15.08.2008

Заради концерт на Мадона в Рим попфолк певицата Мария и съпругът ѝ Димитър Андонов ще се откъснат за няколко дни от почти едномесечната си дъщеричка Марая, съобщи в. "Експрес".

"Ще поверя грижите за нея на най-близките хора и заминаваме за Италия", обясни фолк-дивата. Тя и съпругът ѝ са големи почитатели на Мадона и са закупили билетите за лайва ѝ на 4 септември още преди няколко месеца.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар