Соня Немска - Новини


  • Соня Немска ще представи мъжа на сърцето си в новия си клип

29.09.2008

За разлика от своята колежка Ивана, младата певица Соня Немска се носи на крилете на голямата любов. Изпълнителката за първи път ще представи мъжа на сърцето си публично, в новия си видеоклип “Първа в това”. За снимките на новия клип, авторът на текста Теньо Гогов изготви сценарий, благодарение на който видеото ще бъде истински мини филм. “Първа в това” е заснет в София и край природния феномен “Чудните мостове”, впечатлил певицата по време на нейно пътуване.

Името на възлюбения на Соня Немска е Денислав и той е познат на феновете на телевизия “Планета” от няколко други видеоклипа. Красавецът, който е от Шумен, вече е участвал във снимките на други две звезди на “Планета” ТВ - Нелина и Яница. Наскоро Соня Немска записа в студиото на “Пайнер” в Димитровград и още една нова песен, която отново е балада. Певицата отдавна демонстрира нескрит афинитет към баладите, който сега се допълва от факта, че е влюбена. С баладите си Соня Немска неведнъж е докосвала сърцата на своите фенове, между които немалка част са мъжете.


  • Соня Немска с нова визия

25.09.2008

Певицата на "Пайнер Мюзик" - Соня Немска дойде на промоцията на Борис Дали с променена почти до неознаваемост прическа.Тя коментира, че се е консултирала с един уникален мъж - италянския топ Коафьор Маури, той посъветвал маслинката на попфолка да подстриже косата си по последния писък на модата - стил 80-те.

Певицата се е колебаела доста, защото от малка е с дълга коса и не знаела дали ще се хареса и как ще се възприема. Въпреки това обича тя решила да експериментира.

И така Соня бе с прекрасна визия на промоцията на своя колега Борис Дали. Всичките й колежи харесаха много новия й имидж. Някои дори се пошегуваха, че е българската Мерилин Монро.

До броени дни ще излезе дългоочакваният клип на Соня към песента "Първа в това", който е мини филм със заплетена история. Феновете на звездата ще могат да видят ведиото до не повече от 10 дена.


  • Анн-Джи и Соня Немска си говорят за мъже

22.09.2008

Певицата Анн-Джи и фолк дивата Соня Немска се засякоха на модно дефиле, на което и двете взеха участие като поздравиха публиката с няколко от най-новите им песни.

Докато изчакваха зад кулисите тяхното изпълнение, младите дами цяла вечер не спряха да си бъбрят сладко, обсъждайки красивите мъже-манекени.

Соня призна, че от нейното си гадже по-хубаво няма, а пък Анн-Джи се огледа в едно от дефилиращите момчета с визия на Аштън Китчън - любимец на поп певицата.



  • Соня Немска засне нов видеоклип

19.09.2008

Една от звездите на “Планета”, Соня Немска, засне нов видеоклип към песента “Първа в това”. Мелодичната балада, която е по текст на Теньо Гогов и музика на Светлозар Заров е изключително въздействаща и музикантска. За снимките на новия клип, Теньо Гогов изготви сценарий, благодарение на който видеото ще бъде истински мини филм. “Първа в това” е заснет в София и край природния феномен “Чудните мостове”, впечатлил певицата по време на нейно пътуване. За визията си в клипа, Соня Немска се е доверила на собствения си вкус и на топ-коафьора Маури. Певицата ще очарова зрителите на “Планета” ТВ както с модерен, ежедневен стайлинг, така и с предизвикателна визия.

Наскоро Соня Немска записа в студиото на “Пайнер” в Димитровград и още една нова песен, отново балада. Гласовитата певица има нескрит афинитет към баладите, поради факта, че може би е влюбена. Почитателите на звездата, които все още си задават въпроса кой е мъжът спечелил сърцето й, ще открият отговора в “Първа в това”.


  • Соня Немска щастлива с приятеля си

27.05.2008

Отново публикуваме новина, изпратена ни читател - Тодор Бърганов:

Доста често напоследък Соня Немска е засичана в Шумен, откъдето е приятелят ѝ. Името на възлюбения на певицата е Денислав и вече се е снимал в няколко клипа на Пайнер, но участва в клиповете за собствено удоволствие, а не като част от професионален ангажимент. Двамата влюбени се целуват постоянно в кафета, по дискотеки, по улиците, гледат се влюбено и си държат ръцете. Очевидно поп-фолк певицата има сериозни намерения в личен план.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар