Кондьо - Новини


  • Кондьо извади тайното оръжие

25.08.2008

Изпълнителят на Диапазон Рекърдс - Кондьо атакува ефира на Фен ТВ с „Тупалка mix” и клип към него. По случай рождения ден на певеца на 24. август, Diapason Records извади отдавна пазената „Тупалка mix”, за която се носят легенди. Няма съмнение, че и този микс ще повтори небивалия успех на предишните и ще покори клубове и дискотеки. Той е съставен само от култови хитове.

Миксът обаче не е нов – той, както и клипът към него, са записани преди време, но до момента не са били разпространявани. Излъчването на клипа ще бъде изненада и за самия Кондьо.


  • Кондьо в санаториум

14.03.2008

Сливенският славей страда от болно сърце, високо кръвно и диабет. Преди около месец той е напуснал затвора , като престоят му по клиниките няма да се приспадне от присъдата. Около двайсетина дни той е бил на лечение в сливенската болница. След като е изписан, Кондьо отишъл да лекува болежките си в санаториум край София.
На 25 април 2006 г. ромският певец бе осъден по чл. 155 ал.5 т.2 , по който 42-годишния Кондьо Славов беше признат за виновен. Прокуратурата внесе в съда общо три обвинения срещу него - две за трафик на жени и едно за склоняване към проституция. Присъдата му за трите деяния бе 100 000 лв. глоба и 3 години затвор.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар