Новини за Магда



  • Магда засне продължение на “Пусни ме”


Магда засне видеоклип на песента “Къде е любовта”, която е част от третия й самостоятелен албум – “Нежен прицел”.

Песента, която носи силен хитов заряд е авторска, по музика на Митко Петров и текст на Лиляна Димова. Видеото на “Къде е любовта” е своеобразно продължение на историята, пресъздадена в друг хит на певицата - песента “Пусни ме”. Наред със сюжета с продължение, и тук в главната мъжка роля почитателите на Магда ще имат възможността да видят нейния брат Иван. Друг близък човек на Магда, който взема участие в “Къде е любовта” е нейната приятелка Боби, която е и дизайнер на новия й дом.
Изпълнителката на “Нямам душа” е щастлива от факта, че съвсем скоро, заедно с приятеля си Красимир ще се нанесат в софийското си жилище.

Досегашното жилище на Магда в София – елитен столичен хотел пък е една от снимачните площадки, на които е заснето видеото на “Къде е любовта”. По отношение на визията, този път Магда търси контраст между елегантните и стилни тоалети и спортното излъчване.


09.11.2008


  • Магда - изкусен кулинар


Освен музиката, второто голямо изкушение за Магда е готвенето, на което тя се отдава винаги, когато има време.

Русокосата певица предпочита да експериментира в гозбите и не следва строго определени рецепти. Основното, на което Магда залага по отношение на кулинарните специалитети, са собственият й усет и вдъхновение. Все пак изпълнителката на хита “Нямам душа” често се обръща за кулинарни съвети и към своята майка. Звездата на “Планета” ТВ често се шегува, че ако някой сравни сготвеното от нея и от майка й, няма да открие разлика.

Магда е верен почитател на здравословния начин на живот и затова се стреми да приготвя предимно полезни ястия. Любимата й рецепта е на основата на екзотичната кухня и е съчетание между ориз и средиземноморски дарове. Певицата споделя, че в дневното си меню включва най-вече ориз, картофи, пиле и морски храни. Магда е категорична, че наред със здравословното хранене е необходим и фитнес, на който тя е верен поклонник.


17.10.2008


Няма коментари:

Публикуване на коментар