Новини за Кали




  • Кали ще пее на конкурса „Мисис България 2008”


Националният конкурс за най-красива омъжена българка ще се проведе на 27 декември в студиото на предаването „Огледала” и ще бъде излъчен по bTV. За шеста поредна година претендентки от цялата страна ще демонстрират красота, чар и стил в надпреварата за короната на Мисис България и привилегията да представят страната ни на световните конкурси Mrs.World, Mrs.Globe и Mrs.Intercontinental.

Специална изненада по време на шоуто ще бъде певицата Кали, която ще представи на сцената някои от хитовете от последния си албум The Best of Kali: РЕМИСКИРАЙ МЕ, чиято официална промоция бе на 30 октомври с голям концерт в Rainbow Plaza. Освен това Кали ще подкрепи и кампанията за борба срещу рака на гърдата, на която е посветено тазгодишното издание на конкурса.

“Както всяка година конкурсът “Мисис България” е подчинен на значима благотворителна и обществена кампания. - обясни лицензиантката Яненка Люцканова. - Това не е обикновен конкурс за красота, а сьбитие, което утвьрждава семейните ценности, обществената зрялост и стремежьт към успешна и стойностна кариера на всяка омьжена дама.”

Огранизаторите на форума за красота напомнят, че всички дами, които желаят да се запишат за участие, все още могат да го направят на мейла на “Oгледала”: ogledala@mail.bg


05.11.2008


  • Кали: Сашо Апашо звучи гордо


Гост на „Вечерното шоу на Азис” на 4 ноември, вторник, ще бъде певицата Кали. След като през изминалата седмица опразнува 10 години на сцена и разбуни духовете сред „сини” и „червени”, Кали седна и на дивана на Василка.

Разговорът между водещия и неговата гостенка ще се завърти около две горещи теми: евентулна бременност и конфликта с президента на ЦСКА - Александър Томов. След като на записа на шоуто Кали отрече да е бременна, тя беше помолена от Азис да си направи тест пред камерите. „Твърде вероятно е да забременея, все пак всяка вечер правя секс”, лаконично коментира изпълнителката на „4-4-2”. В крайна сметка тя категорично опроверга слуховете, че чака второ дете.

По повод изявленията на Александър Томов в пресата, че ще съди певицата за обида и нанесени материални щети във връзка с предаването „Животът на другите” по БНТ1, Кали обясни, че надписите върху тренировъчния балон на стадион „Българска Армия” отразяват това, което всички „червени” фенове казват за президента на ЦСКА. Тя сподели, че много трудно е намерила свободно място върху спортното съоръжение, което до този момент е било имровизирана трибуна на привържените на отбора .

„Апах не означава нищо обидно. Апах е войн, така че Сашо Апашо звучи гордо”, заяви Кали в студиото на „Вечерното шоу” на Азис. „В публичното пространство навсякъде се гърми Сашо Апашо и това не е мое лично мнение. Аз говоря това, което вълнува обществото.” Според изпълнителката Томов няма основание да я съди, тъй като тя е изразила своята и тази на феновете на клуба позиция на място, което от дълго време служи и се използва именно за това.


03.11.2008

  • Кали пя за гаджето си

Фолкфурията Кали направи промоция на новия си албум снощи в Рейнбоу Плаза в София. Певицата изпя ремикси на най-големите си хитове през годините.

Тя поздрави пред многобройната публика гаджето си, но не спомена името му. Неотдавна се заговори, че новата изгора на араджийката е Антон Краус – син на бившия министър от кабинета на Костов - Вилхем Краус.

Промоцията на Кали уважи и естрадната икона Йорданка Христова, която скоро ще направи юбилейния си концерт в Първа зала на НДК. Тони Димитрова също бе сред гостите. Тя дори се качи на сцената за да поднесе букет на чалгаджийката. Да я поздравят дойдоха колежките й Ивена и Джина Стоева. Афтър партито продължи до ранни зори в култовия Син Сити.


31.10.2008


  • Кали търси корените на "войната" межу Левски и ЦСКА


Изпълнителката на тоталния хит „4-4-2”- Кали, която е горещ привърженик на сините, няма логично обяснение за силната омраза между феновете на двата основни футболни отбора у нас.

Тя не разбира каква е причината за непрекъсната война между агитките на двата лагера и за жестокото насилие между тях.

Седмица преди голямото дерби между „Левски” и „ЦСКА”, Кали приема предизвикателството да се срещне с представители на два от техните най-крайни фенклуба в търсене на отговор.

Опитвайки се да открие причината за непоносимостта между левскари и цесекари, Кали се сблъсква с разочарованието на едни момчета от неуспехите на любимия им отбор.

В поредния епизод на доку-реалитито „Животът на другите” певица посредничи за среща на запалянковците с футболистите от „Левски”.

Измежду всички „сини” футболисти, поканени на срещата, единствено Гонзо проявява смелост и мъжество, като се отзовава. Желанието на феновете е тежко, те молят своя доскорошен фаворит да се оттегли, тъй като според тях отборът играе по-силно без него.

„Резултатите на „Левски” са колективни и не аз решавам кой да рита в отделните мачове”, изразява на свой ред позицията си Гонзо.

Разговорът между запалянковците и футболиста още повече натъжава Кали, тъй като тя се поставя на неговото място и искрено му съчувства.

„Ако някой от моите фенове, директно дойде и ми каже, че вече не ставам за певица, ще се откажа от сцената”, категорична е тя.

Информирайки се за настроенията сред феновете на „Левски”, Кали решава да посети и привърженици на „ЦСКА”.

„Червените” запалянковци нямат критики към своя тийм, удовлетворени са от мачовете, но пък не харесват мениджърите му.


Като социално отговорен гражданин Кали не може да приеме футболното насилие по стадионите. Решена да открие причините за жестокостите между фенове, изпълнителката неволно се превръща в изповедник на привържениците на „Левски” и „ЦСКА” за наболелите проблеми в отборите.

Тя е силно впечатлена от откровените разговори с момчетата и се възхищава на тяхната отдаденост към любимия им отбор.


28.10.2008


  • Кали подготвя голям концерт-промоция


Последният амбициозен проект на Кали – албумът The Best Of Kali: РЕМИКСИРАЙ МЕ, ще бъде представен с голям концерт-промоция на 30 октомври в Rainbow center, София. На него ще бъдат изпълнени ремикси на 12 от най-големите хитове на Kали, сред които са „Катастрофа”, „Забрави ме”, „Шенген”, „4-4-2”, „Малино моме”, „Секс”, „Чужда” и др. Кали ще изпълни и 2 нови песни, едната от които – “Любов навреме” вече се превърна в хит сред меломаните.

С The Best-a звездата ознаменува 10 години от началото на певческата си кариера и празнува своята 33-годишнина. През това време тя успя да се утвърди като вечната бунтарка в поп фолка, налагаща свой собствен стил на пеене, който вече получи и названието си – ню фолк.

Песните, които сега Кали ще представи на концерта-промоция са изпяти и звучащи по нов, модерен начин, благодарение на нетрадиционните за поп фолка елементи, използвани при създаването им – клубен саунд, дръм енд бейс и ар енд би ритми, електронни звуци, много живи инструменти и перкусии.

С ефектно мултимедийно шоу по време на изпълненията й певицата ще вземе отношение и по наболели проблеми на българското общество като домашното насилие, войната по пътищата, хулиганството и пр., които ще бъдат интерпретирани за първи път със средствата на популярната музика.

„Целта ми не е да поучавам хората, а да ги накарам да се замислят. Защото ако започнем да мислим как да решим проблемите си, а не да ги заобикаляме или да се правим, че не съществуват, светът ще стане едно по-добро място за живеене”, обяснява концепцията си за проекта Кали.


22.10.2008


  • Кали се съблече

Кали се е снимала чисто гола за популярно мъжко списание. Малко след снимките се появило недоразумение с договорената сума, която малко била променена. Кали обаче не пожелала да продаде фотографиите при новите условия. Така подмятаната сесия попаднала в неподходящи ръце и Кали направо побесняла.

Запознати със случая спрягат името на Коко Динев, като главно замесено лице в интригата.

21.10.2008

Няма коментари:

Публикуване на коментар