Весела - Новини

  • Весела катастрофира


Фолк звездата Весела катастрофира тежко с лекия си автомобил Мицубиши Галант. Инцидентът е станал близо до Харманли. На завой легендарната изпълнителка вижда срещу себе си движещ се в средата на пътя автобус. За да не се удари в него набива спирачки, но не успява да овладее колата и тя се преобръща два пъти. Лекият автомобил е бил съвсем нов.

За щастие, макар колата да е в окаяно и много тежко състояние, певицата се е разминала с няколко драскотини. Тя бе потърсена за коментар по телефона, но не го вдигаше. На 23-ти август Весела отбеляза рождения си ден. Певицата е празнувала с най-близките си хора в тесен кръг. За нея не се чува нищо в последните 3 години. Изключение прави голямото турне, което Палавото око на поп-фолка направи в САЩ в началото на годината.



  • Весела направи курбан след катастрофа


Както ви съобщихме миналата седмица, позабравената фолкзвезда Весела катастрофира тежко с лекия си автомобил Мицубиши Галант. Инцидентът стана близо до Харманли. На завой легендарната изпълнителка вижда срещу себе си движещ се в средата на пътя автобус. За да не се удари в него набива спирачки, но не успява да овладее колата и тя се преобръща два пъти. Лекият автомобил е бил съвсем нов. За щастие, макар колата да е в окаяно и много тежко състояние, певицата се е разминала само с няколко драскотини. Тя бе потърсена за коментар по телефона, но не го вдигаше.

Веднага след инцидента Весела направила курбан по случай, че е оцеляла в тежкото ПТП. Изпълнителката на „Палаво око" накарала нейна възрастна съседка да купи от животинския пазар в Харманли три живи кокошки, да ги заколи и направи на чорба. С гозбата певицата почерпила приятели и роднини за здраве. "Сигурно съм прокълната от завистници, може да имам и магия", силно се притеснявала блондинката.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар