Румина и Ивена превзеха македонския телевизионен ефир

Две от хитовите изпълнителки на „Диапазон рекърдс” и „Ара мюзик” – Румина и Ивена, се завърнаха от съседна Македония след гастрол по най-гледаната телевизия там.

Актуалните певици гостуваха на известния шоумен Драган Вучич /еквивалента на Слави Трифонов в Македония/ за снимките на новогодишната програма на националната ефирна телевизия СИТЕЛ.

Популярният македонски водещ бил впечатлен от сценичния образ и хитови песни на двете чаровници. Това довело до поканата към изпълнителките. Докато Ивена му гостува за втори път, то Румина Драган Вучич познавал дотогава единствено от екрана на Балканика мюзик телевижън, трупаща все по-голяма зрителска аудитория в съседна Македония.

Румина и Ивена се представиха с най-хитовите си песни. Румина зарадва публиката в залата с „Жестоко” и последната си песен „Направо върха”. Ивена поздрави гостите в студиото и многобройната телевизионна аудитория с хитовете си “Женски номера” и “Без гаранция”.

Двете певици блестяха в изискани бутикови тоалети. Шоуто с участието на двете българки ще се излъчи по най-гледаната македонска телевизия в празничната новогодишна нощ.


22.12.2008


Няма коментари:

Публикуване на коментар