Вероника - Новини


  • Вероника с ново видео


В ефира на телевизия “Планета” вече се излъчва най-новият клип на Вероника, който е към песента “Ако поискам”.

Парчето излезе в сборната компилация “Payner Summer Hits 2008 в началото на лятото, но новият клип е факт едва от няколко дни.

Той е сниман по настояване на многобройните почитатели на Вероника, които много харесват песента “Ако поискам”.

След една година пауза, в новото си видео певицата отново се появява в любимата си “дарк” визия. Човекът, който претворява идеите на Вероника в дрехи е Жоро Драгнев, който също е почитател на “готик” стила.

Сценарият е по идея на певицата, а видеото е заснето за рекордно кратък срок – денонощие и половина. Порой провали първият снимачен ден, който започна едва към полунощ в близост до морския град Бургас.

Вероника е готова с още една нова песен, която е продължение на нейния тотален хит “Тежка вечер”. Очаква се тя също да се появи скоро на пазара.



  • Вероника срещу античалгарите


Вероника сложи край на примиренческото поведение и реши да отговори на всички, които плюят чалгата. Тя засне клип на парчето "Folk you", а в него ще видим най-различни персонажи – фолк певица, хевиметъл, дори "ентелигент".

"Отдавна исках да направя такава песен, защото забелязвам масирана атака срещу нашата музика - казва Вероника. - Който и телевизионен канал да пуснеш, все ще чуеш някой да се изказва за "гадната чалга". Фолк певиците явно сме виновни за всичко. По националното радио дори една водеща заяви, че почитателите на поп-фолка са от най-долната прослойка на обществото. Заради всичко това реших да изразя моята позиция. Песента в никакъв случай не е злобна. Тя е майтапчийска".

Съвсем скоро видео-версията на "Folk you" ще направи премиера по телевизия Планета. Вероника е наясно, че ще има негативни реакции, но това не я интересува. Тя просто не иска повече да мълчи, когато някои плюят представителите на поп-фолка.




Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар