Мария - Последни новини около певицата


  • Мария в ролята на фатална жена

06.11.2008

Мария засне видеоклип на най-новата си песен “Само теб”, в която й партнират колегите й от “Пайнер” – Илиян и DJ Живко Микс.

Съвместния проект на изпълнителите носи много настроение и хитов потенциал и със сигурност ще завладее сърцата на феновете.
Парчето се отличава с модерно дискотечно звучене, което намира отражение и във видеореализацията. Снимките на “Само теб” са направени в София, на фона на впечатляващ декор в центъра на града и в двора на Английската гимназия. Зрителите на “Планета” ТВ ще имат възможността да видят любимите си изпълнители в различна светлина.

Мария влиза в ролята на истинска прелъстителка, демонстрирайки предизвикателна и секси визия, която отдавна не е разкривала. Певицата ще изкуши почитателите си с красиво боди и екзотична яка от лисица на врата си, както и с елегантна жълта рокля. Лъскаво западно возило, докарано на платформа специално за снимките, допълва ефектните кадри.
Скоро Мария ще отведе екип на “Планета” ТВ до Банско, където ще разкрие възможностите за отдих в родния град на поета Никола Вапцаров.


  • Мария слага по 200 кубика силикон

19.10.2008

Фолк певицата Мария смята да коригира бюста си. Хубавицата възнамерява да сложи по 200 кубика силикон в гърдите си. Това ще стане след като тя спре да кърми дъщеря си Марая.

Операцията е с цел да се поправят щетите от бременността и кърменето, а не да се увеличи сексапила на пайнерката. Певицата смята да се довери на родните хирурзи, а подбора на клиника вече е започнал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар