Крум - Новини


  • Крум търси любов, но намира греха

25.09.2008

Крум засне видео към хитовия сингъл "Модел на греха". Режисьор е Ники Нанков, който стои зад успешните клипове на "Любовен дует" и "Винаги помни".

В "Модел на греха" изпълнителят се пренася в средата на миналия век. "Всъщност, търся любовта, но срещам греха в лицето на сексапилни съблазнителки", обяснява Крум. В ролята на съблазнителките влизат момичетата от балет "Магия", които от половин година са партньори в сценичните изяви на изпълнителя.

"Първоначално идеята беше да направим имиджов клип с ретро полъх, но Ники Нанков доразви идеята и даде по-различен режисьорски поглед на песента. Резултатът, както обикновено, оправда доверието ми към него. Подготвили сме умерена доза еротика и много приятно усещане за зрителите", допълва изпълнителят.

В Киноцентър "Бояна" бяха изградени специални декори, а Крум застава зад волана на автомобил, който вече не може да бъде видян из съвременните улици. За грима се погрижи Зоран, който също е неразделна част от екипа на певеца.

"Модел на греха" вече набра скорост сред музикалните фенове в Македония. През август на фестивала "Охрид фест - Охридски трубадури 2008" Крум я изпълни на сцената на "Долни Сарай" и спечели за България наградата на публиката.

Музиката е на македонския хитмейкър Оцко, текстът е на Росен Димитров. С този екип Крум работи за първи път, което го представя с ново звучене.


  • Крум на „Охрид Фест–Охридски трубадури 2008“

18.08.2008

Крум ще участва в тазгодишното издание на „Охрид Фест–Охридски трубадури 2008“, като ще се представи в заключителната Интернационална вечер на 24 август. В конкурсната програма са включени топ имена от балканската музикална сцена. 2008 е годината, в която най-престижният фестивал в Македония отбелязва своя 15-годишен юбилей и очакванията на организаторите са „Охрид Фест–Охридски трубадури 2008“ да се превърне в сцена за истинско звездно шоу.

Такова ще бъде и представянето на Крум. Певецът на „Ара мюзик“ ще изпълни „Модел на греха“ по музика на Оцко, текст – Росен Димитров. „За мен е много важно участието на „Охрид фест 2008“ - имам възможност да се запозная с изключителни музиканти от Балканите. Надявам се шоуто ми да даде силен старт на новия ми сингъл. С продуцентите ми избрахме песента да е на български език, тъй като освен себе си, представям и страната ни“, обяснява Крум. Досега той е печелил редица призове с изпълненията си на флейта. Миналата година „Охрид Фест“ връчи специален приз на българския композитор Тончо Русев за цялостен принос към балканската музика.

Всички фестивални вечери ще бъдат излъчени на живо по Balkanika Music Television. Първата е за нови открития и ще е факт на 21 август. Музикалният канал е избран за ексклузивен медиен партньор, тъй като е единственият, който излъчва програмата си на целия Балкански полуостров. С това зрителите в България ще станат част от „Охрид Фест-Охридски трубадури 2008“. Директор на фестивала е Григор Копров, който е автор на музиката на едни от най-успешните македонски песни, включително „Мой свят“, която изстреля Каролина Гочева на финала на Евровизия 2007.


  • Крум стана охридски трубадур

28.08.2008

Певецът Крум грабна наградата на публиката на тазгодишното издание на фестивала "Охридски трубадур", съобщи в. "Експрес". Изпълнителят изправи на крака присъстващите в "Долни Сарай" по време на представянето си. Той изпълни "Модел на греха" по музика на композитора Оцко и текст на Росен Димитров.

За приза на оубликата Крум изпревари участници от Македония, Хърватска, Словения, Сърбия, Черна гора с ефектното си сценично присъствие и хореография, в която го подкрепяха момичетата от балет "Магия"


  • Крум смени Миро с Любо

14.04.2008

Певецът Крум явно ще се окаже ябълката на раздора за двамата от най-популярните си колеги на българската поп сцена, пише “Експрес”.

Изпълнителят, който преди месец изпя дуетната песен с Миро от “Каризма” и даде повод на всички клюкари да говорят за романтичната им връзка, се отдал на ново увлечение. От известно време Крум има връзка с ексвокала на група “Те” – Любо.

Според източници, Любо отдавна имал интерес към Крум и настоятелно го ухажвал дори когато било ясно, че той е с Миро. Той често канел прихождащия певец да му отиде на гости, за да му напише песен.

Междувременно след връзката си с Крум и предишната си афера с Евгени Минчев, Миро се е отдал на връзка с жена. Персоната, чието име се свързва с това на много и известни бизнесмени, също е певица и е успяла да го омагьоса преди няколко месеца. Така че е спорен въпросът кой от двамата – Крум и Миро, пръв се е впуснал в нов романс.

Досега Крум афишира две връзки с жени, но според светската клюка и в двата случая категорично става дума за параван за предпочитанията му, от една страна, и личен пиар за “гаджетата” му от друга.

Крум имаше връзка първо с дъщерята на Миглена Ангелова – Дора, и около година се показваше с нея по партита. След това от снимките на светските купони до него грейна моделът Даниела Арнаут, която нашумя с товар че е танцьорка в клуб “Ялта” и с признания за това какъв бил Митко Бербатов в леглото.


Източник: Slava.bgНяма коментари:

Публикуване на коментар