Румина - Новини


  • Румина с ревниво гадже

11.09.2008

Гаджето на фолкпевицата Румина има един единствен недостатък, а именно, че е много ревниво! Това признава самата тя. Доказателство за липсата на доверие у половинката на блондинката е, че неотлъчно я следва винаги и навсякъде. Беше до нея и на фестивала Пирин фолк в Сандански, където Румина спечели наградата на публиката с песента Вдигни очи към Пирина.


  • Румина с ремикс на „Късно се сети”

27.08.2008

Чаровната изпълнителка на Диапазон рекърдс – Румина, направи ремикс на новото си парче „Късно се сети” и видеоклип към него.

Ремиксът е дело на TeT Master и грабва със супермодерното си звучене. „Късно се сети” е по музика на Евритидис Николидис, аранжимент на Даниел Ганев и текст на Росен Димитров.

„Реших да направя ремикс на песента, за да може феновете по дискотеките още повече да се забавляват – сподели Румина – Това е специална DJ версия. Още като чух ремикса, се влюбих в него! Не мога да спра да го слушам” – допълва певицата.

Режисьор на новото видео е Ненчо Касъмов, оператор Марин Карамфилов, грим – Мис Бони и коса – Стела, стайлинг - Данчо Христов.


  • Румина пя за най-добрите модели на България

25.08.2008

Изпълнителката от каталога на Диапазон рекърдс – Румина, бе поканена да пее на елитния конкурс за модели „Топ Модел България 2008”.

На басейна на хотелски комплекс „Маджестик” в Слънчев бряг певицата изпълни най-новата си песен „Късно се сети”, както и хитовете си „Жестоко”, „Нека позная” и други свои парчета. Водещата на конкурса Йоана Буковска представи Румина като „Певицата с манекенски мерки”, а всички гости бяха очаровани както от парчетата й, така и от нея самата.

След представянето на 16-те участнички и избирането на победителката – Мария Спасова, купонът продължи с пълна пара до малките часове на нощта.


  • Румина ще бъде специален гост на „Авантюра”

16.08.2008

Румина ще бъде специалният гост на партито на „Авантюра” – предаването за нови двойки по Любовно радио № 1 в София – „Романтика”.

Днес желаещите да намерят своята половинка с помощта на радиото ще купонясват в Спортен комплекс R5. На партито, организирано от „Авантюра”, специален гост ще бъде певицата с манекенски мерки Румина. Тя ще изпълни специално за „авантюристите” своите хитови парчета „Жестоко” и „Нека позная”, както и новия си летен хит „Късно се сети”.


  • Румина записа нов летен хит

20.07.2008

Певицата с манекенски мерки – Румина, записа преди дни новия си летен хит! Парчето е по музика на Евритидис Николидис, аранжиментът е на Даниел Ганев, а текстът е дело на Росен Димитров.

Румина не изневери на стила си от „Жестоко” и „Нека позная” и съчета и в новата си песен романтика и еротика. „Тази песен не е нова, от доста време беше хит – споделя певицата. – Просто парчето много ми харесва и реших да я направя! Затова при почивката за рождения ми ден в Гърция съчетах полезното с приятното! Срещнах се с автора на музиката и откупих правата на песента – допълва Румина.
Евритидис Николидис поискал да чуе някои от парчетата на българката, преди да реши дали да й предостави правата. И останал очарован от песните й. Затова без никакви колебания казал своето „Да” на Румина и й пожелал да направи песента още по-голям хит!!!

Чаровната изпълнителка от каталога на „Диапазон рекърдс” мисли съвсем скоро да заснеме и видео към „Късно се сети” и е убедена, че парчето ще се радва на голям интерес по дискотеките. „Песента е с модерно поп-фолк звучене, напълно подходяща за летни щури купони – смее се Румина – И аз пожелавам на всички купонджии да се забавляват, а също и милиони положителни емоции”!!!


  • Румина – първата българска певица в клуб „О’AZIS” в Албания

24.06.2008

Чаровницата от каталога на Diapason Records Румина бе първата българска певица, поканена от собствениците на популярното заведение в Албания. Клубът „O’AZIS” се намира в столицата на Албания – Тирана. Румина пя в заведението две поредни вечери. Красива и сексапилна както винаги, певицата с манекенски мерки, успя да омае всички присъстващи със своите песни. Още с появата си на сцената, тя изпълни безспорните си хитове „Жестоко”, „Нека позная” и „Имаш моето сърце”. Върху нея се изсипа дъжд от карамфили – ясен знак за топлия прием на публиката.

„Доволна съм от представянето си и от факта, че собствениците бяха поканили мен като първaта българска поп-фолк певица, която е имала участие в техния клуб. Публиката ме прие много добре. Забелязах, че някои от гостите на заведението, които бяха там първата вечер, дойдоха да ме гледат и чуят отново на следващата” – сподели русокосата красавица. Това е второто посещение на Румина в Албания. Преди година и половина талантливата певица пътува дотам, за да участва в откриването на гръцка таверна в Тирана. „Очарована съм от албанската публика!” – завърши разказа си Румина.


  • Румина празнува рожден ден в Гърция

17.04.2008

Певицата с манекенски мерки Румина отпразнува рождения си ден преди няколко дни. За разлика от предишни години, тя реши да изневери на традицията и да не празнува със семейството си, а с най-добрата си приятелка. За да се заформи купона, се наложи Румина да отпътува за Гърция, където въпросната приятелка живее от години.

„Не се бяхме виждали от доста време, а тя ми е като сестра – сподели певицата след завръщането си в България. – Затова си събрах багажа и заминах за два дни до Гърция – да се видим и да отпразнуваме рождения ми ден – по женски. С купони и обикаляне по магазините” – уточнява певицата. – Първия ден прекарахме в Солун, исках да се разходя и да разгледам града. На църквата „Свети Димитър” и на Бялата кула отделихме най-много време, а после се впуснахме в шопинг из града...Така съчетах полезното с приятното, като си напазарувах и секси дрешки за новия сезон.

На втория ден дамската компания се отправила за град Порто Карас, където купонът продължил с пълна сила под звуците на сиртаки и отбрани морски деликатеси. „Опитах се да науча стъпките, но не ми се получи – смее се изпълнителката. – При следващото ми гостуване може да се доусъвършенствам в ритмите на сиртакито.” – надява се Румина.

Свежа и отпочинала след кратката почивка, русата певица подготвя ново видео на песен от дебютния си албум „Жестоко”.


Източник: Slava.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар