Затвориха устата на Мария

Вече е повече от ясно, че Мария ще е част от журито на Мюзик Айдъл 3. Оказа се обаче, че това е не само голяма чест, но и адско бреме. Певицата, която винаги се е радвала на обичта на читателите на СЛАВА, не можа да даде интервю за нас, заради железните договори които е подписала с бТВ. Макар аргументите на пиарът Ангел Каспарянов да останаха без реално обяснение, той все пак настоя, че тази седмица не може да говорим с нея. Каза, че може да обсъдим въпроса след няколко дни, но това не променя фактът, че на Мария и бе забранено да говори.

Самата тя ни обясни, че има нужда от разрешението не на Пайнер, а на втората частна медия: „Знаете, че при толкова големи формати се сключват и не по-малки договори. Тези хора са коректни с мен и аз искам да изпълнявам поетите ангажименти. Свържете се с господин Каспарянов, не мисля, че ще има проблем. После с голямо удоволствие ще поговорим надълго и нашироко.“Да, ама проблем имаше. Получихме насърчително НЕ! Тъй като имахме повече от голямо желание да научим от самата Мария за това какво се случва с нея, кой ще й помага за малката Марая по време на шоуто и куп други неща, потърсихме самите продуценти. Свързахме се с Андрей, който каза, че няма нищо против и с удоволствие ще ни съдейства. Тъй като екранната половинка на Иван се оказа извън Европа, се обърнахме към техния антураж, който също не успя да пребори партньорите в тристранните взаимоотношения. Оказа се, че и продуцентите от Междинна станция (Иван и Андрей) нямат думата що се отнася до медийни изяви. Беше ни обяснено, че се сключват тристранни договори, които дават на бТВ пиарските права.

Участието на Мария в риалитито се приема различно. Някои са много щастливи, че именно тя ще оценява младите таланти, а други смятат, че е имало и по-добри варианти. В крайна сметка певицата е с музикално образование и пее от съвсем малка. Някои от вас, може би си спомнят, когато тя беше от другата страна на барикадата в музикалното предаване Като лъвовете. Там тя грабна публиката с изпълнението на Детелини на Лили Иванова. Няма как красивата брюнетка да не изпита носталгия по онези времена и сърцето й да не не се размекне, когато види себе си в лицето на кандидатайдълите. Може би и това ще повлияе за малко по-благите й оценки. Мария споделя, че фактът, че ще е единствена жена в журито я ласкае и ще се постарае да играе ролята на доброто ченге в голямата надпревара. Сами се сещате кой е лошият! Разбира се, Фънки, който е известен със неприязънта си към поп фолка. Мария обаче се е зарекла да намери път към сърцето му. Какъв ще е той, ще видим много скоро.

Интересно ще бъде да разберем дали участието на пайнерката в популярното риалити ще успее да я отърве от образа на Мара Отварачката. Този прякор бе лепнат на гласовитото миньонче след телевизионна реклама, в която тя отваря бира със скъпоценна отварачка, висяща между гърдите й. Прозвището не й навреди в кариерата, но създаде, малко по-несериозен образ на талантливата изпълнителка. След като през юни тя стана майка на красиво момиченце, което нарече Марая, май ще е добре сега да покаже, че си тежи на мястото и не е лекомислена мадама.

24.01.2009

Няма коментари:

Публикуване на коментар