Пепа - Новини


  • Отрязаха Карамфил и Пепа Секса на Пирин фолк

08.09.2008

Пеещият футболист Карамфил и небезизвестната фолкдива Пепа Секса бяха отрязани категорично и безкомпромисно на тазгодишния фестивал Пирин Фолк, съобщи кореспондент на 19 минути. Те са сред участниците, получили най-малко точки - както за песен, така и за изпълнител. Дни преди старта на традиционното санданско надпяване двамата си обявиха война чрез медиите. След като едрогърдата Пепа го нападна, заявявайки: „Какви са тези пеещи футболисти и „плеймейтки”… Не стига, че постоянно свързват футболистите с фолк певиците, ами сега дойдоха на наш терен, та и пропяха!“, Карамфил, който лъсна дибидюс гол само по... футболна топка отговори на нападките по следния начин: „Ако повече млади момчета, които пеят професионално фолклор, се снимат като мен, аз съм сигурен, че поп фолк певиците, които разчитат на визията си и “подобренията” си ще останат в историята!“
Журито на Пирин фолк, в чиито редици бе и музикантът Дани Милев писа двойки наред. Новата надежда на Ара мюзик Славена дори „отнесе“ профисионален съвет от Дани, който гласи да си смени професията. Кандидатката за награда Лили Цветкова пък се закани да съди оценителката Дияна Иванова, която я обвини, че песента й е крадена.
В крайна сметка първите награди – за песен и за изпълнител бяха поделени между араджийка и пайнерка. За най-добра певица бе обявена Ана Мария от Ара, а за песен – тази на Росица Пейчева от Пайнер.
Не мина и без купон в Син Сити. Кръчмарнските босове Коко Динев и Пепи Димитров се веселиха по баджанашки в култовото заведение. Двамата освен че купонясваха заедно, но се поздравяваха един друг цяла вечер както чрез диджея, така и чрез Алисия, която пя там.


  • Пепа готви изненади за „Пирин фолк- Сандански”

01.09.2008

Пепа ще участва на Международния фестивал за авторска македонска музика „Пирин фолк- Сандански”, който ще започне на 5 септември. Сексапилната изпълнителка ще представи песента си “Тръгнало ми лудо младо” в първата вечер, която е конкурс за изпълнители. Скандалната певица на Ара мюзик е намислила много изненади за своите почитатели.

„Какви са тези пеещи футболисти и „плеймейтки”… Не стига, че постоянно свързват футболистите с фолк певиците, ами сега дойдоха на наш терен, та и пропяха! На всичкото отгоре и голи се събличат!!!”, коментира Пепа. „Аз такава изненада съм намислила в облеклото ми- толкова e скандална и не знам дали организаторите ще ми разрешат да я направя!!!”, заканва се Пепа, известна с прозвището си „Синя прашка”.

Но какво толкова скандално ще направи певицата…”да не би да остане да пее по синя прашка?!!”, чудят се всички, които чуха нейните коментари.


  • Пепа Секса трезва на Ч. Р.Д.-то си

20.08.2008

Изпълнителката на култовия хит "Синя прашка" Пепа Секса не успя да се напие на собствения си рожден ден, пише "Експрес".

"Затова пък всички около мен се натряскаха много здраво", каза през смях нахаканата певица. Пепа разкри още, че купонът за ЧРД-то й започнал още от предната вечер, тъй като тя имала участие в столична дискотека и решила да съчетае двата повода.

Сред колежките й, решили да купонясват с нея, бяха Джина Стоева, цапнатата в устата Емануела и Ивена. Румина, която била на друг рожден ден, по-късно се присъединила към женската компания.

"Така стана, че и тези, които не бях поканила, също дойдоха. Но затова стана още по-весело", сподели гърлото на "Ара Мюзик".

Освен активни на дансинга, мацките бяха и активни на сцената - всяка изпя по една песен в чест на рожденичката.

Освен огромните букети, с които беше отрупана брюнетката, тя си отнесе вкъщи скъпи бижута с камъни на Сваровски, гъзарски парфюми и секси пижамки за още по-горещи преживявания.


  • Невинна лъжа “омота” Пепа на 1 април

02.04.2008

Пепа беше „преметната” от сладката си дъщеричка Маги в Деня на лъжата – 1 април. „Дъщеря ми е на 5 години, но е станала голяма „хитруша”! По-скоро тя теб ще излъже, вместо ти нея”, обяснява Пепа.
На 1-ви април сутринта сексапилната певица събудила детето, за да го заведе на детска градина, но то категорично отказало. „Маме, ние сме ваканция на 1-ви април, не си ли спомняш, че учителката предупреди”, безкомпромисно казала Маги.
Изпълнителката на хита „Набелязвам те” повярвала на рожбата си и двете почнали да правят планове как да им протече деня. Ходили до зоопарка, обядвали „детско меню с играчка” и тръгнали да се разхождат в парка до тях. След обяд притеснената госпожа на малката Маги звъннала по телефона на Пепа. Учителката се чудела какво става с момичето, дали не е болно, че днес не е ходило на градина…
Пепа веднага осъзнала каква всъщност е истината, но доволните детски очи я накарали да се направи, че нищо не се е случило. Разходката продължила до късно, като Маги се сдобила с ново плюшено куче, захарен памук и балони във формата на зайчета.
Вечерта детето си признало: „ Ха-ха, маме аз днес те излъгах, имахме си градина, но аз реших, че ще е забавно да измисля тази лъжа, нали днес е 1-ви април и госпожата ни обясни, че това е „Денят на лъжата”.”
Пепа с усмивка приела лъжата.


  • Пепа спечели джип от казино

25.01.2008

Супер късмет споходи гласовитата изпълнителка на “Ара мюзик” – Пепа. Тя спечели голямата награда за 2007г. на известна верига казина. Жребият определи Пепа да подкара чисто нов джип.
Всеки, спечелил големия джакпот през 2007г., имал право да участва в томболата за лъскавия автомобил. Изпълнителката на “Набелязвам те” се конкурирала с още 30 души, но късметът се усмихнал само на нея. Името й било изтеглено от специалните гости – дуетът Райна и Константин.
“Много се радвам, дори още не мога напълно да повярвам, че това се случи на мен. С радост ще си го карам”, развълнувано сподели сексапилната певица, която побърза да почерпи близки и приятели.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар