Новини около Румина




  • Румина с нова песен и клип

11.12.2008

От днес всички почитатели на певицата с манекенски мерки – Румина, могат да гледат новата й песен – „Направо върха” в ефира на Фен ТВ!

Песента е по музика на Тасос Панагис, аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е дело на Дали Иванова. Парчето е включено и в новата компилация на Ара Аудио-Видео „Hit Изкушение”, която е на музикалния пазар от месец.

Видеото към песента се засне в новият хотел „Панчарево” в Панчарево. Румина смени три изключително стилни визии. Почитателите на певицата ще могат да я видят и в специален танц с балет „New ex”. Интересното е , че Румина и балета са готвили хореографията повече от месец, за да бъде всичко перфектно.

Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, стайлингът е дело на Данчо Христов, грим – Мис Бони, коса – Стела.

  • Румина избра „Мис топмодел – София 2008”

09.12.2008

Изпълнителката на „Направо върха” имаше тежка задача в неделя вечер. Румина, в компанията на други известни лица, трябваше да връчи наградата „Мис топмодел – София 2008”!

„Задачата се оказа доста трудна, тъй като всички момичета бяха много красиви – сподели Румина – Беше ни много трудно да изберем коя претендентка заслужава най-много титлата!”

Все пак за победителка беше избрана Магдалена Тепавичарова. Тя впечатли журито освен с красотата си и с невероятно излъчване.

Румина ни довери, че много се е забавлявала на конкурса и се надява догодина пак да присъства. Тя връчи наградата на момичето, спечелило четвърто място – Радостина Димитрова, което беше и нейна фаворитка!


  • Румина – първата българска певица в известен ирландски пъб

21.11.2008

Чаровната Румина се завърна от изтощително участие в Ирландия, където пя на наши сънародници в Дъблин!

Въпреки 48-часовото безсъние изпълнителката от каталога на „Диапазон рекърдс” намери сили да сподели впечатления и преживявания...силни и леко екстремни.

Изпълнителката на потенциалния хит „Направо върха” имаше друго участие вечерта преди заминаването си и тръгна направо оттам за Ирландия, без да е спала и 1 час.

„В Дъблин пристигнах малко преди началото на участието си и имах време само колкото да се приготвя – разказа Румина – В заведението, където пях, публиката беше предимно от българи, живеещи в Дъблин. Интересното е, че бях първият български изпълнител, поканен да пее във въпросния ирландски пъб. Получи се едно голямо шоу! Само че...накрая по неизвести за мен причини стана голям бой! Започнаха да хвърчат предмети, разни хора се биеха и дърпаха, крещяха... Признавам си, че се поуплаших малко. Вече бях приключила с пеенето и по най-бързия начин се прибрах в хотела си, че току-виж съм станала неволна жертва в масов бой” – сподели с чувство за хумор Румина.

Но некомфортните ситуации за изпълнителката не спират дотук. Полетът й за България бе веднага след участието й и тя отново не успя да си почине...Въпреки екстремните събития Румина сподели, че пак би отишла в Ирландия да забавлява сънародниците ни /и не само тях/ с хитовите си парчета.


  • Румина се „пристрасти” към шоколада

21.10.2008

Изпълнителката на „Късно се сети” – Румина, има нова страст. СПА процедурите с шоколад. Напоследък певицата забелязала, че от времето кожата й губи еластичността си и се дехидратира.
След като се посъветвала с дерматолог и поровила из интернет, Румина се спряла на шоколадовата терапия за лице и тяло.

„Резките спадащи и покачващи се температури през този сезон бързо нарушават естествените процеси в кожата. – споделя наученото чаровницата - Липсата на време, неправилните грижи също въздействат изключително негативно, като тези промени могат да ограничат наличието на колаген и еластин, които са жизнено необходими за лицето, а и за цялата кожа. Промяната на колаген и еластин неминуемо водят до ранно и преждевременно състаряване. Затова аз реших да се погрижа за себе си и настроението си като се подложа на шоколадови СПА процедури...Сега ходя в салона два пъти седмично и съм страшно доволна” – допълва певицата.

По този начин Румина също така си отдъхва и се зарежда с енергия след участията си и многобройните ангажименти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар