Малина - Последни новини около певицата



  • Галена и Малина в дует

07.12.2008

Във форумът на телевизия „Планета“ от няколко дни се дискутира новият продукт на „Пайнер“. Говорим за дуетът на Галена и Малина.

Известно е, че текстът е на Мариета Ангелова, която, според изпълнителката на „300 пъти в минута“, този път е надминала себе си. Певицата издала още, че парчето ще има и видео клип, който съвсем скоро очакваме да се завърти в ефира. Феновете са развълнувани от предстоящата премиера, а основният спор е коя от изпълнителките ще блесне повече.


  • Продуцентите на "Дзифт" работят по клиповете на Малина

23.11.2008

В рамките на по-малко от месец Малина засне два клипа към две съвсем нови песни, които пази в дълбока тайна.

За професионалните декори и стайлинга си Малина се довери на продуцентите на нашумелия български филм “Дзифт”. Те са нейни приятели и с радост са приели задачата да работят с нея върху новите й видеоклипове. В двата клипа провокативната певица сменя около 14 визии, които са много различни, но все пак Малина си остава Малина.

Звездата на “Планета” за пореден път засне много скъпа продукция, която залага на изненадата. Двата нови клипа на Малина много скоро ще се появят в ефира на най-обичаната българска музикална телевизия. През месец февруари хитовата изпълнителка е планирала появата на още един нов видеоклип.

Песента е силно въздействаща, по текст на Мариета Ангелова и аранжимент на Светослав Заров. Парчето е ведро, симпатично, сладко, типично за Малина и със сигурност ще се хареса на почитателите.


  • Малина залага на работата и спорта

24.10.2008

Малина се е отдала на сериозна работа върху нови песни и на усилени тренировки във фитнес залата.

Певицата е готова с шест самостоятелни песни, а в началото на ноември ще снима клип към една от тях. Върху новите си песни звездата на “Планета” работи с талантливите текстописци Мариета Ангелова и Росен Димитров. За музиката Малина отново се довери на композиторите Велислав Драганински, Светослав Лобошки и Светлозар Заров.

Една от най-изкусните танцьорки сред певиците е замислила грандиозен проект за осъществяване на новото си видео. Снимачният екип ще наброява над 50 човека, а специално за снимките на клипа ще се построят уникални декори.

За да влезе в перфектна форма за снимките на видеото певицата се е подложила на строг хранителен и спортен режим. При всеки удобен случай Малина не пропуска тренировка във фитнес салона, а понякога спортува даже и по два пъти на ден. Премиерата на новата песен ще съвпадне с промоционалното излъчване на клипа към нея по телевизия “Планета”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар