Джина Стоева - Новини



  • Джина Стоева подготви уникален тоалет за “Пирин фолк”

04.09.2008

Джина Стоева ще облече уникален тоалет на рецитала си на „Пирин фолк – Сандански” на 7 септември. Утвърдената изпълнителка на Ара мюзик цели 3 месеца подготвя облеклото си- идеите са изцяло на фолклорна основа, но преплетени със съвременните модни тенденции. Червеното и златното са основните цветове, на които красивата певица залага, като визията й ще наподобява вълшебнa фея с магически способности, черпени от природата.

Заедно с Джина Стоева на сцената ще излязат и танцьори от ансамбъл „Чинари”, за които също за изработени уникални костюми. Тяхната ефектна визия ще се допълва и от загадъчни маски. „Платовете, от които са изработени дрехите за мен и танцьорите, са специална доставка от Индия. При направата на костюмите отидоха близо 100 м. плат!”, сподели Джина Стоева. По време на рецитала си чаровната русенка ще представи песните от първия си фолклорен албум „Пиринско слънце”, като тоалетът й ще напомня за всички годишни сезони.

„Когато за пръв път ще представяш даден продукт, искаш всичко да е уникално и неповторимо! Стилистката Диляна Първанова и инж. Зоя Георгиева сътвориха за мен един необикновен тоалет, с който съм сигурна, че няма да остана незабелязана! Благодаря на целия екип, който участваше при изработването на сценичните тоалети, струваха си денонощните им усилия- убедете се сами на „Пирин фолк- Сандански”, с усмивка отбеляза г-ца Стоева.


  • Джина Стоева избра Тасос и Тунис

20.07.2008

Фолкфурията Джина Стоева тази година няма да разпуска на българското черноморие.
„Имам покана от една приятелка да й отида на гости на остров Тасос и мисля да се възползвам от тази възможност. Там наистина бих си починала добре, но ще стане не по-рано от септември месец. Иначе в предаването "Това го знае всяко хлапе" по бТВ спечелихме заедно с други участници от Сървайвър екскурзия до Тунис. Надявам се да мога да съчетая ангажиментите си и октомври месец да се възползвам от тази възможност“.


  • Миро върти гюбеци в Биад

11.04.2008

С нова визия и нови собственици отвори врати снощи култовият столичен фолк клуб Биад. Обновеното заведение посрещна многобройни гости, сред които журналисти, звезди и редовни клиенти. Те се забавляваха с изпъненията на Тони Стораро и ДесиСлава, които изпълниха най-големите си хитове.

Джина Стоева и колежките й от Ара мюзик купонясваха цяла вечер в компанията на своя шеф Виктор Касъмов и съпругата му. Сред пайнерките бяха забелязани само Андреа, Нелина и Соня Немска. Първата пристигна с гаджето си – боксьорът Кубрат Пулев и демострира изненадващо смирено поведение. За разлика от нея Миро от бившия дует Каризма вилня и кърши снага под звуците на попфолка.

Христо Сираков бе придружен от новото си гадже Зара. За новата звездна двойка Слава писа миналия брой. Още двама столични плейбои бяха в центъра на женското внимание – сървайвърът Жоро Хубавеца и Филип от Острова на изкушението.
Любен Дилов – син също уважи празника, въпреки че Биад вече не е собственост на неговия приятел Слави Бинев. Сред почетните гости бе и шефът на конкурентния Най-клуб Пепи Лашов.


  • Джина Стоева с нов клип

02.04.2008

Джина Стоева има нова професия- вае скулптури! Певицата си разнообразява нощите като извършва банкови обири. Това не е шега, а част от сюжета на най-новия видеоклип на красавицата. Страхотният сценарий вплита Джина в опасна игра със сценичния й партньор Миро, познат на зрителите от участието му в „Сървайвър 2”.
Талантливата певица, която наскоро спечели наградата за най-проспериращ изпълнител, снима видеото към песента „Няма да ти мине” в изоставено хале на „Захарна фабрика” в София.
По сценарий Джина Стоева играе приятелка на полицай (в ролята екзотичния Миро). През деня майстори скулптури с горелка, а вечерта зеленооката героиня се превръща в крадла. Влюбеният мъж дори не подозира за опасното занимание на половинката си.
След романтична любовна нощ, героят на Миро става да си вземе нещо за пиене, докато любимата му спи. Сценичният приятел на певицата случайно попада на лист, на който има схема на сграда и охранителната й система. Докато се опитва да разбере за какво става въпрос, се подпира на хладилника. Изведнъж се отваря таен склад, в който има купища диаманти, които приятелката му е обрала.
Честният полицай изпада в истерия и буди хубавицата. Тя е своенравна и решителна, в разгара на спора дори вади пистолет и го насочва към него. Младият мъж с болка разбира, че тя е отговорна и за много други кражби. Той звъни на полицията и Джина Стоева е „тикната” зад решетките.
Интересното видео е придружено и от специални ефекти. За пръв път можете да видите изпълнителката с черна дълга коса. Освен това певицата се катери по въже, преминава опасни препятствия в опита си да избяга от закона. За някои сцени за използвани и дубльори.
Режисьори на клипа са Румен Атанасов и Лъчезар Костов.
„Работихме много ползотворно с екипа. По принцип такива снимки се правят два дни, но ние успяхме да се справим за един. Трябваше да вляза в роля и ми беше доста интересно, като цяло актьорската игра винаги ме е впечатлявала!”, сподели Джина Стоева.


  • Джина на купон с лекоатлетката Венелина Венева

19.03.2008

Джина Стоева за пореден път доказа, че знае как да се забавлява. Фолкпевицата взрива столично заведение с хитовете от албума Изкушение. Сред феновете, бе и нейната приятелка от детинство Венелина Венева. Двете русенки, които са се подготвяли при една и съща треньорка в крайдунавския град, се изявиха като истински купонджийки. Венева показа, че освен във високия скок, е добра и в танците.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар