Борис Дали - Новини


  • Борис Дали ухажва врагове

Певецът на Пайнер Борис Дали не споделя виждането, че между неговата компания и големите конкурентите от Ара непременно трябва да има войнал пише 19 минути. Той не се притеснява да прекрачва вражеската територия.

“Ето нека видят, че не се мразим”, сподели той и за доказателство прегърна русата араджийка Румина. Тя, от своя страна, сподели мнението на колегата си и сладко си побъбри с него. “Колеги сме, трябва да се уважаваме”, категоричен е бобовдолският славей.


  • Поли Паскова и Борис Дали с втори дует

Щастливата невеста на фолклорната музика Поли Паскова и секс символът на попфолка Борис Дали, който отскоро е и общински съветник, ще зарадват феновете си с втори дует по празниците.
Двамата вече заснеха на видео новата си съвместна песен за новогодишната програма на телевизия „Планета”. Механа „Боримечката” в Студентски град бе домакин на снимачния екип за представянето на народната песен „Море калинчице”.
„На един от табаните си свалих обувките, за да не стърча толкова над Борко. Това обаче така развесели екипа, че снимките продължиха със страхотно настроение. Сигурна съм, че почитателите ни ще го усетят още от първото гледане”, сподели Поли Паскова.
Най-високата певица в България и любимецът на жените записаха втория си дует след големия успех на баладата „Трудно се рожба отглежда”, която стана любима на слушателите от всички поколения. „Очаквах този успех, защото песента е много истинска, пък и ние дадохме всичко от себе си в изпълнението й. Докато аз бях инициатор за първия дует, то този път Борис Дали намери шопската песен „Море калинчица”. Тя не е много популярна и е в рядко срещания такт четири-четвърти”, разказва Поли Паскова.
Двамата чаровници са сред най-търсените дуети за клубни участия и фирмени партита и работят по новия дует дори и в 9-ия месец от бременноста на певицата. Сега вече, след като тя роди третия си син Никола, и за кратко време възвърна топ-формата си, тандемът успя да заснеме и видеоверсия на новата си песен.
„Гласовете ни са много сходни, а и подбираме песни с подходящи тематики, които да ни отиват, защото при разлика в годините не върви да пееме за любов”, казва още Паскова. Аранжиментът на песента е на Димитър Петров и тя ще влезе в предстоящия нов албум на певицата, който се очаква през пролетта.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар