Нелина - Новини


  • Нелина се крие от медиите

12.06.2008

Русенската фолкдива Нелина се крие от медиите като дявол от тамян и отказва всякакви интервюта, въпреки че не е на върха на популярността си и има нужда от реклама. Причина за нежеланието на блондинката да говори пред журналисти бил новороденият син на бизнесмена Коко Динев и фолкгърлото Емилия.

Според слуховете Нелина е една: от най-големите любови на Коко, пък и той бил татко на сина й Кристиян. Колежката на русенката по съдба и професия - Анелия, пък замина за Гърция, за да не бъде молена да коментира факта, че дъщеричката й Ивон се сдоби с полубратче на име Иван.



Нелина пак бременна?

23.05.2008

Ето каква новинка ни изпрати редовната ни читателка Даниела Найденова.

Позабравената звезда на „Пайнер", която се завърна преди време от Щатите, била забелязана да нагъва сусамки в Етъра, тъй като имала участие в Габрово.

„От известно време ми се яде страшно много", казала иначе мълчаливата Нелина на своя приятелка. По-любознателните са забелязали, че Нелина винаги е придружавана от едно момиче - леко пълничко, с къса коса.
На въпрос от своя приятелка да не би да е заченала нова рожба, Нелина реагирала остро.

Певицата изкара доста време в САЩ и нищо чудно някой да е ощастливил самотната майка. Нелина каза, че ще ходи пак на същото място, предполага се, че при новия си приятел. Изпълнителката сама гледа детето си и досега не е издала кой е бащата, въпреки че всички спрягат като осеменител на звездата Коко Динев, с когото тя изкара бурна любов в продължение на много години. Предполага се, че ако Нелина е забременяла зад океана, вероятно ще остане за постоянно в САЩ.



Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар